Uykuuu !!!

elvanbuyuksari

Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2022
46
5
6
31
Merhaba kızlar benim 10 aylık bir bebeğim var. Bir kaç gündür geceleri uykuya döndürmekte çok zorlanıyorum. Sallayarak uyuyan bir bebek. Önceden sallayıp yatağına yatırdığımda anında uyurdu ama şimdi yatağına bıraktığım anda uyanıyor Doktora gittik acaba bir rahatsızlığı mı var diye ama hiç bir sorunu yok şükür ki doktor da anlam veremedi neden tekrar uyumadığına. Acaba ayrılık kaygısı ya da yürüme öncesi uyku bozukluğu mu bu. Bu durumu yaşamış annelerim var mı ne zaman geçecek. Uykusuzluktan bilinçli düşünemiyorum artık

benim bebekde 8 aylik geceler toplasam 4 saat anca uyur sonra kalkiyo sabah 10 kadar uyumaz

Normalde uyuyan bebek uyumuyorsa ya diş çıkarıyor yada atak haftası olabilir

Edinmek üzere olduğu yeni bir beceri varsa gün içinde bunun üzerine yoğunlaşıp pratik yaptırın. Harika haftalar kitabında böyle diyordu. Bir de uyku saatleriniz nasıl acaba? Fazla gelen uykusu va yoktur umarım. Size ihtiyaç duyduğu bu süre içerisinde belki onu yatağına koymak yerine siz de onunla girerseniz. Sonrasında yavaşça kaçarsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…