Uykusuzluktan Ağlıyorum

Denemedim. Çünkü buna alışsın istemiyorum

Ben sizin yerinizde olsam denerdim, en azından haftada bir iki gün uykusu düzelene kadar deneyin. Sizde eşinizle arabada bir çay içersiniz, bir şeyler yersiniz.

Birde şey yapın oyuncakları peluşlarını gün içinde uyku saati gelmiş gibi yastık yorgan yatırın, oyuncağın uyuyor bak diye örnek gösterin. Uyurken oyuncağın üstünü ört gibi şeylerle özendirin uyumaya.

Arkadaşlar bebeklerinizin ve çocuklarınızın her soğuk algınlığında yada burun tıkanıklığı yaşadıklarında mümkün mertebe antibiyotik kullanmak istemiyorsanız yada kulaklarınin ağrımasını istemiyorsanız burun temizliklerine önem verin.

özellikle izotonik su ve enjektörle yapılan temizlik çok iyi geliyor. Yapılışı internette var. Çocuğunuz 4 yaş ve üzeriyse 1 çay kaşığı karbonat 1 çay kaşığı tuzu 1 bardak suda eritin iyice sonra enjektöre çekip çocuk ayakta iken baďını öne eğerek her iki burun deliğine sıkın boşalan suyla tıkanıklık geçiyor. Özellikle çocuk kulağına rüzgar yememişse kesinlikle çok iyi geliyor. Böylelikle üst solunum yolu enfeksiyonuda önleneceği için Antibiyotik kullanmak durumunda da kalmıyorsunuz.

Şimdi doktoruna yazdım. Bütün bulguları her şeyi söyledim. Gündüz neşeli. Enerjik ama ateşli. Gece uyanıyor ama ağlamıyor da. Yani kulak ağrısını da bilirim aslında
Ateşin kaynağını bulmak önemli bence...belli ki rahatsız eden birsey var.umarim çözülür uykusuzluk insanı cok yipratan birsey gerçekten

İnanın o kadar dikkat ettim ki burun temizliğine...yine de kulak şikayetiyle antibiyotik kullanmak zorunda kaldık ki büyük cocugumda neredeyse hiç antibiyotik kullanmamıştık yine de en azından sorunun kaynağını bulduğumuz için birazcık sevindim.
Bu arada burun temizligi için baby-vac aldım.keske daha önceden alsamisim diyorum şimdi.muhtesem bir ürün.elektrik süpürgesi ile kullanılıyor tereddutle yaklaşmıştım ama kullandığımdan bu yana çok rahatladık.

Bazen maalesef ki ne yapsak da olmuyor. Tabi çocuk direkt başına kulağına soğuk almış olabilir yada başı boynu çok terlemişsede o kulak ağrısını belki bir tek antibiyotik rahatlatıyordur.

Ama olur ya bazen hafif bir soğuk algınlığı olur sonra burun gece özellikle tıkanır sonra hastalık ilerledikçe kulak ağrısı ve iltihabı oluşur burun temizliği o zaman çok faydalı olabiliyor. Tabi yinede her durumda burnun açık olması rahat nefes alabilmeleri çok önemli

Çözüm bulabilmenize ço sevindim. Çok geçmiş olsun kuzucuğa❤

2.dediğinizi yapıyoruz. İlkini de bir gün deneyelim madem

Nexus taşınabilir nebülizatör aldık. Serum fizyolojik doldurup çalıştırıyoruz. O da çok açıyor

Tabiki böyle olmaz . Çocuk uyandığında konu sahibi arabaya götürürse çocuk diyecek kii ooo iyi demekki her uyandığımda beni dışarı çıkaracaklar o zaman sürekli uyanayım diyip akışkanlık edinecek . Kaldı ki konu sahibinin ışığı açması bile yanlış karanlıkta öyle duracaklar çocuk uyumaya çalışacak

Merhaba zor bir durum ben de ikizlerim ile aynı sorunu yaşadım uzun süre en son çocuk doktorum uyku damlası önerdi ben yurt dışındayım ama Türkiye'de de var ablamın çocuğuna aldırdık en son çokta faydasını gördüm melatonin içerikli.Yamamen doğal ve yalnızca çocuğun uykuya dalmasına yardımcı oluyor bağımlılık yapmıyor siz de deneyin isterseniz

Benm yeğenim bi ara böyleydi birgün kardeşim anneme geldi. Yeğenim 20dk da bir ciyyak ciyyak bağırıyor. Snnem aldı onu bir tülbente sardı kundak gibi yaptı.çocuk o anda gittisabaha kadar uyanmamıştı hikmeti neydi bilmiyorum okudu muu çocuk ısındı mıı noldu bilmem. Bir daha da huysuzlanmadı.
Belki eviniz mi fazla sıcak. Başka bir odada uyutmaya çalıştınız mı hiç. Kıyafetlerinde sentetik vb bir kumaş var mı

Üzgünüm sizin adınıza, uykusuzluk gerçekten çok zor.
Ben yorumları okuyamadım ama bebeğinizde geniz eti olabilir mi? Geniz eti alerjik olduğu için de olabilir. Hem alerji hem geniz eti uykuyu ciddi anlamda etkileyen faktörler. Ben bir baktırın derim Sabırlar diliyorum size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…