- 7 Temmuz 2024
- 19
- 0
- 1
- 26
- Konu Sahibi Kubrametehan
-
az ama çoklu öğünler halinde uyuyan bir bebeğiniz var muhtemelen..uyutmaya çalıştığınız için mi ağlıyor uykusunu alamadığı için miBebeğim 3 ay 20 günlük gündüzleri hep yarım saat yarım saat uyuyor uykuya döndürmeye çalışsam da geri uyumuyor asla hep bağırış cagiris hep ağlıyor ne kucakta uyuyor ne ayakta sallayarak hep bı bağırış cagiris içindeyiz kilo alımı iyi gidiyor sütüm yetmiyor desem gaz olayı da çok çok azaldı bu hep böyle mi olacak artık psikolojikmen hiç iyi değilim ona ilgi gosteremiyorum hiç mutlu değilim çünkü tek başıma bakıyorum kimsem yok eşim de anca ev işlerine yardım edebiliyor akşamları oda çalıştığı için
İkiside var uykusunu alırsa eğer ağlamiyo. Bazen dışarda bebek arabasında iki saat uyuduğu olduğunda keyfi yerinde oluyoaz ama çoklu öğünler halinde uyuyan bir bebeğiniz var muhtemelen..uyutmaya çalıştığınız için mi ağlıyor uykusunu alamadığı için mi
Bende istiyorum uyku eğitimi almak ama verilen paralara değer mi bilmiyorum kendim denesem olur mu onu da bilmiyorumBenimkide öyleydi. 4üncü aydan itibaren uyku egitimine basladik, rahatladik.
Şimdilik bir düzen beklemeyin çok uyku yaoar kısa kısa hep.Ortalama 4-5 ç.aylarda uyku düzeni oturacak.Önce 4 uyku yapar gündeortalam 40-50 dk sonra 3 uykuya düşer sonra 2 sonra tek uyku.Uyku sayısı düştükçe uyku süreleri artar.Genelde bebekler kendi Düzenini kendi oluşturuyor.Bu süreçte yapmanız gereken şey sabır ve beklemek.Çocuğunuzun uyku sinyallerini izlemek .Bebeğim 3 ay 20 günlük gündüzleri hep yarım saat yarım saat uyuyor uykuya döndürmeye çalışsam da geri uyumuyor asla hep bağırış cagiris hep ağlıyor ne kucakta uyuyor ne ayakta sallayarak hep bı bağırış cagiris içindeyiz kilo alımı iyi gidiyor sütüm yetmiyor desem gaz olayı da çok çok azaldı bu hep böyle mi olacak artık psikolojikmen hiç iyi değilim ona ilgi gosteremiyorum hiç mutlu değilim çünkü tek başıma bakıyorum kimsem yok eşim de anca ev işlerine yardım edebiliyor akşamları oda çalıştığı için
Pahalı mı çokk? Ben de almak istiyorum ama pahalı diyorlar.Benimkide öyleydi. 4üncü aydan itibaren uyku egitimine basladik, rahatladik.
ben kendi adima konusacak olursam verdigim her kurusuna degdi. kendi kendime yapmaya kalksam bu kadar istikrarli olmayabilirdim.Bende istiyorum uyku eğitimi almak ama verilen paralara değer mi bilmiyorum kendim denesem olur mu onu da bilmiyorum
fiyatlar degisiyor, instagramda bir kac tane uyku danismani bulup fiyat danisabilirsiniz. 4.000-5000 TL ye calisan egitmenler var. Melodi Uykuyu bi arastir mesela.Pahalı mı çokk? Ben de almak istiyorum ama pahalı diyorlar.
Hadi ya bende pek sabırlı biri değilim kendimce uyku rutinleri yapmaya çalıştım dediğiniz tigi istikrarlı olamadımben kendi adima konusacak olursam verdigim her kurusuna degdi. kendi kendime yapmaya kalksam bu kadar istikrarli olmayabilirdim.
Siz ordan mi aldınız eğitimifiyatlar degisiyor, instagramda bir kac tane uyku danismani bulup fiyat danisabilirsiniz. 4.000-5000 TL ye calisan egitmenler var. Melodi Uykuyu bi arastir mesela.
hayir ama alan birisini taniyorumSiz ordan mi aldınız eğitimi
Siz kimden anladınız memnun musunuzhayir ama alan birisini taniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?