Bizim de bunun emzirme versiyonu sizin kaç aylıkBen her gün aynı saatte yatırmaya rutinlere özen gösteriyorum uyumadan önce odasına götürürüm altını değiştiririm masaj yaparım üstünü değiştiririm pış pış sesi açık pış pışlayarak Uyutmaya Alıştırdım Uyuyor da uykuya direnmiyor ama en fazla uyuduğu 2 saat 2 saat sonra kalkıyor
6 ay 14 günlükBizim de bunun emzirme versiyonu sizin kaç aylık
Bir donem maalesef boyle geciyor. Sizin ancak elinizden rutinlerinize sadik kalmak gelir ve sikintisini olabildigince gecirmek gelir. Merak etmeyin bir sure sonra birden gececek ve birden rahatlayacaksiniz.Ben her gün aynı saatte yatırmaya rutinlere özen gösteriyorum uyumadan önce odasına götürürüm altını değiştiririm masaj yaparım üstünü değiştiririm pış pış sesi açık pış pışlayarak Uyutmaya Alıştırdım Uyuyor da uykuya direnmiyor ama en fazla uyuduğu 2 saat 2 saat sonra kalkıyor
Maalesef dis sureci tek seferlik degil. Uzun bir surec ve zaman zaman butun duzenlerinizi bozacak.7 aylık 6.5 da diş çıktı bütün düzen gitti rutin yapma devam ama sürekli meme istiyor
Diş olabilir uyku sevmiyor olabilir her çocuk çok farkli cidden6 ay 14 günlük
Evet yavrularimiza da yazık diş çıkma o gece çok aciyodu hissettim sanki canları sağolsun da elbet bu günleri de bitircezMaalesef dis sureci tek seferlik degil. Uzun bir surec ve zaman zaman butun duzenlerinizi bozacak.
Peki 4 aylık olacak ve gece saat başı emmek için uyanıyor ve gündüz uykuları da çok iyi değil zor dalıyor bunun nedeni nedir yaşadınız mıBu donemler gecici eger sizin de 6 aylik bebeginiz var ise. Emin olun 1-2 ay sonra geciyor. Dis agrisi olabilir ona cok kalkiyorlar ve ozellikle gece cok rahatsiz ediyor. Ben herzaman ilac verme taraftari degildim o yuzden karanfilli su gibi birsey hazirlayip onunla kasirdim dislerini ama gece bitkisel bir dis jeli kullanirdim.
Kendim uyku damlasi da hic kullanmadim ona da karsiyim acikcasi. Rutinlerinize sadik olun. Aksam uyku saati bellidir, o saatten sonra odasina gidin ve o odadan bir daha cikmayin uyuyana kadar.
Aslında ne sıkıntısı var anlayamıyorum yani uyurken Aslında huysuzlanmıyor uykuya dalıyor çok ses hassasiyeti var sadece ufacık bir sesle kalkıyor ama sessiz ortamlarda da 2 saatten fazla uyumuyor artık gerçekten sürekli kalkmaktan kafayı yemek üzereyimBir donem maalesef boyle geciyor. Sizin ancak elinizden rutinlerinize sadik kalmak gelir ve sikintisini olabildigince gecirmek gelir. Merak etmeyin bir sure sonra birden gececek ve birden rahatlayacaksiniz.
Ya bende ikiz var. 4. ay bizim icin tam bir kabus gibi gecti. Uyku gerilemesi diye bir konu ortaya cikti bu sebeple desteksiz uyuyamadilar. Uyuduktan sonra tekrar uyandilar falan. Ustune dis agrilari geldi geceleri cok sik uyandilar. Kizim sadece kucagimda uyudu 1 ay boyunca ve benim uzanmama bile izin vermedi. Arkama yastik ve yorganla destek yaparak bunu da kucagimda tutarak uyuttum dik bir sekilde.Peki 4 aylık olacak ve gece saat başı emmek için uyanıyor ve gündüz uykuları da çok iyi değil zor dalıyor bunun nedeni nedir yaşadınız mı
Uykusunu azaltmaya calisiyor da olabilir. Bu konu da sancili bir gecis oluyor maalesef. Benimkiler de bir donem 1.5 saat uyumaya basladilar oglen cunku ikindi uykulari da vardi. Sonra tek uykuya dusunce oglen uykusu yine 2.5 saate cikti.Aslında ne sıkıntısı var anlayamıyorum yani uyurken Aslında huysuzlanmıyor uykuya dalıyor çok ses hassasiyeti var sadece ufacık bir sesle kalkıyor ama sessiz ortamlarda da 2 saatten fazla uyumuyor artık gerçekten sürekli kalkmaktan kafayı yemek üzereyim
İnşallah inşallahUykusunu azaltmaya calisiyor da olabilir. Bu konu da sancili bir gecis oluyor maalesef. Benimkiler de bir donem 1.5 saat uyumaya basladilar oglen cunku ikindi uykulari da vardi. Sonra tek uykuya dusunce oglen uykusu yine 2.5 saate cikti.
Asil konu 24 saat sure icerisinde toplam ne kadar uyuduklari galiba.
Haklisiniz cok yorucu bir surec ama bir iki ay daha sabredin ondan sonra biraz daha rahatlayacaksiniz.
siz de zorlanmışsınız bir de ikizlerle maşallah size. İnşallah dediğiniz gibi kolaylıkla geçerYa bende ikiz var. 4. ay bizim icin tam bir kabus gibi gecti. Uyku gerilemesi diye bir konu ortaya cikti bu sebeple desteksiz uyuyamadilar. Uyuduktan sonra tekrar uyandilar falan. Ustune dis agrilari geldi geceleri cok sik uyandilar. Kizim sadece kucagimda uyudu 1 ay boyunca ve benim uzanmama bile izin vermedi. Arkama yastik ve yorganla destek yaparak bunu da kucagimda tutarak uyuttum dik bir sekilde.
Oglen uykularinda da cok zorlandim. Yanlarindan 2 dk ayrilsam hemen uyaniyorlardi, mecburen yanlarinda oturuyordum bende. Sonra instagramda misty mountain cold diye bir sarki varmis, butun bebekleri sakinlestirip uyutuyor diye gordum. Ben de denedim ise yaradi. Uykuya gecerken perdeleri kapatip karanlik yapmaya basladim ve hafiften arkada bunu caldim. youtube da 3 saatlik versiyonunu buldum. Bu noktadan sonra 3 saat uyumaya basladilar tekrardan.
Ama butun bunlarin hepsi gecici. Bir sabah uyanicaksiniz ve cocugunuz cok kolay sekilde ogle uykusuna yatacak, bir kac saat uyuyacak. Ilk gun insan sasiriyor sans falan diyor. Bir kac gun sonra bu surecin gectigini anliyorsunuz.
Ya buyuyorlar ve bu uyku durumlari da duzeliyor zamanla. Ama iste bunlar duzelirken baska sorunlar cikiyorsiz de zorlanmışsınız bir de ikizlerle maşallah size. İnşallah dediğiniz gibi kolaylıkla geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?