Herkes piskoloji açısından bakmış birde din açısından bakın. Yapmanız gereken birşeyi yapmamışsınız demektir. Dua okuyup yatmayı deneyin hatta mümkünse 2 rekat namaz kılın. Kelime-i Şehadet getirin hemen gidiyorlar. Benim yaşım küçük banada oluyo arada bir dua okuyun abdest alın.
korkacak birsey degil gayet basit bir aciklamasi var. baska arkadaslar bahsetmistir belki. genelde uykunun rem evresinde oluyo. yani ruya evresinde. cunku ruyada kosmali ziplamali atraksiyonlu biseyler gorurken gercekten yatagimizdan kalkip kosup ziplamayalim diye beyin vucudu korumaya alarak kaslari kilitliyo. stresli, uykusuz zamanlarda daha cok yasaniyo. uyku pozisyonunuzu degistirin. sirt ustu yatmayin. kaslar sirt ustu yatarken kilitlenince uzerinize birsey bastiriyomus gibi hissediliyo..
Ara ara benimde başıma geliyor uyku felçi durumu bu ben bunu bile bile yinede her ssferinde korkuyorum ve 3 kere ihlas , 1kerede nas fatiha felak surelerini okuyorum ardındanda bedenime yavaşça hakim olmaya başlıyorum yaşayanlar denesin gerçektende işe yarıyor
Çok çirkin kabuslarla (hep aynı adam bir senaryo halinde gidiyor kabuslarım) uyanıyorum. Bir keresinde o adamı benim üzerime eliyle bastırırken görmüştüm. Ama uykuda mıydım uyanık mıydım bilmiyorum. Hareket edemiyordum sadece parmaklarım kımıldıyordu. annem inlediğimi söyledi çünkü çığlık atmak için ağzımı açıyordum ama ancak o kadar ses çıkmış.
bu durumu bende yaşıyorum..eskiden daha çok yaşardım ama artık okadar sık olmuyo çok şükür..ben genelde sırt üstü yattığımda oluyorum ama çok şükürki aklıma hemen besmele çekmek dua etmek geliyo mutlaka yapıyorum zar zor uyanıyorum tabi..ya çok berbat bişey bu aslında..
bir tek muslumanlara geliyor yani ilginc
Ben de bu tip rüyaları sabahları hiç görmem geceleri neden se saat 3 e denk gelir kabuslarım da karabasanlarım da :)) Sonra sabaha kadar uyuyamıyorum.. Benim de buaralar bu karabasan (uyku felci) yle başım dertte ama uykuyla uyanıklık arasın da değil tamamen uyurken oluyor rüyam da biri geliyor göbeğime öyle sıkı bastırıyor ki acısını uyandığım da bile hissediyorum. rüyam da bağırmaya çalışsam da gücüm yetmiyor sanki göbeğime bastırıldığın da bütün gücümü alıp götürüyor kolumu dahi kımıldatamıyorum bu rüyayı görmekten dahi korkmaya başladım artık ama ayetel kürsi gerçekten işe yarıyor. Ayetel kürsi yi bende bilmezdim yatağımın kenarına ayzdım önce hergün telefon ışığın da geceleri noktaya kadar olan yerini ezberlerdim bir sonra ki gün diğer noktaya kadar derken hepsini ezberledim çok şükür şimdi aynı yöntemi yasin için yapıyorum..
Uykuyla uyanıklık arasında ki karabasanı yani uyku felcini de hayatım da bir kere yaşadım gece yine saat 3 uyandım ama kımıldıyamıyorum üzerim de bir sersemlik var ışık kapalı ayak ucumdan beyaz beyaz birşeyler geçtiğini görüyorum bağırcam bağıramıyorum bir hece çıkıyor gerisi gelmiyordu kendi sesimi bile duyuyordum sonra nasılsa kendime gelip koşarak ışığı yaktım..ışin yoksa sabaha kadar uyuma neden 3 e denk gelirki bu rüyalar poff :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?