• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

UYKUSUZLUK

Sabahın 7sinden selam olsun😳 hiç uyumuyorum ki kalkiyim şuan biraz biraz geliyor. Şimdi uyku vakti🥱😪💤
E su an uykun geliyorsa ve uyuyabiliyorsan senin sorunun uykusuzluk degil. Uyku duzeninin sasmasi. Sabah 7de uyumaya baslamak yerine bi kahve ic, yuruyuse falan cik gece 11 e kadar dayan diyorum iste. Boyle yasamaya devam edersen depresif olursun.

E su an uykun geliyorsa ve uyuyabiliyorsan senin sorunun uykusuzluk degil. Uyku duzeninin sasmasi. Sabah 7de uyumaya baslamak yerine bi kahve ic, yuruyuse falan cik gece 11 e kadar dayan diyorum iste. Boyle yasamaya devam edersen depresif olursun.
Sağolun ama tüm gece gelmiyor işte uykusuz olsamda.. problem orda 😔

Çıldıriciiiiiğiim. Bir iki aydır geceleri uykum gelmiyor. Sabaha doğru yatıyorum güzdüz uyanamıyorum. Dengelemek için yeri geldi 2saatlik uykuyla gezdim gece uyuyayım diye yine yok.. Birtek tv karşısında uykum geliyor niye bilmiyorum

Gencligimden beri uyku sorunum var gece 2 3 hala devam dalma sorunu yaşıyorum bende heme son bi haftadir adam akıllı uyku yok kafa dolu olunca uyunmuyor sanirim artik bunu dusunuyorum 🤔🤯🥴

Çıldıriciiiiiğiim. Bir iki aydır geceleri uykum gelmiyor. Sabaha doğru yatıyorum güzdüz uyanamıyorum. Dengelemek için yeri geldi 2saatlik uykuyla gezdim gece uyuyayım diye yine yok.. Birtek tv karşısında uykum geliyor niye bilmiyorum
Bende benimki yoksa yanımda çıt sesinde uyuyamayan ben tv ile uyuyordum. Ama ben melatonin aldım bitkisel özl
Eczaneden15 20 dk nakavt ooluyorsun kaçta içersen iç tavsiye ederim benimkini merak ederseniz dm den yazarsanız atarım

Back
X