• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

uyku problemi.. melila ve baybay hakkında

hildeee

Guru
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2009
46
1
286
41
Adana
arkadaşlar beeğim 6 aylık ve gündüzleri 15'er dk lık uyuyor. sağlık problemi yok;ama sürekli sallanmak istiyor. sallanarak 45 dk kadar uyuyor. ne denediysem olmadı!!! melila ve bay bayı kullanan var mı????? lütfennnnnnnnnnnn

2 ay kadar bay bay kullandık benimde bebeğim 5,5 aylık şu anda uyku saatlerini düzene soktu fakat 45 dakika ya da 1 saati geçmiyor uyandıktan sonra da devamlı esniyor ve devamlı sallanarak uyuyor hiç uyumamasından iyidir bence

sizin bebeğiniz de mi gündüz uyumuyor? benim kızımda gece sallanma problemi yok, ama gündüz sallamazsak 15 dk kadar naparız bilmiyorum? 1 saatin sonunda mı sallamaya devam ediyorsunuz?ypksa devamlı mı? ilaç pek işe yaramamış gibi mi?

Evet gündüz sallanarak uyuyor,gece uykusuna geçeceği zaman da 1 saate yakın sallıyorum ya da gelip gidip sallıyorum gözler kapalı ağlıyor sallamazsam.Aslında ilaç işe yaradı çünkü sallayarak da olsa eskiden uyumuyordu şimdi en azından 45 dakika 1 saat uyuyor ama sallayarak dediğim gibi bazen 1 saate yakın sallıyorum bazen 15 dakika sallıyorum uyuyor ama bu gündüz uykusu için.Gece uykusu uyuyacağı zaman zor dalıyor nedense uykuya ama sonra sallamıyorum uyuyor.

evet dediğiniz gibi ben de şimdi sallayıp bırakıyorum en az 45 dk uyuyor. 1-2 defa 2 saate yakın uyudu. buna da şükür.....

Back