• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

uykuda diş gıcırdatıyor

tugce32

Nirvana
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2007
294
4
621
Antalya
arkadaşlar benim 4.5 yaşındaki kızım 1 aydır falan nerdeyse her gece dişlerini çok kötü gıcırdatıyor. acaba strestenmi bilmiyorum internette bağırsağında parazit varsada oluyormuş diyorlar. çocuğunuzda böyle bir sorun oldumu ne yaptınız düzeldimi?

bildiğim kadarıyla üzerinde baskı hissetmişse kişi bunu yaşıyor... son günlerdeki ilişkinizi gözden geçirin bakalım?

acilen doktora götür sonra kesinlikle düzelmiyor kuzenim var 25 yaşında çoçukken başlamış hala devam ediyor kimse onunla yatamıyor doktor erken yaşlarda gelseydiniz demiş bence acele etmelisin..

acilen doktora götür sonra kesinlikle düzelmiyor kuzenim var 25 yaşında çoçukken başlamış hala devam ediyor kimse onunla yatamıyor doktor erken yaşlarda gelseydiniz demiş bence acele etmelisin..

teşekkür ederim bende götürecemde çocuk psikiyatristi arıyorum birde dişçiyemi götürmeliyim acaba?

diş doktoru birşey takıyor dişlere kısacası dişçiye gitmelisiniz psikiyatriye zaten gidebilirsiniz ama dişçiye danış öncelikle..

merha canım benim kızımda geçen ay yapıyordu dişleri kırılcak diye çok korktum dişçiye gittik stresten oluyormuş güzdüz uykusunda bişey yok ama gece felaket oluyodu ben kızım her istediğini ağlıyarak yaptıryo diye duymamış gibi yapıyordum öğrendikten sonra ne isterse yapmaya çalışıyorum iç dünyasında neler yaşıyordur kim bilir benim kızımdaki geçti kızım 22 aylık bencede bir doktora götür canım bekletme dişçi boksörlerin taktığı dişlikklerden öneriyo canım diş sıkması devam ederse dişlerine zararı olması diye

merha canım benim kızımda geçen ay yapıyordu dişleri kırılcak diye çok korktum dişçiye gittik stresten oluyormuş güzdüz uykusunda bişey yok ama gece felaket oluyodu ben kızım her istediğini ağlıyarak yaptıryo diye duymamış gibi yapıyordum öğrendikten sonra ne isterse yapmaya çalışıyorum iç dünyasında neler yaşıyordur kim bilir benim kızımdaki geçti kızım 22 aylık bencede bir doktora götür canım bekletme dişçi boksörlerin taktığı dişlikklerden öneriyo canım diş sıkması devam ederse dişlerine zararı olması diye

cevaplarınız için çok teşekkür ederim benim kızımda çok hırçın ve herşeyi ağlayarak yaptırıyor bana sanırım onunkide stresten bende geceleri çok kötü oluyorum okadar kötü gıcırdatıyorki dişlerini gerçi bu aralar biraz azaldı ama şu an tatildeyiz eve döner dönmez götürecem doktora. sizin kızınızdaki durumun geçmiş olmasınada sevindim.

Back