uyku seti yatak örtüsü

serap_gol

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2011
425
30
73
kızlar uyku setlerinde neye dikkat etmek gerek
özdilek gördüm bi tane modelde aşağıdaki gibi fiyatı:200 tl ye peşin veririm dedi sizce nasıl kızlar uygun mu bilemedim
hiç bilmiyorum çünkü fiyatları
birde gelin yatak örtüleri oluyor ya süslü falan onların fiyat ortalaması ne kadar bugün en geç yarın alıp aradan çıkarmak istiyorum
kazıklanmıyım bilgim olsun

fiyatı uygun cnm söylediğinin..
ama çift kişilik diye alma battal al şimdiki yataklar büyük.
benm 3 tane uyku setim çift kişilk yatagıma küük geliyo kullanamaıyorum
gelin yatak örtüleri 300 den başlar 900 e kadar gider..
işine işçiliğine göre değişir..

Son düzenleme:

uyku setini bende özdilek aldım yanlış hatırlamıyorsam 200 e felan aldım bende.. yatak örtümü 650 ye mi aldım tam hatırlamıyorumm 1 sene oldu

battal göremedim ama sorarım
mağaza kapanıyormuş ondan böyle dedi peşin bilmediğim için sorayım dedim
fiyat aynıysa başka bir mağazadan battalını alırım yoksa tabi

çok hoşmuş.. fiyatı normal bence..Sarev in nevresim takımları var daha uygun biraz bu takıma göre.Ürünleri şık gerçekten..tavsiye ederim.

Benim bu konularla ilgili açmış olduğum detaylı bir topik (Çeyiz ürünleri merak edilenler sormak istedikleriniz) var.
Sana oradan gerekli bulabileceğin bilgileri aktarıyorum...
Ayrıca Topiğime bakarsan, her konuda geniş bilgi bulabilirsin...
Umarım yardımcı olur...

çok teşekkür ederim konunun takipçisiyim canım
çok güzel bilgiler veriyorsun saol fiyat olarakta merak etmiştim onunla ilgilide yorum yaparsan sevinirim

Bir de sen nerede oturuyorsun?
Eğer İstanbul'daysan, gelin yatak örtüsünü eminönünden almanı tavsiye ederim.
Mahmutpaşa'da Kürkçü Han diye bir yer var, Eminönüne gidersen, kime sorsan gösterirler.
Ürünlerin tül kalitesine göre 300'den başlıyor fiyatlar. Ve istediğin şekilde yaptırabiliyorsun.
Aynı zamanda yatak örtün ile perdeni bile bir örnek yaptırabilirsin, çünkü adamlar aynı zamanda perde de satıyorlar.

uyku setim resimde koyduğunun aynısı canım ben de 200 e almıştım

çok teşekkür ederim konunun takipçisiyim canım
çok güzel bilgiler veriyorsun saol fiyat olarakta merak etmiştim onunla ilgilide yorum yaparsan sevinirim

Fiyat olarak çok değişken canım, internette satılanlar var mesela, daha uyguna alman mümkün bunları.
Markafoni, Morhipo, Daybuyday vs. gibi sitelere kampanya olarak geliyor.
Bu sitelerde de 250'den başlar yatak örtüleri, kumaş kalitesi, fransız danteli, inci veya sim gibi özelliklere göre fiyatları artıyor.
Dantella'nın, Alla Turca'nın yatak örtüleri çıkıyor mesela, onlara göz gezdirebilirsin.

Yatak örtüsünü 2 tane almanı tavsiye ederim (eğer gelin yatağı örtüsü almakta kararlıysan).
Bir tane gelin yatağı örtüsü, diğeri de günlük kullanabileceğin bir örtü olsun.
Daha sade kullanışlı ve yıkanabilir olanlarından...

istanbuldayım ama çalışıyorum pazarım boş o günde açık değiller işte

Ben bir tane uyku seti aldım fazlasınada gerek yok diye düşünüyorum çünkü yorganlarda aynı işevi görüyor, Sarev in uyku setini almıştım 350 gibi bir fiyata,Yatak örtüsü olarakta gelinlik gibi örtülerden ziyade gelin seti olarakta geçen pike-nevresim tam set aldım onunda fiyatı 400 dü.

bnde böyle düşünüyorum bi tanede sade alıcam o kadar gerekirse bakıyım sonra alırım artık
gelin yatak örtüleri içinde bu markalara göz gezdiriyim bakalım
teşekkür ederim ya maşallah çokk bilgilisin bu konularda:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…