- 5 Mayıs 2013
- 33.831
- 41.264
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Birileri yazdı mi bilmiyorum ama geceleri rahatlatabilecek bir tavsiyem var. Vicks denilen kremden bolca ayak tabanına sürüp hatta biraz masaj yapıp ayağına da kalınca bir çorap giyip uyusun. İnanın çok faydalı oluyor. Tedavi yöntemi değil bildiğim kadarıyla ama en azından hepiniz gecesi rahat geçer belki. Hem de içilecek yenecek birşey olmadığı için olası bir zararı da yok gibi. Diğer tedavi yöntemleri işe yarayan kadar biraz rahatlar umarım. Acil şifalar.aslında nasıl bir çözüm aradığımı bende bilmiyorum.
Agır hastalıkla boğuşan herkesten özür dileyerek başlayayım, farkındayım derdim çokta büyük degil gibi..
2 hafta oldu ve eşim 2 haftadır öksürmekten ne uyuyabiliyor, ne de uyutuyor...
1 dahiliye, 1 kbb, 1 göğüs hastalıkları uzmanı gördü. Tetkikleri yapıldı.
Doktorun dediği ilaçlar ve doktora danışılarak aklımıza gelen tüm bitkiler kullanıldı.
Herhangi bir tütün ürünü kullanmıyoruz ikimizde.
Alerji testi istedi doktor, onda da bir şey Yok.
Bir şey çıkmadıkça sevinmem gerekiyor aslında ama artık neyse öğrenelim de bir çaresi olsun istiyorum.
Hamileyim ve 2. Haftadır doğru düzgün uyku uyumadım. Gece her öksürüğüne uyanan 2 yaşında oğlum var, gece her uyandığında sallayarak geri uyutuyorum.. eşim yardımcıdır hep çocuk bakımında sagolsun ama oksurmekten bitap düşmüş ve öksürmeye devam eder haldeyken bana bir faydası dokunmuyor.
Gerçekten git iyileşene kadar otelde Kal diyesim geliyor, ama Ramazan, sahur vs hastalığın üstüne bir de aç aç dolaşır..
Zaten hali perişan elimden bir şey gelmediğine ayrı üzülüyorum..
Bu şekilde inatçı öksürük yaşayan, çare bulan oldu mu?
aslında nasıl bir çözüm aradığımı bende bilmiyorum.
Agır hastalıkla boğuşan herkesten özür dileyerek başlayayım, farkındayım derdim çokta büyük degil gibi..
Doktorun dediği ilaçlar ve doktora danışılarak aklımıza gelen tüm bitkiler kullanıldı.
Bir şey çıkmadıkça sevinmem gerekiyor aslında ama artık neyse öğrenelim de bir çaresi olsun istiyorum.
Hamileyim ve 2. Haftadır doğru düzgün uyku uyumadım. Gece her öksürüğüne uyanan 2 yaşında oğlum var, gece her uyandığında sallayarak geri uyutuyorum.. eşim yardımcıdır hep çocuk bakımında sagolsun ama oksurmekten bitap düşmüş ve öksürmeye devam eder haldeyken bana bir faydası dokunmuyor.
Gerçekten git iyileşene kadar otelde Kal diyesim geliyor, ama Ramazan, sahur vs hastalığın üstüne bir de aç aç dolaşır..
Care eger eviniz cok kuru ise "humidifier" (hava nemlendirici) kullanmak. Bildiginiz buhar. Vestelde vardir belki.aslında nasıl bir çözüm aradığımı bende bilmiyorum.
immünoloji alerji polikiliniğine gittiniz mi. benzerini 2 sene önce ben yaşadım öksürükten ciğerlerim ağzımdan çıkacaktı adeta. direk canımın acısından yastıkları ısırıyordum artık. alerji polikiliniğine sevk ettiler beni. alerjik astım bronşit den kaynaklanıyormuş
İşin garibi gündüz bu kadar degil, yine öksürük var ama sıklığı az.. ama ne zaman gece oluyor, adam bogulacak yanıbaşımda... acaba yatar pozisyon mu etkili diye oturarak bile uyumayı denedi ama maalesef çözüm olmadı. Yatak odasında bir toz yastık, nevresim bir şey mi etkili diye farklı odada uyudu o da işe yaramadı. Odayı bir gün pencere bir gün klima ile havalandırdım, yine aynı...
bebek deterjanı ile yıkadım herşeyini, sonuç hüsran...
Geriye anti allerjik nevresim takımı kaldı denemediğim.. o da sipariş verdim gelir yarın diye umuyorum...
gerçi alerji testi negatif ama doktor bir şey bulamadığı için alerjik olabilir dedi...