- 24 Haziran 2010
- 378
- 62
Arkadaşlar herkeze merhaba, bu sayfayı uzun zamandır takip ediyor olmama reğmen üyeliğim yeni ve yine de konu açabildiğim için çok sevindim, çünkü lafı da daha fazla uzatmadan sizlerle paylaşmak ve açıkcası danışmak istediğim bir problemim var. Çocukluğumdan bu yana devam eden(annemin deyişiyle o zamanlar) eşimin de şimdi söylediğine göre uykudayken konuşuyor ve ayağa kalkmak yada dogrulup oturarak birşey anlatmak gibi hareketlerde bulunuyorum üstelik öyle ki bütün bunları uyanıkmışcasına gözlerim olduğundan bile hatta daha açık oluyormuş, eskiden annem söylerdi yine konuştun, ağladın vs birde bir seferinde kapıyı açmış evden gidiyormuşum ve annem bunu görüp seslendiğinde tanımamışım. Sabah olduğumda ise hiç birşey bilmiyorum. Şimdide 3 yıllık evliyim ve eşim söylüyor yine bana önce seslendin sonra sunu bunu söyledin vs. anlattın diyor. Her geçen gün eskiye göre daha sık oluyor ve eşim gözlerim açık örneğin yatakta doğruluyorsun yüksek bir sesle konuşuyor ve anlaşılır sonra da senin anlatacağın bitince yatıyor uyumaya devam ediyorsun beni duymuyorsun bile diyor. Sabah dediğim gibi hiç ama hiç böyle birşey bilmiyorum. Bütün bunlar genellikle üzüntülü ve stresli olduğumda yaşanıyor daha sıklıkla. Rahatsızlığım tam olarak nedir onu da bilmiyorum ve bir problem daha var ki bundan ayrı olarak yada birbirine bağlı yine bilmiyorum rüyamda sürekli beni husursuz eden eşimin eski sevgilisini ve eşimi görüyorum çok sıklıkla, daha önce iş gereği zorunlu olarak bir arada bulunduğumuz dönemlerde çok stresli dönemler yaşadım ama aşağı yukarı 2 senedir hiç hayatımızda yok ve iş gereği yinede sene de 2,3 defa gibi bir periyotta aynı ortamda denk geliyoruz ama artık hiçbir dialogumuz, muattabımız yok ve ben rüyamda onu ve eşimi yada sadece onu ama çok beni üzecek rüyalar görmeye devam ediyorum. Bu neden kaynaklıyor onu da bilmiyorum ve bu durumlardan çok rahatsızım. Bu ve benzeri konularda deneyimi yada fikri olan varsa paylaşırsa çok sevinirim. Yazılarınızı bekliyorum
Son düzenleyen: Moderatör: