Odadan cıkarıyosanız bunu alıskanlık etmiş olabilir benım kızımda yarım saat sonra mutlaka uyanır ben geri yatırırım hic odadan cıkarmam demeniz gibi uyku almıs enerjik olurdu geri uyutmaya cabalarım hep. Güniçi uykularıda 40dk uzatmaya cabalıyorum çünkü 3.uykuyu artık uyumak istemiyo. Ne olrsa olsun odadan cıkarmayın 8de uyutmaya calosın sabahta erken uyandırın eger fazla uyuyorsaMerhaba hanımlar. Bebeğim 5 aylık olmak üzere ama hala bir uyku rutini oturtamadık. Bebeğim gece 12-1 gibi uyuyor. Akşam 8 gibi gece uykusuna geçirmek istiyorum ama 8'de uyuduğunda 9'da uyanıp, yine gece 12ye kadar uyumuyor. 9'da uyutsam 10'da uyanıyor ve yine aynı şekilde gece 12-1'i buluyor. 10'da uyusa yine aynı. Bir türlü akşamki uykuyu gece uykusuna bağlayamıyorum. Ne yapmam gerekiyor?
Gün içinde de kısa kısa uyuyor ama gece uykusu beni çok zorluyor.
Odadan 1 saat falan cikarmiyorum. Baktim uyumuyor sonra cikariyorum.Odadan cıkarıyosanız bunu alıskanlık etmiş olabilir benım kızımda yarım saat sonra mutlaka uyanır ben geri yatırırım hic odadan cıkarmam demeniz gibi uyku almıs enerjik olurdu geri uyutmaya cabalarım hep. Güniçi uykularıda 40dk uzatmaya cabalıyorum çünkü 3.uykuyu artık uyumak istemiyo. Ne olrsa olsun odadan cıkarmayın 8de uyutmaya calosın sabahta erken uyandırın eger fazla uyuyorsa
Katılıyorum gündüz iyi olmalıki geceye de iyi yansısın. Sorum su ki nasıl ve ne ladar sürede uzayacak kısa uykular şu an uzatmaya cabalıyorum kızımın uykularını 3gündğr deniyorumGündüz uykuları gece uykularını etkiliyor hepsi zincirleme ilerliyor. Gündüz güzel ve düzenli uyuduğunda gece uykularıda aynı ölçüde etkileniyor. Günlük rutininiz nasıldır? Sabah kaçta kalkar? İlk uykusuna ne kadar süre sonra yatar? Öğle uykusunu saat kaçta uyur? Uykular kaç saat sürer? Eğer dk sürüyorsa sizin orada bir kaç hafta uzatmaya çalışmanız lazım bebek bir uykudan diğer uyku döngüsüne girecekken 20-25 dk 30 dk her bebeğe göre değişir uyanır. Siz 20 dk olmadan yanına gidip nasıl uyuttuysanız aynı şekilde destek vererek uyjusuna devam ettirin. Böyle böyle uyku süreleri uzayacaktır.
Biliyorum çok zor ama en az 1,5 hafta sizi zorlar sonra alışır yavaş yavaş. Bol sabır sonu çok güzel olacakKatılıyorum gündüz iyi olmalıki geceye de iyi yansısın. Sorum su ki nasıl ve ne ladar sürede uzayacak kısa uykular şu an uzatmaya cabalıyorum kızımın uykularını 3gündğr deniyorum
İnşallahBiliyorum çok zor ama en az 1,5 hafta sizi zorlar sonra alışır yavaş yavaş. Bol sabır sonu çok güzel olacak
Sizin bebeğiniz kaç aylık? Günlük düzeniniz nasıl?İnşallah
6aylık olacagız 1haftaya. Bu güne kadar 3gündüz uykusu yapıyoduk ama hep 40dk sürüyodu 2saat uyku arasında vakit bırakıyodum ama 1haftadır 3.uykuya yatıramıyorum direniyo acıkcası atak haftası mı yoksa o uykuyu mu uyumak istemiyo anlayamadıgımdan 2uykuya düşüreyim uykularını uzatmaya çabaliyim dedim. Cok zor kızım şükür uyuyo ama ben onu uyutana kadar bitiyorum. Aksamda 8de uykuya gecirmeye calısıyorum saatleri şaşmıyorum uyku aralıklarına dikkat ediyorum hani bıraksam bizim kız asla uyumaz biliyorum ama ona eminim. Uykudan bayılıyo misal ama memeyi gçrdü mü enerji geliyo uyut uyutabilirsen. Son zamanlarda da assslaa kucaktan inmek istemiyo uyurken uykularını uzatıyorum diorum ama hep kucagımda. Yani ben ne anladım bu iştenSizin bebeğiniz kaç aylık? Günlük düzeniniz nasıl?
Annesi sende çok haklısın ama düşünsene o da artık bir birey olduğunun farkında ve keşfedecek ne çok şey var dünyada. Hepsinide seninle beraber keşfetmek istiyor. Gün içerisinde aşırı uyarana maruz kalma var mı? Tv ya da sesli ışıklı oyuncaklar? Benim oğlum böyle direndiğinde ben ona hep o uyku aralarında dışarıda geçirtmwye çalışırdım açık hava inanılmaz etki ediyor. Biliyorum çok yorgunsun ama olacak az sabır pes etmeden devam et6aylık olacagız 1haftaya. Bu güne kadar 3gündüz uykusu yapıyoduk ama hep 40dk sürüyodu 2saat uyku arasında vakit bırakıyodum ama 1haftadır 3.uykuya yatıramıyorum direniyo acıkcası atak haftası mı yoksa o uykuyu mu uyumak istemiyo anlayamadıgımdan 2uykuya düşüreyim uykularını uzatmaya çabaliyim dedim. Cok zor kızım şükür uyuyo ama ben onu uyutana kadar bitiyorum. Aksamda 8de uykuya gecirmeye calısıyorum saatleri şaşmıyorum uyku aralıklarına dikkat ediyorum hani bıraksam bizim kız asla uyumaz biliyorum ama ona eminim. Uykudan bayılıyo misal ama memeyi gçrdü mü enerji geliyo uyut uyutabilirsen. Son zamanlarda da assslaa kucaktan inmek istemiyo uyurken uykularını uzatıyorum diorum ama hep kucagımda. Yani ben ne anladım bu işten
Gündüz uykuları gece uykularını etkiliyor hepsi zincirleme ilerliyor. Gündüz güzel ve düzenli uyuduğunda gece uykularıda aynı ölçüde etkileniyor. Günlük rutininiz nasıldır? Sabah kaçta kalkar? İlk uykusuna ne kadar süre sonra yatar? Öğle uykusunu saat kaçta uyur? Uykular kaç saat sürer? Eğer dk sürüyorsa sizin orada bir kaç hafta uzatmaya çalışmanız lazım bebek bir uykudan diğer uyku döngüsüne girecekken 20-25 dk 30 dk her bebeğe göre değişir uyanır. Siz 20 dk olmadan yanına gidip nasıl uyuttuysanız aynı şekilde destek vererek uyjusuna devam ettirin. Böyle böyle uyku süreleri uzayacaktır.
Burda bir tane uyku bana fazlaymış gibi geldi tabikide bebeğinizi en iyi siz tanırsınız ama sanki bir tane uykusunu eksiltmeniz lazım bir de şu en son uyanması 6- 6:30 dan daha erken olsa sanki çözülecekmiş gibi geldi ama tabikide onu yaşayan ve bilen sizsiniz.Sabah 7-8 gibi uyanıyo oğlum. Emzirip bez degistiriyorum, tekrar uyuyor. 10 gibi yine uyaniyor. Sonra 12 gibi uyuyor 1'e kadar. 3 gibi tekrar uyuyor, yarim saat kadar. Sonra 5.30 gibi uyuyor. 6-6.30 gibi uyaniyor. Sonra 8-8.30 gibi uyuyor ve 9 gibi uyaniyor. Sonra da gece 12-1'e kadar uyumuyor.
Bence aksamki uykuyu kaldırın derim ben. Benim kızımda 3aylıkken bu sekilde uyuyodu aynı demeniz gibi 8de uyuturdum geri kalkardı bidaha da uyumazdı 1 2ye kadar. Uykularını 3e düşürdüm gün içinde. 40dk da uyusa napayım diğer türlü aksam erken yatmıyodu. Bu sekilde şimdi yine 8de uyuturjm geri kalkar ama ben inat o inat geri uyutuyorumSabah 7-8 gibi uyanıyo oğlum. Emzirip bez degistiriyorum, tekrar uyuyor. 10 gibi yine uyaniyor. Sonra 12 gibi uyuyor 1'e kadar. 3 gibi tekrar uyuyor, yarim saat kadar. Sonra 5.30 gibi uyuyor. 6-6.30 gibi uyaniyor. Sonra 8-8.30 gibi uyuyor ve 9 gibi uyaniyor. Sonra da gece 12-1'e kadar uyumuyor.
Cok haklısınız atagıydı aşısıydı zaten ben en cok ona üzülüyorumAnnesi sende çok haklısın ama düşünsene o da artık bir birey olduğunun farkında ve keşfedecek ne çok şey var dünyada. Hepsinide seninle beraber keşfetmek istiyor. Gün içerisinde aşırı uyarana maruz kalma var mı? Tv ya da sesli ışıklı oyuncaklar? Benim oğlum böyle direndiğinde ben ona hep o uyku aralarında dışarıda geçirtmwye çalışırdım açık hava inanılmaz etki ediyor. Biliyorum çok yorgunsun ama olacak az sabır pes etmeden devam et
7-8 gibi uyandığında tekrar uyutmayın hemen 11 civarı uyutunSabah 7-8 gibi uyanıyo oğlum. Emzirip bez degistiriyorum, tekrar uyuyor. 10 gibi yine uyaniyor. Sonra 12 gibi uyuyor 1'e kadar. 3 gibi tekrar uyuyor, yarim saat kadar. Sonra 5.30 gibi uyuyor. 6-6.30 gibi uyaniyor. Sonra 8-8.30 gibi uyuyor ve 9 gibi uyaniyor. Sonra da gece 12-1'e kadar uyumuyor.
Aslinda boyle yazinca cok gibi oldu ama bunlar en fazla uyudugu zamanlar bu sekilde. Genelde yarim saat uyuyor uyaniyor. Gunduz uykusu toplamda 2 saat falan.7-8 gibi uyandığında tekrar uyutmayın hemen 11 civarı uyutun
Akşamüstü de son uykudan 5 te uyanmış olsun ve bir dahaki uyku gece uykusu olsun
6 aylık bebek çok rahat 3 saat 4 saat uyanık kalabilir, gündüz sürekli uyutuyorsunuz geceye uyuyacak uyku mu kalır
Evet dediğiniz gibi benim kızımda aynı bende 2ye düşürüp daha fazla uyumasına cabalıyorum su an mesela gün içinde benim kızımda 40dk dan 3kere uyuyo ama demekki yetiyo diyorum aksamda 8 9 uyutuyorum sabahta keyfi nasıl isterse 6 7 gibi kalkıyoAslinda boyle yazinca cok gibi oldu ama bunlar en fazla uyudugu zamanlar bu sekilde. Genelde yarim saat uyuyor uyaniyor. Gunduz uykusu toplamda 2 saat falan.
Gunduz uykularinin saatini artirip sayisini dusurmek mantikli olabilir. Uykusuzluktan gunboyu aglayan mızmız bir bebe oluyor cunku
Siz sanki gecenlerde uykuyla ilgili bi konu acmistiniz. Bebeginizin uyumadigiyla ilgili. Gece gec uyuyor demistiniz. Aksami erkene nasil cektiniz?Evet dediğiniz gibi benim kızımda aynı bende 2ye düşürüp daha fazla uyumasına cabalıyorum su an mesela gün içinde benim kızımda 40dk dan 3kere uyuyo ama demekki yetiyo diyorum aksamda 8 9 uyutuyorum sabahta keyfi nasıl isterse 6 7 gibi kalkıyo
Evet benim derdim konum hep uykuSiz sanki gecenlerde uykuyla ilgili bi konu acmistiniz. Bebeginizin uyumadigiyla ilgili. Gece gec uyuyor demistiniz. Aksami erkene nasil cektiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?