Uyku setleri takilar

erdemin-annesi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2010
1.557
169
133
33
Pembe cift kisilik uyku seti sadece carsaf ve yastiklari 2 kez falan kullanildi 50 tl
Bebek uyku seti 70*130 hic kullanilmadi 30 tl
Saatler 5 tl
Taki 10 tl

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1395902984076.jpg
    37,2 KB · Görüntüleme: 116
  • $1395903005954.jpg
    24,7 KB · Görüntüleme: 107
  • $1395903027371.jpg
    19,7 KB · Görüntüleme: 101
  • $1395903050385.jpg
    16,7 KB · Görüntüleme: 107
  • $1395903080446.jpg
    17,9 KB · Görüntüleme: 106
cnm yanlış anlama ama bebek uyku seti sıfır demi bazen sıfır yazıyorlar sıfır çıkmıyor yani hiç yıkandımı ben hediye olarak almayı düşünüyorumda alacagım kişiye mahcup olmak istemiyorum birde son fiyat ne olur takas düşünürmüsün

Gercektwn sifir hatta oda takimimizi pazar gunu aldik onunla birlikte verdiler cnm senin sayfana bi bakayim bakalim

Cnm ben hamileyim dolayisiyla kilo aldim o yuzden bedenler bana uymuyor ztn oglusumun eksiklerini tamamlamak icin esyalari elden cikariyorum

Yazdigim fiyatin altina dusumem cnm kusura bakma ya cunku hem hic acmadim hemde magazadaki fiyati 70 tl ydi

Cnm ben hamileyim dolayisiyla kilo aldim o yuzden bedenler bana uymuyor ztn oglusumun eksiklerini tamamlamak icin esyalari elden cikariyorum

cnm peki son ne olur uyku seti kargo parasıda ödeyeceğim astarı yüzünden pahalıya gelmesin bnm için

Yazdigim fiyatin altina dusumem cnm kusura bakma ya cunku hem hic acmadim hemde magazadaki fiyati 70 tl ydi

cnnm bu uyku setinin rengi beyaz bej tonlarında sanırım kaç parça ve neler olduğunu yazarmısın bn istiyorum bunu

Ilk kez acip senin icin cektim cnm bn istanbul basaksehirdeyim

Eklentiler

• $1395908882851.jpg
    44,6 KB · Görüntüleme: 83
cnm tek tek çekmene gerek yok sıfırsa sadece içinde neler olduğunu öğrenmek istiyorum nevresimi faln varmı birde acaba ne kadar tutar kargosu dediğim gibi astarı yüzünden pahalıya gelsin istemiyorum

Cnm iki yan koruma 2 yastik 2 bas koruma kirlentleri var ztn fermuarli naylonun icinde kapali halinide cekmistim kargo ne kadar tutar fikrim yok ama fazla tutmaz agir bisey degil cunku

Uyku setinin ici sungerli bilgin olsun yazmayi unutmusum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…