- 3 Mayıs 2015
- 13.306
- 48.729
- 598
- Konu Sahibi Bana Diyor Nau Nau
-
Denemedim. Çünkü buna alışsın istemiyorumMerhaba dışarıda, arabada uyutmayı denediniz mi hiç?
Denemedim. Çünkü buna alışsın istemiyorum
Ateşin kaynağını bulmak önemli bence...belli ki rahatsız eden birsey var.umarim çözülür uykusuzluk insanı cok yipratan birsey gerçektenŞimdi doktoruna yazdım. Bütün bulguları her şeyi söyledim. Gündüz neşeli. Enerjik ama ateşli. Gece uyanıyor ama ağlamıyor da. Yani kulak ağrısını da bilirim aslında
İnanın o kadar dikkat ettim ki burun temizliğine...yine de kulak şikayetiyle antibiyotik kullanmak zorunda kaldık ki büyük cocugumda neredeyse hiç antibiyotik kullanmamıştık yine de en azından sorunun kaynağını bulduğumuz için birazcık sevindim.Arkadaşlar bebeklerinizin ve çocuklarınızın her soğuk algınlığında yada burun tıkanıklığı yaşadıklarında mümkün mertebe antibiyotik kullanmak istemiyorsanız yada kulaklarınin ağrımasını istemiyorsanız burun temizliklerine önem verin.
özellikle izotonik su ve enjektörle yapılan temizlik çok iyi geliyor. Yapılışı internette var. Çocuğunuz 4 yaş ve üzeriyse 1 çay kaşığı karbonat 1 çay kaşığı tuzu 1 bardak suda eritin iyice sonra enjektöre çekip çocuk ayakta iken baďını öne eğerek her iki burun deliğine sıkın boşalan suyla tıkanıklık geçiyor. Özellikle çocuk kulağına rüzgar yememişse kesinlikle çok iyi geliyor. Böylelikle üst solunum yolu enfeksiyonuda önleneceği için Antibiyotik kullanmak durumunda da kalmıyorsunuz.
Bazen maalesef ki ne yapsak da olmuyor. Tabi çocuk direkt başına kulağına soğuk almış olabilir yada başı boynu çok terlemişsede o kulak ağrısını belki bir tek antibiyotik rahatlatıyordur.İnanın o kadar dikkat ettim ki burun temizliğine...yine de kulak şikayetiyle antibiyotik kullanmak zorunda kaldık ki büyük cocugumda neredeyse hiç antibiyotik kullanmamıştık yine de en azından sorunun kaynağını bulduğumuz için birazcık sevindim.
Bu arada burun temizligi için baby-vac aldım.keske daha önceden alsamisim diyorum şimdi.muhtesem bir ürün.elektrik süpürgesi ile kullanılıyor tereddutle yaklaşmıştım ama kullandığımdan bu yana çok rahatladık.
2.dediğinizi yapıyoruz. İlkini de bir gün deneyelim mademBen sizin yerinizde olsam denerdim, en azından haftada bir iki gün uykusu düzelene kadar deneyin. Sizde eşinizle arabada bir çay içersiniz, bir şeyler yersiniz.
Birde şey yapın oyuncakları peluşlarını gün içinde uyku saati gelmiş gibi yastık yorgan yatırın, oyuncağın uyuyor bak diye örnek gösterin. Uyurken oyuncağın üstünü ört gibi şeylerle özendirin uyumaya.
Nexus taşınabilir nebülizatör aldık. Serum fizyolojik doldurup çalıştırıyoruz. O da çok açıyorArkadaşlar bebeklerinizin ve çocuklarınızın her soğuk algınlığında yada burun tıkanıklığı yaşadıklarında mümkün mertebe antibiyotik kullanmak istemiyorsanız yada kulaklarınin ağrımasını istemiyorsanız burun temizliklerine önem verin.
özellikle izotonik su ve enjektörle yapılan temizlik çok iyi geliyor. Yapılışı internette var. Çocuğunuz 4 yaş ve üzeriyse 1 çay kaşığı karbonat 1 çay kaşığı tuzu 1 bardak suda eritin iyice sonra enjektöre çekip çocuk ayakta iken baďını öne eğerek her iki burun deliğine sıkın boşalan suyla tıkanıklık geçiyor. Özellikle çocuk kulağına rüzgar yememişse kesinlikle çok iyi geliyor. Böylelikle üst solunum yolu enfeksiyonuda önleneceği için Antibiyotik kullanmak durumunda da kalmıyorsunuz.
21 aylık yemiyor bu numarası
Aksine bu bez de ne yatağımda diye sinirlenebilir
Daha küçükken ben de bu şekilsde kullanıyordum şimdi ayakta temizliyorum. Burnu tamamen temizleniyor ve açılıyor. Hastalık ilerlemeden durduruyoruz.Nexus taşınabilir nebülizatör aldık. Serum fizyolojik doldurup çalıştırıyoruz. O da çok açıyor
Tabiki böyle olmaz . Çocuk uyandığında konu sahibi arabaya götürürse çocuk diyecek kii ooo iyi demekki her uyandığımda beni dışarı çıkaracaklar o zaman sürekli uyanayım diyip akışkanlık edinecek . Kaldı ki konu sahibinin ışığı açması bile yanlış karanlıkta öyle duracaklar çocuk uyumaya çalışacakBen sizin yerinizde olsam denerdim, en azından haftada bir iki gün uykusu düzelene kadar deneyin. Sizde eşinizle arabada bir çay içersiniz, bir şeyler yersiniz.
Birde şey yapın oyuncakları peluşlarını gün içinde uyku saati gelmiş gibi yastık yorgan yatırın, oyuncağın uyuyor bak diye örnek gösterin. Uyurken oyuncağın üstünü ört gibi şeylerle özendirin uyumaya.
Merhaba zor bir durum ben de ikizlerim ile aynı sorunu yaşadım uzun süre en son çocuk doktorum uyku damlası önerdi ben yurt dışındayım ama Türkiye'de de var ablamın çocuğuna aldırdık en son çokta faydasını gördüm melatonin içerikli.Yamamen doğal ve yalnızca çocuğun uykuya dalmasına yardımcı oluyor bağımlılık yapmıyor siz de deneyin istersenizDemin yine gerginlik yaşadık
Artık elimde değil
1 saat ayaklarımda sallayarak uyuttum
Kendi kendine uyandı
Ama nasıl ağlıyor
Sallıyorum ninni söylüyorum
Ağlıyor
Kalkalım diyorum
Gözleri kapalı haka uyumak için ağlıyor
Kızdım en sonunda
Ne onu kabul ediyor ne onu
Ay deliricem artık
Eşimde bana dedi ki bi akrabasının kızı da hiç uyumamış annesi şikayet edermiş hep 2 yaşında camdan düşmüş ölmüş. Şükret sağlıklı diyor
Kendimi o kadar kötü hissettim ki? Var mı böyle bir şey cidden. Şikayet etmemem mi lazım? Uyumuyor evet ama çok şükür sağlıklı bir bebek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?