Uyku problemi

sl_12

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2017
2.028
2.288
83
Arkadaslar uykuyu çok seviyorum. saat 23/24 arası uyuyorum. Şuan tatildeyim yine uykum var direniyorum. Kendimi törpüleyemiyorum. Eşim hep geç yatar 2/3 arası gece oturmayı sever. İşe 11 gibi gidiyor. Geç gelip oturuyor. Bense erkenden yatıyorum. Bu konuda hiç uymuyoruz oda benimle geç saatlere kadar oturmak istiyor. Yalnız takılmak istemiyor. Dirensemde duramıyorum. Bu konuda ne yapabilirim.

Son düzenleme:
Sabah geç kalkabilirsin. Öğlen uyuyabilirsin.
O zaman gece uykun gelmez. Ise gitmediğini ve çocuksuz olduğunu varsayıyorum tabi.

Bizde esimle tam tersiyiz ben geç yatıyorum eşim tatilde de olsa erken. Biyolojik birşey bu bence, zorla geç uyuyamazsınız diye düşünüyorum.

Siz çok erken yatmıyorsanız eşinize ayak uydurmaya çalışmayın çünkü onun uyku saati cok geç.

Keşke bende uyuyabilsem, en özendiğim insan grubu rahat uyuyabilenler.

Son düzenleme:

Şuan tatildeyiz benim uykum yüzünden dışarda vakit geçiremiyoruz sersem gibiyim

İçiyorum etki yok
Kahve herkeste aynı etkiyi göstermez kiminin uykusunu kaçırır,kimine de bana misin demez. Uyku düzeninizi bozmayın bence. Bende sabah 4 lere 5 lere kadar otururum. Öğlen kalkarım
Keske sizin gibi olsam

Bu dert benim olsaydi simdi keske

Sabah kim kalkacak da ise gidecek de.. off.

Türk kahvesi yap kendine bol köpüklü.. olmuyorsa enerji icecegi.. o da olmuyorsa üstüne cay.. özendirme bizi tatile

Sabah geç kalkabilirsin. Öğlen uyuyabilirsin.
O zaman gece uykun gelmez. Ise gitmediğini ve çocuksuz olduğunu varsayıyorum tabi.

Öğlen uyku uyuyamıyorum . Akşamlarıda kendimi zorluyorum olmuyor. Bari şu tatili atlatsam

Enerji içeceği işe yarayabilir ama denediniz mi ? He bir de b12 vitamini içebilirsin geceleri ben onu akşam üstü içsem o gece uyku kabus oluyor bana

Enerji içeceği işe yarayabilir ama denediniz mi ? He bir de b12 vitamini içebilirsin geceleri ben onu akşam üstü içsem o gece uyku kabus oluyor bana

Vitamin eksikliği yok Enerji içecegini denicem

Aynı ben eşim istiyor ki gece film izleyelim, sohbet edelim oyun oynayalım. Ben ise 11 oldumu uykum geliyor ve ne kahve ne başka birşey asla etki etmiyor. Elma ye uykun açılır diyorlar ama nerede uykum gelirse o dakika uyuyorum yer bile farketmiyor.. caresini bulan lütfen banada soylesin

Siz normal olani yapiyorsunuz. Arada gec saate kadar oturulur da bunu her gun yapmak insanin biyolojik saatini bozar. Sabah gec kalkip butun gunu cope atmis olursunuz
En azından arada geç yatsam.Şuan tatildeyim dün direndim duramadım. Eşim geceleri bazen dışarı çıkıp midye kokoreç yapmak istiyor eşlik edemediğim için gitmiyor

Tam olarak biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…