- 22 Haziran 2016
- 1.883
- 3.522
- 133
- Konu Sahibi herderdedeva
-
Bende uyuyamıyorsunuz sanmıştımMerhaba güzel bayanlar,
Benim derdim çoğu derdin yanında az görünebilir ama ben bir çare bulamıyorum.
Geçmişte yaşadığınız ya da çevrenizde bu durumu yaşayan arkadaşlar var ise yardımcı olmasını rica ediyorum.
Başlıktan da anlaşılacağı üzere uyku problemi yaşamaktayım. O kadar derin uyuyorum ki alarmı duymakta zorlanıyorum. 27 yaşıma girdim, 6 yıldır çalışmama rağmen sürekli birisinin beni uyandırması gerekiyor. 3-4 kere alarm kuruyorum fakat duymuyorum, çevremdeki eşim dostum arıyor da anca öyle kalkıyorum.
Herhangi bir sağlık problemim yok, uyku apnesi durumu da yok. Tavsiyelerinizi bekler, güzel vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ediyorum.
Oraya bir düzeltme yapmak lazım haklısınız saçma durmuş, evdeki birisi uyanıp beni uyandırıyor.Bende uyuyamıyorsunuz sanmıştımaramaları nasıl duyuyorsunuz? Yani saçma mı bilemedim ama alarm sesini zil sesinizle aynı yapsanız
Çok tiz bir telefon sesi ve titreşim mevcut. Fakat titreşimi kuvvetlendirmek için telefonu kitap üzerine değil de direk komodinin üzerine bırakayım.alarm sesini metallica türü şarkılardan seçin ve telefonun titreşimi açık olsun onuda ahşap komodine filan koyun hem titrerken çıkardığı ses hem o yüksek ses illaki dürter diye düşünüyorum
Biraz daha erken uyuyabilsem keşke, akşam yatmak bilmem sabah kalkmak bilmem..uyudugunuz saatlerle alakalı olabilir mi acaaba
ben de gece 1den sonra yattıgımda kalkamıyorum uykumu asla alamıyorum
11-12 arası yattığımda kalkabiliyorum
ahşap zeminde olunca çok gürültülü oluyor titreşim biz üst komşuların alarmının çaldığını anlıyoruz titreşimdenÇok tiz bir telefon sesi ve titreşim mevcut. Fakat titreşimi kuvvetlendirmek için telefonu kitap üzerine değil de direk komodinin üzerine bırakayım.
Üst komşusun alarmını duymak mı? Bu kaçıncı seviye, hayranım vallahi uykusu hafif olan insanlaraahşap zeminde olunca çok gürültülü oluyor titreşim biz üst komşuların alarmının çaldığını anlıyoruz titreşimden
ben de sendenim canim ama uykum sadece ilk 3 saatte bu kadar agirMerhaba güzel bayanlar,
Benim derdim çoğu derdin yanında az görünebilir ama ben bir çare bulamıyorum.
Geçmişte yaşadığınız ya da çevrenizde bu durumu yaşayan arkadaşlar var ise yardımcı olmasını rica ediyorum.
Başlıktan da anlaşılacağı üzere uyku problemi yaşamaktayım. O kadar derin uyuyorum ki alarmı duymakta zorlanıyorum. 27 yaşıma girdim, 6 yıldır çalışmama rağmen sürekli birisinin beni uyandırması gerekiyor. 3-4 kere alarm kuruyorum fakat duymuyorum, çevremdeki eşim dostum evi arıyor da evdeki biri de beni uyandırınca anca öyle kalkıyorum.
Herhangi bir sağlık problemim yok, uyku apnesi durumu da yok. Tavsiyelerinizi bekler, güzel vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ediyorum.
Mediayı şu anda dinleyemiyorum canım ama çıkışta bakacağım. Yahu yok mu bunun bir terapisi birşeyiben de sendenim canim ama uykum sadece ilk 3 saatte bu kadar agir
su tarz bi alarm alsan yatagin icine koysan bence sorunsuz uyanırsın
benim kardeşim de böyleydi.Mediayı şu anda dinleyemiyorum canım ama çıkışta bakacağım. Yahu yok mu bunun bir terapisi birşeyi
Bezdum yaa
Bir an dedim beni mi yazıyor bizim psikopatbenim kardeşim de böyleydi.
bir kere cilingir cagirdik. kapi yumruk, zil, cama tas, ev telefonu, cep telefonu uyandiramadik.
simdi biraz daha iyi terapi falan almadi ama alarm ile zor da olsa uyaniyor artik
benim ilk iki saatlik uykumda esimle beraber olup hatirlamadigim cokturBir an dedim beni mi yazıyor bizim psikopat
Kardeşinle kardeş olabiliriz, dolasıyla seninle de?
Yoooook artık haahhahahah kahkaha attım allah iyiliğini versinbenim ilk iki saatlik uykumda esimle beraber olup hatirlamadigim coktur
bebekleri emzirirken saat 3 gibi yanimda gorup kim koydu bebegi bizim yataga diye esime cok cikistim ama sonunda kendim aldigima ikna oldum.
mazallah allah korudu benimkileri
Kullanmasına kullanayım da ya adapte olupta o da fayda etmez ise?İşitme engelli insanların kullandığı titreşen kol saat falan kullansanız uyanmaz mısınız?
Bir de kaç saat uyuyorsunuz, uyandığınız da uykunuzu almış hissediyor musunuz?
Kendimi uyandıracağım diye panik atak oluyormuşumyatak sallayan düzenekler ver duyma engelliler için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?