uykunuz yeterli oluyor mu?

• Konu Sahibi Konu Sahibi ZüMeR
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Z

ZüMeR

Ziyaretçi
Sabahları yataktan kalktığınızda kendinizi uykusunu almış ve zinde hissediyor musunuz? Gün boyunca zaman zaman uykunuz geliyor mu? Bu gibi belirtiler uykunuzun yeterli olup olmadığını ortaya koyar.

Bunu aydınlatabilmek için size bir test sunuyoruz. Soruları dikkatle okuyun ve en uygun cevabı işaretleyin. Sonuç, size bu konuda yol gösterecektir.

Link Silinmiştir.

ya arkadaşım bu aralar uykumu alamıyorum halbuki iyi deuyuyorum bahar yorgunluğumudur acaba uyanıyorum tekrar uykum geliyo hiç uyumamış gibi
1 ay önce ne iyiydim senağlama

Ben saat 5.30 da ayaktayım.Mümkün değil yatamam batar o yatak bana.Yıllardır,Yaz aylarında5.30.Kış aylarında 6.00.Asla hayatım boyunca 8'e kadar uyuduğumu bilmem.

Çok güldüm test sonucunda uykumu bazen fazlasıyla aldığım söyleniyor.

kanaviçe yukardaki lınke tıklayınca cıkıyor

Toplam Puanınız : 7

Bu uyku size yetmiyor. Eğer geç yatıyorsanız uyku için biraz daha fazla zaman yaratın. Zamanında yattığınız halde uykuya dalma zorluğunuz oluyorsa, akşam saatlerinde çay, kahve ve kolalı içecekler gibi kafein içeren gıdalardan uzak durmaya çalışın.

ah ah 4 yaşında bir kız 9 aylık bir bebek işe git ev işi yap pazar günü tatil temizlik çamaşır ütü uykuya zamanmı var.. oysaki ne güzeldi eskiden
sabah yatakta keyif yapmayı o kadar çok özledimkii.
sahilde denizin sesiyle gölgede uzanmayıı...
öğlen tv karşısında uyuklamayı..

Toplam Puanınız : 17

Uyku konusunda ciddi sorunlarınız var. Eğer yeterli sürece yatıyor ancak uykuya dalma sorununuz oluyorsa, akşam saatlerinde çay, kahve, kolalı içecekler gibi kafein içeren gıdalardan uzak durun. Bu önlemler yeterli olmuyorsa bir doktora danışın. Eğer en az 8 saat uyuyor ancak sabah uyanmakta güçlük çekiyorsanız, sizde uyku apnesi sorunu olabilir, bir doktora başvurun
senağlama senağlama senağlama senağlama

Bende 2 cikti
Uykunuzu gerektiği kadar alıyorsunuz. Hatta bazen ihtiyacın üzerinde bile uyuduğunuz söylenebilir.

Valla en fazla 5 saat uykuyla oda bir kac kere oglanin mikirdamalarina kalkmayi kizi ortmeye kalkmayi saymazsak nasil fazla uyuyormusum sastim kaldim....fisfisfis fisfisfiskafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

test sonucunda geç uyuduğumu daha erken uyumam gerktiğini söylüyor..Doğru çok geç uyuyorum sabahta çok zor uyanıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…