Yok ya bebeğim bir aydır geceleri uyumuyor ben tadımlara 2 gündür başladımEk gidaya basladik demistiniz ya ondan da olabiliyormus burada bir arkadasimiz söylemisti bana da, çok mu oldu baslayali? Yada gece hiç mi uyumuyor ?
O kadar yemiyoruz daha ya tadımlara başladık sadece zaten bebeğim 1 aydır böyleEk gıdadan sonra benim bebeğim de sık uyanmaya başlamıştı gece. Uyutuyorum 1 saat içinde 3-4 kere uyanıyor maalesef. Uyumadan 2 saat önce ek gıdayı kesmiş olun sonra da baya hareket ettirin sindirsin iyice
Uyutuyorum yarım saat 20 dk sonra uyanıyor 5 6 defaGece fazla mı uyanıyor kaç kere mesela
Yaklaşık 1 aydırHep mi böyleydi peki?
8 de kalkıyor da daha erken geçerse uyumuyor ki.. Diş sancısı mı dersinizBence 21.30 gece uykusuna gecmek icin cok gec bir saat. Sabah kacta kalkiyor? Dis sancilari da olabilir….
Denedim evet. Bugün güzel uyudu gibi 3 kere uyandı ama Bi günü Bi gününü tutmuyor. Bugün ne yapar bilmem meselaUyku gerilemesi bitecek merak etme. 4 ay gerçekten Zor bir ay. Müzik denedin mi gece uykusunda
Erken yatırmayı denedim ama sevmiyor galiba 8 buçuk gibi uyutmaya kalkarsam sinirleniyor kalkmaya çalışıyor ağlıyor... O yüzden 9 9 buçuğa a çektim.. Normalde gündüzleri çok uyuyordu.. Şimdi düzenledim uyku saatlerini. Bi de bu ay 450 gram almış daha emeklemeye dönmeye tam başlamadığı için doktor Bi tık daha fazla alabilirdi dedi uyanması açlıktan olabilir dedi.. Dün gece, hero baby gece maması vermeyi denedim ama biberondan geçmedi koyu kıvamlı mı yaptım biberonun ucu mu küçük anlayamadım yine mama verdim.. Bugün biberonun ucunu birazcık genişletip tekrar denemeyi düşünüyorum.. Yok tutar daha iyi uyur belkiKuvvetle muhtemel diştir. Diş çıkarma süreci daha diş çıkmadan aylar önce başlayan bir süreç malesef. Kaşınıyor olabilir buda onu uyandırıyordur büyük ihtimalle. 20 dakikada bir 5-6 defa uyanıyor demişsiniz bu arada. Uyaninca geri uyuması kolay oluyor mu? Bu arada son uykusundan uyanma ve gece uykusuna yatma saatleri çok geç. En geç 17 gibi uyanmalı ve 20-20.30 gibi yatmalı. Saatleri birazcık öne çekmeniz iyi olur. Ben oğlumu uykusu 17den sonraya sarkacaksa,bir şekilde uyumadıysa yatırmazdım bile bazen. Yatana kadar oyalamak zor olurdu ama gece uykusuna çok rahat geçerdi.
Diş durumları da başlamış olabilir ama bazı bebekler de uyku problemi oluyor malesef 14 aylık oğlum var hala uyku sorunu var 8.30 yatırdım 23. 30 uykudan kalktı( bu saate kadar da iki kere uyandı geri daldı) . Ve daha yeni uyudu saat 6
Olabilir bizimkinin sancilari 5. Ayda baslamisti ama her bebek farkli seyreder. 4. Ayda cikaran da var8 de kalkıyor da daha erken geçerse uyumuyor ki.. Diş sancısı mı dersiniz
5 6 defa bana iyi geldi. Buna dua edecek geceler olabilir.Uyutuyorum yarım saat 20 dk sonra uyanıyor 5 6 defa
Son uykusundan 18de kalktığı için 20 gibi uyumamasi çok normal son uykudan uyanış sıkıntı. Onun dışında açlıktan uyaniyorsa dediğiniz besleme uyutur belkiErken yatırmayı denedim ama sevmiyor galiba 8 buçuk gibi uyutmaya kalkarsam sinirleniyor kalkmaya çalışıyor ağlıyor... O yüzden 9 9 buçuğa a çektim.. Normalde gündüzleri çok uyuyordu.. Şimdi düzenledim uyku saatlerini. Bi de bu ay 450 gram almış daha emeklemeye dönmeye tam başlamadığı için doktor Bi tık daha fazla alabilirdi dedi uyanması açlıktan olabilir dedi.. Dün gece, hero baby gece maması vermeyi denedim ama biberondan geçmedi koyu kıvamlı mı yaptım biberonun ucu mu küçük anlayamadım yine mama verdim.. Bugün biberonun ucunu birazcık genişletip tekrar denemeyi düşünüyorum.. Yok tutar daha iyi uyur belki