Acil bakın lohusayım panik atak ve hastalık hastalığım var son dönemlerde aşırı üzüntü stres geçirdim öyle ki ritim bozukluğum oluştu aşırı düşünmekten vücudumun her yerinde ayrı ağrı ve uyuşma oluyor nefes darlığı oluyor beynim de uyuşma titreme sanki beynim büzülüyor gibi gerip gerip bırakıyorlar gibi ataklar olurdu röntgen temiz çıktı psikolojik olduğunu söylediler neyse son 1 haftadır uykumda tam dalarken böyle kalçadan veya ayaklarımdan böyle tarif edemediğim bi his geliyor ve beynime çıkıp orda yine tarif edemediğim bi hisle beni uyandırıyor bi gece bunun yüzünden hiç uyuyamadım ne zaman dalsam oldu çünkü ve aşırı korkutucu bişy canım yanıyordu sonra şimdi geceleri bilmiyorum bebeğim olduğu için yarı uyanık mı uyuyorum ama böyle hiç bişey yokken sanki çarpıntım oluyormuş veya bişey olmuş gibi korkuyla uyanıyorum yada o daha önce yaşadığım gibi bacaklarımda ellerim de tuhaf bi ürperme desem değil farklı bi his oluyor beynim kendi içinde dönüyor gibi oluyor uyanıyorum uyumaktan korkar oldum artık psikolojik mi bunlar