Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben pdr okuyorum arkadaşlar hoca derste ornek vermişti uyuyamama sorunu yaşayanlara ilk bize geldiklerinde bugun eve git ve uyumamaya çalış diyoruz psikolojikmen tam tersine zihin odaklandığı için bazı kişilerde sorun çözülebiliyo demişti tabi kesin çözüm değil bu ama bi deneyin isterseniz =)
Bende son zamanlar uyku düzeni bozukluğu yaşıyorum.
Öğlen uyuyup gece oturanlardan oldum..
Kitap okuyorum şuanda akşam başımı yastığa koyduğumda binlerce şey düşünüp iyice uykumu kaçırıyordum..
Kitaba kafamı veriyorum ve gözlerimin yorulduğunu hissediyorum bi anda sızıp kalıyorum..
Bilmem belki faydasını görürsünüz..
Merhababen artık bir süre şu yan etkisi uyku vve sakinleştirme olan allerji haplarından kullanmaya karar verdim..biraz sıkıntı ve endişeli günler geçiriyorum..uyku saatleri benim için ancak böyle işkence olmaktan çıktı..şimdilik...
bende hemşireyim, aynı dert var bende de. on yılda fazla oldu çekiyorum. önce psikyatriste gittim depresyon tedavisi verdi, uyku ilaçları falan ama yıllarca geçmedi. en sonunda sirkadyen ritmi bozukluğu çıktı. yuttuğum tonlarca ilaçta cabası. ayrıca tedaviside yokmuş bunun. melatonin hormonu salınımı bozukluğuymuş.
on yıllık tecrübemle şöyle diyeyim;
ilaç kullanma ben şu an ilaç kullanmaya başlamadan yani 10 sene öncekinden daha kötü durumdayım.
psikyatristlere çok güvenme yıllarca bana depresyon hapı yutturdular.
uykusuzluğunun nedenini kesin çöz. istanbulda nevzat tarhanın nöropsikyatri merkezi var, ciddi bir yere benziyor ama ben gidemedim. nedenini öğrenmiş olursun.
uzman psikyatristlere teslim etme sağlığını, uyku bozuklukları tıbbında çözüm bulamadığı bir konu haplarla geçiştiriyorlar. bu yüzden sıradan bir uzman sana kökten çözümler için yardımcı olamaz.
bwn şimdi son çare hipnozu deniycem.
ilgilenirsen sonuçlarını yazarım.
Baybay damla var onu alın mutlakaMerhaba sorunuzu yendinizmi bendede varda nasilsiniz simdi