Uyku! Uyku! Uyku!

Denedim evet. Bugün güzel uyudu gibi 3 kere uyandı ama Bi günü Bi gününü tutmuyor. Bugün ne yapar bilmem mesela
Son akşam üstü uykusunu 17.30 gibi bitirmeye çalış. Bi de akşam uykusuna yatınca kaçıncı dakikasında uyanıp desteğe ihtiyaç duyuyorsa mesela benim kızım 30-35 dk sonra uyanırdı. 25.dakikada hafif uyandırıp pışpışlayıp geri uykuya döndürüyordum o şekilde uzadı uykusu biraz. Gece maması falan değil normal mama vermelisin az kilo almış biraz beslenmeyi artırabilirsin sen de dinlendikçe sütün artar

Mama veriyorum normalde de gece maması yok tutar diyorlar ondan deneyeyim demiştim

Mama veriyorum normalde de gece maması yok tutar diyorlar ondan deneyeyim demiştim
Günlük içtiği sütü mamayı not et yapabiliyorsan. Hani sorun açlık mı başka bir şey mi anlaman lazım önce. O mamaları hiç kullanmadım açıkçası bilgim yok

Günlük içtiği sütü mamayı not et yapabiliyorsan. Hani sorun açlık mı başka bir şey mi anlaman lazım önce. O mamaları hiç kullanmadım açıkçası bilgim yok
5 aylık bebeğim. Bebeğiniz ne kadarlık bilmiyorum ama 5 aylıkken ne kadar veriyordunuz? Benimki 2-3 saatte bir 120 içiyor eğer emzirirken sonra verirsem 90

5 aylık bebeğim. Bebeğiniz ne kadarlık bilmiyorum ama 5 aylıkken ne kadar veriyordunuz? Benimki 2-3 saatte bir 120 içiyor eğer emzirirken sonra verirsem 90
Benimki düzeltilmiş 6 aylık o da 120 içiyor ama zayıf benim kızım. Prematüre olduğu için iştahsız yani zillo

Ben de zamaninda uyku egitimi almadim fakat soyle bir yol izledim belki yardimci olur. Ne zamanki gece uykulari bolunmeye veya uykuya rahat dalamamaya baslafi gunduz uykularindan birini iptal ettim ve saatleri ona gore duzenledim. Ayni zamanda son gunduz uykusuyla gece uykusunun da arasini actim. Suan hatrlamiorm saatlerini fakat cok da yorgun dusmiycek sekilde ayarlamistim cunku asiri uykusu olup yorulan cocuk da uyumuyor. En zon zaten 4 yasina yakindi tek uyku uyuyordu ama baktim gece uykusunu daha gec saate cekiyor uykusu gelmiyor tamamen biraktik. En gec 9 da yatiodu oglum. Alistigi icin hala oyle erken kalkar 7-8 arasi 9 dedi mi uyur. Tabi bu aylarda disler de kabariyor belki onun da etkisi olabilir uyku bolunmesinde.

Doktorunuz neden oyle dedi 450 gayet iyi bir rakam. Bizim doktorumuz 400 gr alması yeterli bu aylarda diyor yani 4 5 6. Aylar icin diyor. Geceleri beyaz gurultu kullaniyorum ben

10-15 kere gibi mi mesela
Evlerden ırak Allahım.

Konu sahibi gece boyu toplam 5-6 kez kalkıyorsa bana da çok gelmedi.
Ama uzmanlar 4.aydan sonra bebeğin Bi problemi yoksa 1 defa gece beslenmesi dışında kalkmaması gerektiğini 5 6 saat deliksiz uyumasını normal buluyor

Doktorunuz neden oyle dedi 450 gayet iyi bir rakam. Bizim doktorumuz 400 gr alması yeterli bu aylarda diyor yani 4 5 6. Aylar icin diyor. Geceleri beyaz gurultu kullaniyorum ben
Bende kullanıyorum ama hep kalkıyor beyaz gürültü ya da sakinleştirici müzik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…