Çocuk Hastalıkları uyku düzensizliği

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

seda76

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2009
38
2
86
İstanbul
merhabalar,

benim 5 aylık bir oğlum var. ilk 3 ay geceleri sadece 2 kez uyanıyor ve beslenip tekrar uyuyordu. 3 aydan sonra huyu değişti. şimdi neredeyse saat başı uyanıyor. 5-10 dakika emip tekrar uyuyor. bazen 40-45 dk da bir uyandığı bile oluyor. e haliyle ben de neredeyse bütün gece uyumadan başında dikiliyorum. bi yerde bi yanlış yaptım da çocuğun düzenini mi bozdum diye düşünüyorum ama hiçbir değişiklik te yapmadım. gece uykusunu en azından 2-3 saatlik aralara çekebilmenin bir yolunu bilen var mı???

canım belki sütün yetmemye başlamıştır karnı acıktığı için uyanıyo olabilir yada çok iyi emmediği için karnı acıkıyor ve uyanıyordur mama yediirp yatırmayı bi dene bakalım yada bebeğinin gelişimi ile alakalı olabilir bebekler dönem dönem farklılıklar gösterebilir

canım benim kızımda öyleydi ilk 3 ay 7 saataralıksız uyuduğu olurdu.Geçen ay biraz yediklerimi kıstım zayıflamak için sütüm vardı görünürde, kızım çok uyanıyordu ama sütüm olduğu için ihtimal vermedim. Ama az kilo almış. Bu ay ben yememe dikkat ettim o da düzene girdi. İtiraf etmesi zor ama doymuyormuş. Yemeni ve suyunu ihmal etme. Kaliteli beslenmeyince tek su içsen de sütün kalştesi düşüyor doyurmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…