6 aylik kizim 3 gecedir ben uyutyorum 2 dk sonra uyaniyor normalinde aksam 10da yatyodu 3 saat sonra uyanyodu simdi 10da yatyo 2 dk sonra uyanip gece 12 kadar uyutyoz uyaniyo napmam lazm gunduzlrimi cok uyuyo
6 aylik kizim 3 gecedir ben uyutyorum 2 dk sonra uyaniyor normalinde aksam 10da yatyodu 3 saat sonra uyanyodu simdi 10da yatyo 2 dk sonra uyanip gece 12 kadar uyutyoz uyaniyo napmam lazm gunduzlrimi cok uyuyo
Güzdüz uykularını azaltın biraz... Benim bebeğim de ne zaman gündüz uykusuna çok düşse gece geç yatıyor.. Bir de uykusu yokken uyutmaya çalışmayın çok kısa sürüyor uykuları.. Bırakın uyanık kalsın ıynayın konuşun yorulsun sonra zaten uyutmanıza gerek kalmayacak kendisi pıt düşecek yatağa... Dün benim bebeğim öğlen 1,5 tan akşam 8 e kadar uyumadı uyutmaya çalıştım zorla 20 dk sonra kalktı zorla uyutmak iyi olmıyor.... Sağlıkla büyüsün..
Gunduz uykularini kisaltti ama sadece 2 saat uyanik kaliyo gunde 4 kere kisa kisa uyuyo gunduz uykusu dogdugundan beri duzenli ama gece uykusu hic duzelmiyo bi gun guzel uyuyosa 1hafta cok sk kalkyo