- 16 Aralık 2024
- 285
- 300
- 18
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir de ben hastayım bacım uykusuzlukta olunca hiç iyileşemiyorum. Ayy sabahları çok zor oluyor titriyorum resmen. Evden çalışıyorum ama çok geç kalkmama rağmen kötü oluyorum gece uykusu almadğm için Bu arada sabah dediğimde 16-17 anca uyanıyorumBenim de eskiden tv karşısında uykum gelirdi tv izlemeyi bıraktım şimdi telefondan video izlemeden uyuyamıyorum yeri geldi geç yatmayayım diye 24 saat uyumadığım oldu ama sorun olarak hiç görmemiştim ben. Bu konuyu ben de takipteyim, yorum atan olur umarım
17de uyaniyor musun? O ne oyle ya yarasa gibiBir de ben hastayım bacım uykusuzlukta olunca hiç iyileşemiyorum. Ayy sabahları çok zor oluyor titriyorum resmen. Evden çalışıyorum ama çok geç kalkmama rağmen kötü oluyorum gece uykusu almadğm için Bu arada sabah dediğimde 16-17 anca uyanıyorum
KAn değerlerinize bir baktırın derim. Doktor önerisiyle melatonine başlayabilirsiniz.Çıldıriciiiiiğiim. Bir iki aydır geceleri uykum gelmiyor. Sabaha doğru yatıyorum güzdüz uyanamıyorum. Dengelemek için yeri geldi 2saatlik uykuyla gezdim gece uyuyayım diye yine yok.. Birtek tv karşısında uykum geliyor niye bilmiyorum
Ahahaha sağol kız aynen yarasa17de uyaniyor musun? O ne oyle ya yarasa gibi
Sağolun ondan olabilir mi ciddenKAn değerlerinize bir baktırın derim. Doktor önerisiyle melatonine başlayabilirsiniz.
Melatonin al eczaneden şekerimÇıldıriciiiiiğiim. Bir iki aydır geceleri uykum gelmiyor. Sabaha doğru yatıyorum güzdüz uyanamıyorum. Dengelemek için yeri geldi 2saatlik uykuyla gezdim gece uyuyayım diye yine yok.. Birtek tv karşısında uykum geliyor niye bilmiyorum
Valla ben aygın baygın geziyorum hiç öyle zombi gibi de değil ama yatağa gir tık yokSeni çok iyiii anlıyorum. Bugun benim de işim var saat 11'de ama ben hala ayaktayım ve sıfır uyku. 2-3 saat uyurum kalktığımda zombi gibi olurum muhtemelen sen de öyle olursun... Düzene girse bile 1-2 gün sonra tekrar başa dönüyoruz, sebebi ne bilmem...
Çıldıriciiiiiğiim. Bir iki aydır geceleri uykum gelmiyor. Sabaha doğru yatıyorum güzdüz uyanamıyorum. Dengelemek için yeri geldi 2saatlik uykuyla gezdim gece uyuyayım diye yine yok.. Birtek tv karşısında uykum geliyor niye bilmiyorum
Benim kıza bakar mısın biraz yalvarırımÇıldıriciiiiiğiim. Bir iki aydır geceleri uykum gelmiyor. Sabaha doğru yatıyorum güzdüz uyanamıyorum. Dengelemek için yeri geldi 2saatlik uykuyla gezdim gece uyuyayım diye yine yok.. Birtek tv karşısında uykum geliyor niye bilmiyorum
Ahhha getir bacım getir ben yine burdayımBenim kıza bakar mısın biraz yalvarırım
AynenBende sürekli gece uyanıyorum kaygı içindeyim sürekli
Bu saat oldu tık yok... Ben çok uzun yasamam böyle giderse söyliyimSaat kaç oldu uyuyamıyorum sende mi
Sabahın 7sinden selam olsun hiç uyumuyorum ki kalkiyim şuan biraz biraz geliyor. Şimdi uyku vaktiKendini be olursa olsun gun icinde uyumamaya zorla. 5-6 gun gun icinde uyumazsan uykun duzene girer bence. Sabah 7de kalk. Gece 11 e kadar dayan.