• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uyku Problemi

eski tavuklu horozlu saatten alın ve yataga uzak bir yere koyun.
ben de çok yorgun olduğumda zor uyanıyorum tek çözümü böyle buldum.
ama siz dikkat edin düşmesin çalarken sonra pili çıkıyor ve uyumaya devam ediyorsunuz :confused:

Allahım en çok istediğim şey. Ben de yatakta adam dönse uyanıyorum.

Ay benim esimde boyle ne kadar yavasta donsem gozunu acar uyanir her seferinde en ufacik yatak gicirdasa mesela..
Surekli de yakinir ben surekli uyaniyorum uykumu alip dinlenmis uyanamiyorum diye..
Sizde de oyle mi?

Ay benim esimde boyle ne kadar yavasta donsem gozunu acar uyanir her seferinde en ufacik yatak gicirdasa mesela..
Surekli de yakinir ben surekli uyaniyorum uykumu alip dinlenmis uyanamiyorum diye..
Sizde de oyle mi?
Aynen öyle sürekli uyanırım ve uykumu alamadığım için hep uykum olur. Çıt sesine uyanırım bazen rüya görüyorken bile uyanırım. Geri uyuyana kadar en az 15 dk geçer ay kabus gibi

Alarm yanınızda duruyorsa hemen kapatıyorsunuzdur farkında bile olmadan
ben de öyle yapıyorum çünkü :KK53: uyanmadan alarmı kapatıyorum alışmışım aynı sese
telefonu uzağa koymak gerekiyor

Ayy inanamıyorum zormus bende uyuyamiyorsunuz sandim alarmin sesini çok rahatsız edici yapsaniz :işsiz:
Bir süreden sonra alışıyorum o sese, biraz telefonu uzağa koydum mu da amaan çok uzakta deyip devam ediyorum.
eski tavuklu horozlu saatten alın ve yataga uzak bir yere koyun.
ben de çok yorgun olduğumda zor uyanıyorum tek çözümü böyle buldum.
ama siz dikkat edin düşmesin çalarken sonra pili çıkıyor ve uyumaya devam ediyorsunuz :confused:
Horozlu saat hemen bakayım ona teşekkürler
Allahım en çok istediğim şey. Ben de yatakta adam dönse uyanıyorum.
Ah ah uykum keşke biraz olsun hafif olsa, bu durum ile ilgili biraz araştırma yapacağım. Meditasyon olur birşey olur kendimi eğiteceğim.
bos bir teneke kutuya (mama kutusu filan olabilir) telefonu koyun alarm caldiginda oyle bir gurultu olur ki uyanmamaniz imkansiz
Benimle beraber bütün apartman kalkar, ya da ben kalkmaya da bilirim bir süreden sonra 😂
Sizde de oyle mi?
Ben düşünmüyorum ki uyuduktan sonra kalkarım deyip kalkamıyorum.
Aynen öyle sürekli uyanırım ve uykumu alamadığım için hep uykum olur. Çıt sesine uyanırım bazen rüya görüyorken bile uyanırım. Geri uyuyana kadar en az 15 dk geçer ay kabus gibi
Dizinde işiniz zormuş, o kadar da hafif olmasını istemezdim. 🙁
Alarm yanınızda duruyorsa hemen kapatıyorsunuzdur farkında bile olmadan
ben de öyle yapıyorum çünkü :KK53: uyanmadan alarmı kapatıyorum alışmışım aynı sese
telefonu uzağa koymak gerekiyor
Bugün ilk seansa başlayayım bakalım, kendimi birazcık şartlamam lazım 🙄

bir de şey var uygulama sizi uykunuzun en hafif olduğu zamanda uyandırıyor ben kullanmıştım önceden ama telefonu şarjda bırakmak gerekiyordu şimdi öyle mi bilmiyorum.
diş macunu barkodu okutulmadan kapanmayan uygulama var
bir de ışık var sizi ısıkla uyandırıyor gün doğmuş gibi...
ben de uyanamıyorum anladığınız gibi:KK53:

bir de şey var uygulama sizi uykunuzun en hafif olduğu zamanda uyandırıyor ben kullanmıştım önceden ama telefonu şarjda bırakmak gerekiyordu şimdi öyle mi bilmiyorum.
diş macunu barkodu okutulmadan kapanmayan uygulama var
bir de ışık var sizi ısıkla uyandırıyor gün doğmuş gibi...
ben de uyanamıyorum anladığınız gibi:KK53:
rica etsem programın adını paylaşabilir misiniz

Back
X