- 5 Ekim 2024
- 137
- 10
- 13
- 28
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
E su an uykun geliyorsa ve uyuyabiliyorsan senin sorunun uykusuzluk degil. Uyku duzeninin sasmasi. Sabah 7de uyumaya baslamak yerine bi kahve ic, yuruyuse falan cik gece 11 e kadar dayan diyorum iste. Boyle yasamaya devam edersen depresif olursun.Sabahın 7sinden selam olsun hiç uyumuyorum ki kalkiyim şuan biraz biraz geliyor. Şimdi uyku vakti
Burda saat gece 12 ye geliyor. Ben 12- 6:30 arası uyuyorumSen neden uyumuyorsun
Sağolun ama tüm gece gelmiyor işte uykusuz olsamda.. problem ordaE su an uykun geliyorsa ve uyuyabiliyorsan senin sorunun uykusuzluk degil. Uyku duzeninin sasmasi. Sabah 7de uyumaya baslamak yerine bi kahve ic, yuruyuse falan cik gece 11 e kadar dayan diyorum iste. Boyle yasamaya devam edersen depresif olursun.
Uzun zamandır böyleyim hep bu saatte kalkıyorumBurda saat gece 12 ye geliyor. Ben 12- 6:30 arası uyuyorum
Çıldıriciiiiiğiim. Bir iki aydır geceleri uykum gelmiyor. Sabaha doğru yatıyorum güzdüz uyanamıyorum. Dengelemek için yeri geldi 2saatlik uykuyla gezdim gece uyuyayım diye yine yok.. Birtek tv karşısında uykum geliyor niye bilmiyorum
Bende benimki yoksa yanımda çıt sesinde uyuyamayan ben tv ile uyuyordum. Ama ben melatonin aldım bitkisel özlÇıldıriciiiiiğiim. Bir iki aydır geceleri uykum gelmiyor. Sabaha doğru yatıyorum güzdüz uyanamıyorum. Dengelemek için yeri geldi 2saatlik uykuyla gezdim gece uyuyayım diye yine yok.. Birtek tv karşısında uykum geliyor niye bilmiyorum