- 5 Aralık 2017
- 73
- 40
- Konu Sahibi Uyusuk_sirine
Selamm kızlar uyku yoookk bugün galiba bana sizlerden de uyumayanlarınız var mı muhabbet edelimmi neredensiniz yaşlarınız kaç ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoytttt hos gelmissen :*23 yaş uyku yokkkk bwn varımmm yeterrr
Ah şu 3lü prizi cikarandan allah razı olsundaha uyumuyoz galiba ben bir sarjimi getireyim
Hoş bulmuşammm kızlar napinizzhoytttt hos gelmissen :*
bize gelmedi daha o sukur prizi cok yaomislar :)Ah şu 3lü prizi cikarandan allah razı olsun
Hahahaahbize gelmedi daha o sukur prizi cok yaomislar :)
niye kiiiz bebegin mi var gecmis olsun eger oyleyseBen her gun boyleyim biktim valla 4 5 anca zor uyuyom
Bizde mübarek koca eve 1 tane priz yapmışlar her odaya tek Prizden kablo çekiyoruzbize gelmedi daha o sukur prizi cok yaomislar :)
Napimmm kahve iç4im gardaşımla sabhlıyokk uyku yokk canım sıkkın bu arada avukat falan varmı aranızda sorum olucaktamutfakta tv. bakiyoz sen Bal10cukkk ne yapiyorsun
hic yatma artik •_●25 yaşındayım ankaradayim ssbah 7 de kalkmam lazim
olsun hic olmassa tek pruzi dusunmuslerBizde mübarek koca eve 1 tane priz yapmışlar her odaya tek Prizden kablo çekiyoruz
Duramam muhtemelen ama uyku da tutmuyor. Depresyondayim su gunlerde sen niye uyuyamadin?hic yatma artik •_●