İçiyorum etki yokKahve iç geceleri
Bizde esimle tam tersiyiz hem geç yatıyorum eşim tatilde de olsa erken. Biyolojik birşey bu bence, zorla geç uyuyamazsınız diye düşünüyorum.
Siz çok erken yatmıyorsanız eşinize ayak uydurmaya çalışmayın çünkü onun uyku saati cok geç. Akşam 2 saatlik beraber vakit geçirmek yeterli bence uyku saatleri tutmuyorsa.
Keşke bende uyuyabilsem, en özendiğim insan grubu rahat uyuyabilenler.
Kahve herkeste aynı etkiyi göstermez kiminin uykusunu kaçırır,kimine de bana misin demez. Uyku düzeninizi bozmayın bence. Bende sabah 4 lere 5 lere kadar otururum. Öğlen kalkarımİçiyorum etki yok
Sabah geç kalkabilirsin. Öğlen uyuyabilirsin.
O zaman gece uykun gelmez. Ise gitmediğini ve çocuksuz olduğunu varsayıyorum tabi.
Sabah kaçta kalkıyorsun peki?Öğlen uyku uyuyamıyorum . Akşamlarıda kendimi zorluyorum olmuyor. Bari şu tatili atlatsam
9.30/10 arası kalkıyorumSabah kaçta kalkıyorsun peki?
Enerji içeceği işe yarayabilir ama denediniz mi ? He bir de b12 vitamini içebilirsin geceleri ben onu akşam üstü içsem o gece uyku kabus oluyor bana
En azından arada geç yatsam.Şuan tatildeyim dün direndim duramadım. Eşim geceleri bazen dışarı çıkıp midye kokoreç yapmak istiyor eşlik edemediğim için gitmiyorSiz normal olani yapiyorsunuz. Arada gec saate kadar oturulur da bunu her gun yapmak insanin biyolojik saatini bozar. Sabah gec kalkip butun gunu cope atmis olursunuz
Aynı beneşim istiyor ki gece film izleyelim, sohbet edelim oyun oynayalım. Ben ise 11 oldumu uykum geliyor ve ne kahve ne başka birşey asla etki etmiyor. Elma ye uykun açılır diyorlar ama nerede uykum gelirse o dakika uyuyorum yer bile farketmiyor.. caresini bulan lütfen banada soylesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?