• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uykuda irkilme

Lipbalmi

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2008
405
82
643
Arkadaşlar meraba,
Son zamanlarda uykuya dalmadan önce ve uyku sırasında irkilme sorunu yaşıyorum. Normalde sadece uykuya dalarken olurdu ama artık eşimin sölediğine göre derin uykudayken sürekli irkiliyormuşum hareket ediyormuşum..tabi dolayısıyla kendisi benden rahatsız olup uyuyamıyor:( doktora gitmeden önce sizlere danışmak istedim aynı sorunu yaşayan var mı,varsa nasıl çözdünüz..dün gece eşimden ayrı uyudum ertesi gün işe gidiceZ uyuyalım rahatça diye ama artık kafaya takmaya başladım neler yapabilirim?

Bende çok yaşıyorum bunu .
Kafanız çok meşgulse uykunuzda irkiliyor olabilirsiniz

Sıkıntılı dönemlerde bende de oluyor bazen, hatta korkuyla uyanıyorum falan. Eğer problemli bir dönemdeysen, kafana taktığın bir şey varsa endişe etme, sıkıntılı dönem geçince normale dönersin. Yok rahat olduğun bir dönemse bi psikologla görüşebilirsin. Bi de ben huzursuz olduğum dönemlerde insidon kullanıyorum bir hafta on gün kadar. Aile hekimine danışıp deneyebilirsin.

babanemin vefatindan sonra ben cok yasadim bunu. dort gun boyunca odama yatmaya cikmadim. oturduğum yerde annemlerle tv izlerken biraz daliyordum acayip bi sicramayla uyaniyordum. neden oldugunu bilmiyorum ama hem ilk defa bi yakinimi kaybettim (Allah baska göstermesin) hem çok fazla hikaye anlatilmisti korkmus da olabilirim diye düşünüyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yorgunluktan kaynaklı olyor. bşde üstüne stres varsa ballık börek.. hatta bazen yüksekten düşüyormuş gibi yataktan düecekmişsiniz gibi hissedebilirsiniz bu durumun bilincinde olursanız daha çabuk atlatırsınız.. irkildiğiniz zaman dua okuyup (nas fela gibi) sonrad yorgunluktan oluyor artık kendimi çok yormayacağım derseniz 3 güne kalmaz geçer

Bende de oluyo..
Ayetel kürsü okuyunca geçiyo...
İnşallah sizinki de geçer...

Bende de hep oluyo hem uykuya dalmadan hem de uykuda ama hic kafaya takmadim gecmiyo da

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim eşimde yorulduğu ve stesli olduğu zamanlarda çok oluyor irkilme :26:
Doktora gitmeyi düşündürdüyse sana baya şiddetli demek ki.

Arkadaşlar meraba,
Son zamanlarda uykuya dalmadan önce ve uyku sırasında irkilme sorunu yaşıyorum. Normalde sadece uykuya dalarken olurdu ama artık eşimin sölediğine göre derin uykudayken sürekli irkiliyormuşum hareket ediyormuşum..tabi dolayısıyla kendisi benden rahatsız olup uyuyamıyor:( doktora gitmeden önce sizlere danışmak istedim aynı sorunu yaşayan var mı,varsa nasıl çözdünüz..dün gece eşimden ayrı uyudum ertesi gün işe gidiceZ uyuyalım rahatça diye ama artık kafaya takmaya başladım neler yapabilirim?

benimde eşimde oluyor işi gün içinde çok stresli bundan demek ki :26:

Back
X