Uykusuzluk

2 cocukanne

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2023
28
12
31
Kızlar merhaba lütfen yardımınıza ihtiyacım var 6 aylık bir bebeğim var gece yatırdığım zaman sürekli yemidoğan gibi 1 saatte bir beslenmek istiyo ne yapıcağımı şaşırdım yoruldum artık eşim hastaneye falan götürelim diyo ağlıyoda ayrıca doymuyordur diye ekstra mama aldım gece yatırmadan önce içirdim belki açtır ondan uyumuyordur diye o da fayda etmesi numarada kilosu falan herşeyi yerinde (maşallah)

Günlük gündüz uyku rutini nasıl ? Ve ekran hayatında varmı? Diş de olabilir. Tedagil bizde çok ise yaramıştı öneririm.

Günlük gündüz uyku rutini nasıl ? Ve ekran hayatında varmı? Diş de olabilir. Tedagil bizde çok ise yaramıştı öneririm.
Gündüz uykularıda yarım saat hayır ekran yok yani ona izletmiyoruz biz izliyoruz evet 2 dişi patladı bir ay oldu inanın artık dayanamıyorum

Gündüz uykularıda yarım saat hayır ekran yok yani ona izletmiyoruz biz izliyoruz evet 2 dişi patladı bir ay oldu inanın artık dayanamıyorum
Gündüz uykularını uzatmaya çalışın 1 saatten önce uyanırsa aynı destekle uykuya döndürün uyumasada odadan çıkmayın konuşmayın zamanla uzayacaktır uykuları. Gündüz uykusunu alamadığı dan yorgun düşüyor olabilir gecede sık sık uyanabilir böyle olunca. Uyku aralıklarını 2,5-3 saattir bu aylarda takip edip akşam en geç 21 de gece uykusu olursa hep aynı saatlerde gece ve gündüz uykusu yaptırırsanız zamanla rutine alışıyorlar. Birde naçizane tavsiyem uyarsiniz uymazsiniz bilmem TV sesine ve renkli anı ışıklarına reklamlara maruz bırakmasiniz daha iyi olur eğer yanlış anlamadıysam tabi dikkate almayın uyuduğu zaman izliyorsaniz. . Tabi siz bilirsiniz bakmıyor biz izliyoruz dedniz buda ekrana giriyor çünkü .

Son düzenleme:
Evet dediğiniz gibi yapıyorum maalesef ama geri tekrar uyumuyo sanki saatlerce uyumuş gibi gözlerini açıyo geceleri zaten en geç 21 de yatırıyorum uyandığında emziriyorım sallıyorum aslında tecrübesiz bir anne değilim 2.bebeğim fakat değişiyo gerçekten her çocuk aynı değil

Bazı bebekler meme bağımlısı oluyor. Emmek için uyanıyor, aç olduğundan değil. Bunu kabullenin oğlum da böyleydi. Memeyi bırakınca gece uyumaya başladım ben de

Dis cikardigi icin acisini emerek rahatlatmaya calisiyor. Dis donemi boyle malesef. Ne kadar calpol vs de kullansan emetken rahatliyorlar. Muhtemelen aciktigindan degil buyuzden surekli emmek istiyor. Gecicek

Gündüz uykusunu azaltabilirsiniz. Geceleri emmek istiyorsa meme yerine su vererek yavaş yavaş o alışkanlığı kesebilirsiniz. Oda ısısına dikkat edin oda uykusunu kesiyor olabilir.

Dis cikardigi icin acisini emerek rahatlatmaya calisiyor. Dis donemi boyle malesef. Ne kadar calpol vs de kullansan emetken rahatliyorlar. Muhtemelen aciktigindan degil buyuzden surekli emmek istiyor. Gecicek
Ah inşallah inanın sabahı zor ettik

Ah inşallah inanın sabahı zor ettik
Cok ii anliyorum sizi dis donemi zor geciyor. Tam bitti dioruz baska bi dis patliyor derken kotu bir donem.. annenin sinirleri de cok hirpalaniyor uykusuzluk bebegin huysuzlugu.. sabirli ve sakin olmaya calismaktan baska yol yok. Bu donemin de biticegini surekli hatirlatin kendinize. Ben bi ara dislerimi sikmaktan cenemi kitlemistim 3 aya zor acildi tam acamiyordum agzimi. Gecti gitti sabir

Evet evet tam olarak bu dönemdeyim geçecek diyorum 5 dakika sakin kalıyorum 6 dakka da engel olamıyorum dün gece parçamı ısırdım felekat bir şekilde

Evet evet tam olarak bu dönemdeyim geçecek diyorum 5 dakika sakin kalıyorum 6 dakka da engel olamıyorum dün gece parçamı ısırdım felekat bir şekilde
Kiyamam size siz anlatinca benim zamaninda yasadiklarim film seridi gb gecti gozumun onunden. Bugun oglum uzun zamandir oldugu gb deliksiz bir uyku uyudu ve sabah 8 gb uyandi. Suanda bahcede ben kahvemi icerken oglum da okula gtmeden once boyamasini yapiyor. Suan 5 yasa yaklastik. Siz de bu guzel gunlere gelicek ve tadini cikaricaksiniz merak etmeyin

Benimde 2 oğlum var büyük olan 5 yaşında aslında tam rahata erdik ki(hiç bir zaman anne evladı kaç yaşına gelirse gelsin rahat etmez de )sil baştan tekrar yaşıyorum işte Allah sağlık versin ne diyelim bize de çok ça selamet

Maalesef uyku saatinde uyumuyorsa çok huysuz oluyo uyumak istiyo ağlıyo
Şuan ki düzenine alıştığı için ağlıyordur. Bir anda değil yavaş yavaş gündüz uykusunu azaltın. Benim kızımda geceleri uyumazdı mecburen gündüz uykusunu kesmek zorunda kaldım. Şimdi akşam 9da uyuyor sabah 9a kadar. Gündüz uykusu gece uykusunu çok etkilıyor maalesef.

1 çocuğum var 16 aylık. Hâlâ aynısını yaşıyorum. En azından gündüz uykuları uzadı. Diş dönemi de hepsi çıkana kadar bitmiyor az kaldı sabır. Ekran izlemese Bile tv sesi duyması telefondan gelen sesi duyması aynı anlama geliyormus

Gündüz yarım saat uyuyormuş ku

Her uyandığında emzirdiğiniz için geceleri çok sık uyanıyor doymadığı için değil. Benimkide 10 aylık aynı şekilde uyanıyor . Sorun gündüz uykusunu kesmeniz falan değil zaten 6 aylık bebek gündüz tabiki uyuyacak. Ben yapamadım ama siz yaparsınız belki desteksiz uyutmaya başlamanız lazım yoksa uykuları düzelmeyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…