• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uykudan titreyerek uyanma

Melusinaaaaaaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2021
27
2
1
22
Merhaba arkadaşlar sanıyorum iki hafta önce falandı uykudan titreyerek uyandım. Böyle bir şey yaşayan oldu mu daha önce ? Bilincim açıktı titrediğimi hissediyorum ama gözü açtığımda titreme yok sanki gözümü açmamla titreme de kayboluyor. Nörolojiye randevu aldım. Sebebini çok merak ediyorum. Neden olmuş olabilir ? Böyle bir şey yaşayan oldu mu daha önce ?

Uyku felci denilen olay.Halk arasinda karabasan. Ozellikle stresli donemlerde olur. O anda asiri uygu basmasi hissi de oluyor mu?Sanki zor kalkacakmissin gibi?Ben cok yasadim.

bende de çok sık olurdu son 4 5 aydir yaşamiyorum, şoyle anlatayim çok uzun sure deprem oluyor sanip uyandim o titremelere.
benim tahminim panik atak tarzi bir sey bu titremelerden sonra kendimi dinledikce bir cok belirtisinin var oldugunu farkettim.
sizin bahsettiginiz titremede bu şekilde mi?

bende de çok sık olurdu son 4 5 aydir yaşamiyorum, şoyle anlatayim çok uzun sure deprem oluyor sanip uyandim o titremelere.
benim tahminim panik atak tarzi bir

benim tahminim panik atak tarzi bir sey bu titremelerden sonra kendimi dinledikce bir cok belirtisinin var oldugunu farkettim.
sizin bahsettiginiz titremede bu şekilde mi?
Merhaba, açıkça nasıl anlatacağımı da bilmiyorum. Deprem oluyormuş gibi hissetmiyorum. Biri sizi uyandırmak için sarsarya öyle hissediyorum panik atak durumuna eşlik eden korku ve panik hali pek olmuyor.

Merhaba arkadaşlar sanıyorum iki hafta önce falandı uykudan titreyerek uyandım. Böyle bir şey yaşayan oldu mu daha önce ? Bilincim açıktı titrediğimi hissediyorum ama gözü açtığımda titreme yok sanki gözümü açmamla titreme de kayboluyor. Nörolojiye randevu aldım. Sebebini çok merak ediyorum. Neden olmuş olabilir ? Böyle bir şey yaşayan oldu mu daha önce ?
Valla bunu hep yaşıyorum hiç sorun olarak düşünmedim nasıl göz seğirmesini herkes yaşıyorsa bunu da kime bahsettim '' aa bende de oluyor bendeeee '' diyor :D Tabi her gün oluyorsa bi anormallik vardır arada oluyor tam uykuya dalacakken uykudayken oluyor benimde. Hatta hiç unutmam lisedeyken derste uyuyordum sıra arkadaşım vardı okan bir titremişim uykudan çocuk '' bismillah kızım o nasıl titremektir aklımı aldın '' demişti asdfgh hala hatırlar :D Ama siz yinede bir gidin gerçi özellikle de bu göz seğirmesi, kafada iğne batması, uykudan zıplarcasına uyanmaların henüz doktor tarafından teşhis edilip tedavisinin ne olduğunu söyleyenini duymadım bende çok gitmiştim :D

Valla bunu hep yaşıyorum hiç sorun olarak düşünmedim nasıl göz seğirmesini herkes yaşıyorsa bunu da kime bahsettim '' aa bende de oluyor bendeeee '' diyor :KK70: Tabi her gün oluyorsa bi anormallik vardır arada oluyor tam uykuya dalacakken uykudayken oluyor benimde. Hatta hiç unutmam lisedeyken derste uyuyordum sıra arkadaşım vardı okan bir titremişim uykudan çocuk '' bismillah kızım o nasıl titremektir aklımı aldın '' demişti asdfgh hala hatırlar :KK70: Ama siz yinede bir gidin gerçi özellikle de bu göz seğirmesi, kafada iğne batması, uykudan zıplarcasına uyanmaların henüz doktor tarafından teşhis edilip tedavisinin ne olduğunu söyleyenini duymadım bende çok gitmiştim :KK70:
Öyle mi dersiniz? Bilmiyorum ki bazen baş dönmesi gibi şylerde ekleniyor. Çoğu zaman stresten olan bir durum. İçimi ferahlatan yorumunuz için teşekkür ederim. 💚💚🌸

Öyle mi dersiniz? Bilmiyorum ki bazen baş dönmesi gibi şylerde ekleniyor. Çoğu zaman stresten olan bir durum. İçimi ferahlatan yorumunuz için teşekkür ederim. 💚💚🌸
Geçmiş olsun tabi ki önce doktor kontrolü şart. Benim ünv de tam 1 ay göz seğirmem oldu hep strese yordular ki stresim yok :D ama geçmedi seğirmem bende umursamadım artık seğirsin dursun dedim geçmiş vucütta ters çalışıyor :D

Back