Uyku problemimiz son bulmuyor yardımm

Bizim de bunun emzirme versiyonu sizin kaç aylık
 
Bir donem maalesef boyle geciyor. Sizin ancak elinizden rutinlerinize sadik kalmak gelir ve sikintisini olabildigince gecirmek gelir. Merak etmeyin bir sure sonra birden gececek ve birden rahatlayacaksiniz.
 
Peki 4 aylık olacak ve gece saat başı emmek için uyanıyor ve gündüz uykuları da çok iyi değil zor dalıyor bunun nedeni nedir yaşadınız mı
 
Bir donem maalesef boyle geciyor. Sizin ancak elinizden rutinlerinize sadik kalmak gelir ve sikintisini olabildigince gecirmek gelir. Merak etmeyin bir sure sonra birden gececek ve birden rahatlayacaksiniz.
Aslında ne sıkıntısı var anlayamıyorum yani uyurken Aslında huysuzlanmıyor uykuya dalıyor çok ses hassasiyeti var sadece ufacık bir sesle kalkıyor ama sessiz ortamlarda da 2 saatten fazla uyumuyor artık gerçekten sürekli kalkmaktan kafayı yemek üzereyim
 
Peki 4 aylık olacak ve gece saat başı emmek için uyanıyor ve gündüz uykuları da çok iyi değil zor dalıyor bunun nedeni nedir yaşadınız mı
Ya bende ikiz var. 4. ay bizim icin tam bir kabus gibi gecti. Uyku gerilemesi diye bir konu ortaya cikti bu sebeple desteksiz uyuyamadilar. Uyuduktan sonra tekrar uyandilar falan. Ustune dis agrilari geldi geceleri cok sik uyandilar. Kizim sadece kucagimda uyudu 1 ay boyunca ve benim uzanmama bile izin vermedi. Arkama yastik ve yorganla destek yaparak bunu da kucagimda tutarak uyuttum dik bir sekilde.
Oglen uykularinda da cok zorlandim. Yanlarindan 2 dk ayrilsam hemen uyaniyorlardi, mecburen yanlarinda oturuyordum bende. Sonra instagramda misty mountain cold diye bir sarki varmis, butun bebekleri sakinlestirip uyutuyor diye gordum. Ben de denedim ise yaradi. Uykuya gecerken perdeleri kapatip karanlik yapmaya basladim ve hafiften arkada bunu caldim. youtube da 3 saatlik versiyonunu buldum. Bu noktadan sonra 3 saat uyumaya basladilar tekrardan.
Ama butun bunlarin hepsi gecici. Bir sabah uyanicaksiniz ve cocugunuz cok kolay sekilde ogle uykusuna yatacak, bir kac saat uyuyacak. Ilk gun insan sasiriyor sans falan diyor. Bir kac gun sonra bu surecin gectigini anliyorsunuz.
 
Uykusunu azaltmaya calisiyor da olabilir. Bu konu da sancili bir gecis oluyor maalesef. Benimkiler de bir donem 1.5 saat uyumaya basladilar oglen cunku ikindi uykulari da vardi. Sonra tek uykuya dusunce oglen uykusu yine 2.5 saate cikti.
Asil konu 24 saat sure icerisinde toplam ne kadar uyuduklari galiba.
Haklisiniz cok yorucu bir surec ama bir iki ay daha sabredin ondan sonra biraz daha rahatlayacaksiniz.
 
İnşallah inşallah
 
siz de zorlanmışsınız bir de ikizlerle maşallah size. İnşallah dediğiniz gibi kolaylıkla geçer
 
siz de zorlanmışsınız bir de ikizlerle maşallah size. İnşallah dediğiniz gibi kolaylıkla geçer
Ya buyuyorlar ve bu uyku durumlari da duzeliyor zamanla. Ama iste bunlar duzelirken baska sorunlar cikiyor Yani sorun coze coze geciyor zaman.
Bir noktadan sonra insan unutuyor iste ne kadar zor zaman gecirdigini. Insallah siz de hizlica bu durumdan cikarsiniz.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…