Sigara, çay, kahve, alkol tüketimin varmı?Merhabalar, 28 yaşındayım son 1 aydır 2 defa 3 defa gece uykumdayken bir anda nabız yükselmesi ile uyanıyorum. Buna bağlı olarak da tansiyonum da yükseliyor. Gecen gece 150 nabız gördüm hayatımda ilk defa kalp krizi geçiyorum sandım tansiyonum da çok yükselmisti 13 10 olmustu. Benim normal tansiyonum 9 6 dir. Yil basinda kardiyolojiye gitmiştim eko efor testi EKG çekti o zaman bu ataklar yoktu ama birşey de çıkmamıştı. Geceleri uyumaya korkuyorum neden olur hayır bu ara taktigim sinirlendigim birşeyde yok pek. Daha önce kanser geçirdigim dönem kalp kapakcigim büyümüştü. Ama doktorlar bulamiyor birşey napacagimi bilemiyorum. Yaşayan varmı özellikle uykuda vuruyor.
Bi tanıdığım senin durumunu yaşıyordu sebebi panik atak çıktıMerhabalar, 28 yaşındayım son 1 aydır 2 defa 3 defa gece uykumdayken bir anda nabız yükselmesi ile uyanıyorum. Buna bağlı olarak da tansiyonum da yükseliyor. Gecen gece 150 nabız gördüm hayatımda ilk defa kalp krizi geçiyorum sandım tansiyonum da çok yükselmisti 13 10 olmustu. Benim normal tansiyonum 9 6 dir. Yil basinda kardiyolojiye gitmiştim eko efor testi EKG çekti o zaman bu ataklar yoktu ama birşey de çıkmamıştı. Geceleri uyumaya korkuyorum neden olur hayır bu ara taktigim sinirlendigim birşeyde yok pek. Daha önce kanser geçirdigim dönem kalp kapakcigim büyümüştü. Ama doktorlar bulamiyor birşey napacagimi bilemiyorum. Yaşayan varmı özellikle uykuda vuruyor.
Tiroid hormonunuza da baktırın, yükselince çarpıntı ve uykusuzluk yapıyorEvet panik atak diyenler de var ama süreç devam ettikçe korkum da artıyor. Limon içerek nabız düşürüyorum. Başka birşey çıkmasından iyidir yinede
Kan sayımı verdirdim muhtemelen bakmıştır doktor diye düşünüyorum ama.kontrol ederim. Teşekkür ederimTiroid hormonunuza da baktırın, yükselince çarpıntı ve uykusuzluk yapıyor
Anksiyetem var ben deprem oluyo zannederek uyanıyodum sallıyodu nabzım beni.. psikolojk olabilir, ama kardiyolojiye gitmeniz lazm öncelikle12 gibi yatıyorum hiç birseyim yok o sıra sinir stres tansiyon vs. Bir iki saat sonra gece uykumda bir anda uyanıyorum nabzımdan dolayı hani böyle korkarsiniz da nefesiniz kesilir ya o şekilde ama.kabus vs görmüyorum yani uykumda. Sonra tansiyonuma bakıyorum nabız yüksek tansiyon yüksek.
Teşekkür ederim evet tekrar gideceğim mecbur bakalım.Anksiyetem var ben deprem oluyo zannederek uyanıyodum sallıyodu nabzım beni.. psikolojk olabilir, ama kardiyolojiye gitmeniz lazm öncelikle