Uykusu kaçan bir tek benmi varım hadi toplanalım:)

Esmeralldaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2013
220
8
Arkadaşlar uykum kaçtı burda da yeni üyeyim hadi bana arkadaş olun.
Zaten hamilemiyim değilmiyim onun her ayki gibi stresi üzerimde..

Arkadaşlar uykum kaçtı burda da yeni üyeyim hadi bana arkadaş olun.
Zaten hamilemiyim değilmiyim onun her ayki gibi stresi üzerimde..

yok canım tek uykusu kaçan sen değilsin bende burdayım aynı durum bendede var bu ay da mı olmadı acaba gebelik test yapmaya korkar oldum

Ayy evet ya sorma sevindimmi desem senin adına uyuyamadığın için üzüldümmü desem bilemedim:) senin neden uykun kaçtı cnm

Sorma bi de her ay bu sefer beklıcem gununu merak etmicem diorum ama nafile:)

ben günüm geçtiği halde yapamıyorum korkuyorum eczanenin kağısına kadar gidiyorum test almak için ama bir şey beni engelliyor girip alamıyorum o yüzden de yapmıyorum daha doğrus tek çizgi görüp yine hayal kırıklığı yaşamak daha da yıpratıyor 9 aydır gelmiyo eşek sıpası:KK1:

ben günüm geçtiği halde yapamıyorum korkuyorum eczanenin kağısına kadar gidiyorum test almak için ama bir şey beni engelliyor girip alamıyorum o yüzden de yapmıyorum daha doğrus tek çizgi görüp yine hayal kırıklığı yaşamak daha da yıpratıyor 9 aydır gelmiyo eşek sıpası:KK1:

Cnm bak şimdi benidde heyecanlandırdın gunun geçtiyse bırak o testleri kan testi yaptır hemen bana söle :))) ben o gunü iple çekiyorum:)))

Bendede alışkanlıga dönmez inşallah insanın gücüne gidio walla yanında biri horluo sen cin gibi ayaktasın:)

canım çok sinir bozucu oluyo oo benim kocişde maşallah bmc kamyon gibi çeker ben sinir olur yatakda dön dön onuda uyandırırım (bazen gıcıklığına yapıyom) ben uyumuyorum oda uymasın diye çokm bencilim ne

canlar tam regl gününde 17 martda 2 damla kahverengi leke geldi ben regl oldum sandım ama devamı gelmedi çevremdeki herkes üstüne görmüşsün dedi fazla kaptırmak istemiyom kendimi ama yarın kana gideceğim sabah 10 a randevu aldım doktora bakalım sıpacık benle mi haber veririm size mutlaka

canım çok sinir bozucu oluyo oo benim kocişde maşallah bmc kamyon gibi çeker ben sinir olur yatakda dön dön onuda uyandırırım (bazen gıcıklığına yapıyom) ben uyumuyorum oda uymasın diye çokm bencilim ne

Walla seni bilmem ama ben sinirimden az once onun suratına bi yastığı yapıştırdım allahtan uykuda anlamıo butun hıncını al o sırada:)))) buarada nice girl haklı beklemeye değer:KK66:)

canlar tam regl gününde 17 martda 2 damla kahverengi leke geldi ben regl oldum sandım ama devamı gelmedi çevremdeki herkes üstüne görmüşsün dedi fazla kaptırmak istemiyom kendimi ama yarın kana gideceğim sabah 10 a randevu aldım doktora bakalım sıpacık benle mi haber veririm size mutlaka

Canım damla geldiyse yerleşme kanaması olabilir.bak bide şu var benim ilki 22.5 çıktı hamileydim 2 gun sonra düştü değeri 10 gun içindede kanamayla attım . Ama bizim sitede bi arkadaş var oda 2 yıllık evli onunda 600 lerde çıktı hamile diye sevinirken kan geldi hafif hafif ve normalden düşük büyüme gözüktü dış gebelik çıktı o yüzden allah senden bizden uzak tutsun ama küçümseme beklemede yoksa allah korusun tüpüne zarar verirsin sen onun bunun lafına kanma mutlaka herşeyi doktoruna danış canım olurmu inş yarın hayırlı haberini alırız:KK66:

Canım damla geldiyse yerleşme kanaması olabilir.bak bide şu var benim ilki 22.5 çıktı hamileydim 2 gun sonra düştü değeri 10 gun içindede kanamayla attım . Ama bizim sitede bi arkadaş var oda 2 yıllık evli onunda 600 lerde çıktı hamile diye sevinirken kan geldi hafif hafif ve normalden düşük büyüme gözüktü dış gebelik çıktı o yüzden allah senden bizden uzak tutsun ama küçümseme beklemede yoksa allah korusun tüpüne zarar verirsin sen onun bunun lafına kanma mutlaka herşeyi doktoruna danış canım olurmu inş yarın hayırlı haberini alırız:KK66:

canım benim zaten iki düşük var allah 3 .de kucağıma almayı naip etsinn

hayırlı sonucunu alsında inşallah nasılsa 9 ay bekliycez :nazar::nazar::emir_bebek:

Dogru diosun allah hepimize nasip etsinde inşallah beklemeye razıyız. Ama söle bi durumda var simdi bebek olcakmındiye beklioruz sonra yerleşcekmi yerleştikten sonra kalp atışını merak etcez sonra dicezki acaba kızmı erkekmi en son onuda öğrenince acaba kime benzicek derken 9 ay geçti bile ahaha:)))

X