Tamam abartiyorda olabilirim saygi duyuyorum fikrinize zaten butun gun yukardaydi sevdiler oynadilar ben bekliyorum ki getiricek diye tmm getirmemis babam dursun demis bunu gitmeden beni arayip getoricektim ama babam dursun birazdaha dedi deseydi bende hic degilse hazirladigim mamasini yuksri gotururdum orda yedirirdim yada babaannesine verirdim o yedirirdi bi beklnti icinde olmazdim..Bence çok fazla abartiyorsunuz tamam kizinizi getirmemiş olabilir neticede biraktiği yer kv in evi..kp de evdeymiş zannedersem belki acil çıktı...
Zaten hep bunu dusunerek iyilikle yaklastim herzaman hep iyiligini dusundum iyi bi hayati olsun istedim.. ama bazen o bu yetimliliginin arkasina saklaniyor cokca yalanlar konusuyor insani cileden cikaricak davranislari oluyor keske esimi dinleseydimdr cevap vermeseydim diyorum evet orda hata ettim kabul ediyirum onun seviyesine indim.. yapmamaliydim.. amaa demekki benimde sabrim tasmis artik davranislari yuzunden tutamadim kendimi..Erken yaşta annesini kaybetmiş sorunlu ergenle ergen olmuşsunuz.
Kafasında kavak yelleri esen ergen görümce unutmuş kızınızı getirmeyi siz daha erken yukarı çıkıp kızınızı alabilir besleyebilirdiniz,iki saat açlıktan da bişey olmaz.
Telefonda tavrınızı gayet güzel koymuşjen uzatmanız hele de yukarı çıkmanız yanlışların en büyüğü olmuş.resmen yangına körükle gitmişsiniz.
Kızın annesi ölmüş,babasının ilk karısının evine sığıntı gibi yaşamak zorunda kalmış haliyle sorunlu ve saldırgan olması normal bence.babasının annesi için terkettiği kadın tarafından büyütülmüş bir çocukla uğraştığınıza değmez.
Nişana, düğüne vs gitmeyeceğim demeniz de biraz çocukça. Eşinizin ,kayın pederinizin yüzü suyu hürmetine gitmelisiniz bence.
Tavir koyamiyorum ben ya cok istiyorum tavir koyabilmeyi ama iyi niyetliyim her abla diyip gelisinde gel kardesim diye kocaman kicak aciyorum sonrasinda bu sekilde davrandigi zaman niye bu kiza bukadar yuz veriyorum benimle bu sekilde konusmasina izin veriyorum diye kendime kiziyorumYa evet haklisiniz terbiyesizlik etmis ama sonucta 19 yasinda ben olsaydim tavrimi koyardim ama cahilligine verirdim uzatmazdim mevzuyu sonucta esinizin kardesi. Tabi herkezin düsüncesi farkli bu sadece benim fikrim.
Boş verin büyüklük sizde kalsın. Evlenip gidecek diyorsunuz. Hem çocuk hem yetim biri ile kötü olduğunuza değmez.Boş yere ailenizin huzuru kaçmasın.Zaten hep bunu dusunerek iyilikle yaklastim herzaman hep iyiligini dusundum iyi bi hayati olsun istedim.. ama bazen o bu yetimliliginin arkasina saklaniyor cokca yalanlar konusuyor insani cileden cikaricak davranislari oluyor keske esimi dinleseydimdr cevap vermeseydim diyorum evet orda hata ettim kabul ediyirum onun seviyesine indim.. yapmamaliydim.. amaa demekki benimde sabrim tasmis artik davranislari yuzunden tutamadim kendimi..
Boyle davranicagini bilseydim yazarmiydim niye getirmedin diyerek ters bi sekildede yazmadim aslinda gayet ilimli yazdigimi dusunuyorum cunku ben ona guzelim.diye hitab ederim bu mesajin basindada ona guzelim.yazdim getirmesini beklemisim getirmemis beklenti icinde oldugum icin niye getirmedin deme ihtiyaci hissettim evet keske yazmasaydimBence kızı niye götürdün niye getirmedin kısmını siz biraz abartmışsınız hiç mesaj atmasaydınız keşke o an belki getiremedi siz gidip getirmişsiniz , siz biraz tepkili yazınca oda biraz atarlı galiba uzamış gitmiş tabi yinede öyle kendini dövdürtecen gıbı saygısız seyler yazmamalıydı..
Oylede ister istemes kaciyor iste ben kavga gurultu hele hele küslügu hic sevmem demekki hala deger veriyorum ki kafaya takiyorum.Boş verin büyüklük sizde kalsın. Evlenip gidecek diyorsunuz. Hem çocuk hem yetim biri ile kötü olduğunuza değmez.Boş yere ailenizin huzuru kaçmasın.
Kizim 15 aylik yok vermemisler iste keske gorumceme karni aac deseydim isim var diycegim yere belki yedirirlerdi biseyler agladigini duydugum icin ciktim yukari getirmycek bari ben aliyim kizimi dedim ama meger gorumcem coktan gitmis..Kızınız kac yasinda acaba. Eger büyükse kp ve kv kızınıza yiyecek biseyler vermeyi akil ediyodur heralde. Ama bence iyi yapmissiniz tamam kizin annesi ölmüs ama gelmis 19 yasina evlenicek bazi seyleri akil etmesi gerekiyo. Ergenlikten cikamamis demekki atarlı genc hicbirseyi kafaniza takmayin bence bidaha kizini vermezsiniz. Size tavsiyem dügün ve kinaya gidin büyüklük sizde kalsin
Acaba baska bi derdi vardı da sizemi çattı ?Sözlüsüyle falan bi sıkıntısı varsa ? Bende asabi bi insanım valla banada bırı kendını dovdurtme dese bende dalardımBoyle davranicagini bilseydim yazarmiydim niye getirmedin diyerek ters bi sekildede yazmadim aslinda gayet ilimli yazdigimi dusunuyorum cunku ben ona guzelim.diye hitab ederim bu mesajin basindada ona guzelim.yazdim getirmesini beklemisim getirmemis beklenti icinde oldugum icin niye getirmedin deme ihtiyaci hissettim evet keske yazmasaydim
Gayet tavır koymuşsunuz son olayda. Getirmemiş bebeği, belli ki dedesi de daha kalsın istemiş kızınız. Çok da büyütülecek bir şey yok. Şimdi düşününce karnı aç küçük bebeği 19 yaşında birine emanet eder miydim o şaibeli. Tabii büyük konuşmamak lazım. Ama üstteki arkadaşın dediği gibi ergenle ergen olmamak lazım.''hadi hel döv bakalım' tavrı şık olmamış. Mesajlaşmayı kesip cevap vermeseniz ve bir müddet konuşmasınız iyi olurmuş. Bence düğününe falan gidin. Altınınızı takın, olgunluk sizde kalsın. Aranız nasıl bilmiyorum ama eşinizin annesi ve babası da üzülür gitmemenize ne gerek var. Bu kriz ona ders olsun. Onunla Konuşmayın dilerseniz ama nişan, düğün ne varsa gidin.Tavir koyamiyorum ben ya cok istiyorum tavir koyabilmeyi ama iyi niyetliyim her abla diyip gelisinde gel kardesim diye kocaman kicak aciyorum sonrasinda bu sekilde davrandigi zaman niye bu kiza bukadar yuz veriyorum benimle bu sekilde konusmasina izin veriyorum diye kendime kiziyorum
Ben yinede dalmaya gitmedim aslindda niyetim o degildi ama kendisinin niyeti oydu besbelli orspu demesinide kaldiramiyorum hala suan sindiremedim yasadigim bu durumuAcaba baska bi derdi vardı da sizemi çattı ?Sözlüsüyle falan bi sıkıntısı varsa ? Bende asabi bi insanım valla banada bırı kendını dovdurtme dese bende dalardım
Eşiniz arkanızda olmuş o iyi bişey eviniz ayrı bide hatasını anlayana kadar görüşmessiniz sonrada barışırsanız mesafeyi koyarsınızBen yinede dalmaya gitmedim aslindda niyetim o degildi ama kendisinin niyeti oydu besbelli orspu demesinide kaldiramiyorum hala suan sindiremedim yasadigim bu durumu
Ben kalip kalmamasinada bisey demiyorum bana haber verilse iste o beklenti icinde olmak nasi anlatsam o duyguyu ki bilemedim.. hani tmm kalsinmi istemisler kalsin tabi derim kimseden bisey esirgemem yukari gotururum mamasini babaannesi yedirir hazirlamisim bekliyorum cunku ama iste haberim olsa ona gore ayarliycam kendimi bendeGayet tavır koymuşsunuz son olayda. Getirmemiş bebeği, belli ki dedesi de daha kalsın istemiş kızınız. Çok da büyütülecek bir şey yok. Şimdi düşününce karnı aç küçük bebeği 19 yaşında birine emanet eder miydim o şaibeli. Tabii büyük konuşmamak lazım. Ama üstteki arkadaşın dediği gibi ergenle ergen olmamak lazım.''hadi hel döv bakalım' tavrı şık olmamış. Mesajlaşmayı kesip cevap vermeseniz ve bir müddet konuşmasınız iyi olurmuş. Bence düğününe falan gidin. Altınınızı takın, olgunluk sizde kalsın. Aranız nasıl bilmiyorum ama eşinizin annesi ve babası da üzülür gitmemenize ne gerek var. Bu kriz ona ders olsun. Onunla Konuşmayın dilerseniz ama nişan, düğün ne varsa gidin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?