Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayir pek mumkun degil. sabah ereksiyonu olur geneldeSelam herkese ,
Erkeğin uyku halindeyken sürekli ereksiyon olması normalmiş , tüm erkekler böyleymiş . Doğru mudur ?
Hahha filmlerde bile böylesi yok,Selam herkese ,
Erkeğin uyku halindeyken sürekli ereksiyon olması normalmiş , tüm erkekler böyleymiş . Doğru mudur ?
Benden önce yazmışsınızTüm erkekler öyleyse benim evdeki ne
Sabah ereksiyonu çok çok nadirdir, genelde sabah vücut uyandığında kalp ritmi artar kan basıncı artar ve sertleşme olur, bunun cinsellikle alakası yok aslında. Sabah çişinden sonra hiç bir şey kalmaz :)Sürekli olmuyor ama sabah ereksiyonu diye bisey var
Nasil yani sabahlari hic gormedin miiiTüm erkekler öyleyse benim evdeki ne
Sabah hazir olana kadar gece hazir olsa yaGece sürekli olmaz ama sabah uyandığında hazirolda bekler
Allah'a şükür bizde sıkıntı yok o sıkıntıyı yaşayanlar sabah o anı değerlendirsin benceSabah hazir olana kadar gece hazir olsa ya
Yuzu koyun deyince fikra geldi aklima.Öyle bişey olsa sürekli yüzükoyun yatamazlardı
Ah anacim iste dert de buya gece bos gunduz bos hep bos hep karavana hazir olan yok ..Allah'a şükür bizde sıkıntı yok o sıkıntıyı yaşayanlar sabah o anı değerlendirsin bence
Allah. Yardımcınız olsunAh anacim site dert de buya gece bosey gunduz bisey heo bos hep karavana
Sagol teşekkür ederim.Allah. Yardımcınız olsun