Ayına göre uyku saatleri var onlara bakın uyanık kalması gereken saatlerde uyanık tutup saati gelince yatırın bide bazı çocukların düzeni farklı oluyor benim bebegim de 2.5 aylık yani kendi düzeni var gündüzleri az uyur sadece 1 defa uzun uyku yapıyor onun dışında yarım saati bile bulmaz uyuması benim bide 2 çocuk abisi 22 aylık daha zor oluyor banaMerhaba anneler 3 bucuk aylik çocuğum dogru düzgün uyumuyor gunduzleri az emiyor uyudugunda sürekli hareketli tam yarim saat uyuyor oda sallayacagim konuşunca uyanmiyor ama bi sesten uyaniyor ne iş yapabiliyorum nede kendime vakit uyku duzeni ne zaman girer ne yapmam lazim yardmci olurmusunuz uyku saati nasil yapicam mesela 1 de uyudu 1.30 da kalkti emiyor az cocuk sarkisi söylüyorum oynatiyorum uyumak istiyor
Benimde bebegim 3bucuk aylık. Benimde bi süredir sorunum uyku oldu uzun bi süre bi geciş döneminde yarım saat uyuyup dediğiniz gibi bi saat olmadan uykusuzluktan delirmeye baslıyodu. Uyku aralıklarını 2saat yaptım uykusunun gelmesini beklemeden uyutuyorum. Kundak yapıyorum. Kucagımda pışpışlıyorum yatıcagı yere beni aradıgını anladıgımda yani yatırınca uyanıyosa eger bi kıyafetimi seriyorum kokumu alması için bi tık uykuları uzadı. Birde aksamları 7bucuk oldu mu yatak odasına gecip ısıkları kapatıyorum bi daha da cıkarmıyorum. Birde 5ten sonra uyutmuyorum. Bana da tecrübeli anneler konuma yazmıstı yaklasık 4 5gün oldu uykuları daha iyi.Merhaba anneler 3 bucuk aylik çocuğum dogru düzgün uyumuyor gunduzleri az emiyor uyudugunda sürekli hareketli tam yarim saat uyuyor oda sallayacagim konuşunca uyanmiyor ama bi sesten uyaniyor ne iş yapabiliyorum nede kendime vakit uyku duzeni ne zaman girer ne yapmam lazim yardmci olurmusunuz uyku saati nasil yapicam mesela 1 de uyudu 1.30 da kalkti emiyor az cocuk sarkisi söylüyorum oynatiyorum uyumak istiyor
Ya rabbim yardımciniz olsun sizinki daha sorAyına göre uyku saatleri var onlara bakın uyanık kalması gereken saatlerde uyanık tutup saati gelince yatırın bide bazı çocukların düzeni farklı oluyor benim bebegim de 2.5 aylık yani kendi düzeni var gündüzleri az uyur sadece 1 defa uzun uyku yapıyor onun dışında yarım saati bile bulmaz uyuması benim bide 2 çocuk abisi 22 aylık daha zor oluyor bana
Cok tesekkur ederim yarın ilk işim yazdiklarinizi denemek olcakBenimde bebegim 3bucuk aylık. Benimde bi süredir sorunum uyku oldu uzun bi süre bi geciş döneminde yarım saat uyuyup dediğiniz gibi bi saat olmadan uykusuzluktan delirmeye baslıyodu. Uyku aralıklarını 2saat yaptım uykusunun gelmesini beklemeden uyutuyorum. Kundak yapıyorum. Kucagımda pışpışlıyorum yatıcagı yere beni aradıgını anladıgımda yani yatırınca uyanıyosa eger bi kıyafetimi seriyorum kokumu alması için bi tık uykuları uzadı. Birde aksamları 7bucuk oldu mu yatak odasına gecip ısıkları kapatıyorum bi daha da cıkarmıyorum. Birde 5ten sonra uyutmuyorum. Bana da tecrübeli anneler konuma yazmıstı yaklasık 4 5gün oldu uykuları daha iyi.
1 1bucuk saatte uykusu gelmeden düzenli uyutun benim bebişimi basta bende uykusu gelmiyo vsvs diyodum megersem bizim düzenlememiz gerekiyomus gercekten. Gündüz uykularını düzenlerseniz gece de rahat edebilir bir de kafasını kaldırıyosa yine siz bilirsinşz tabi ama bize yüz üstü yatmak cok iyi geldi. Gaz agrı sancılarına cok rahatlattı deneyebilirsiniz2 bucuk aylik da bende var. Gunduzleri babybjorn tarzi bi ana kucagi onda uyuyo. Sallarsan uyuyo birakinca uyanik. Gece 7 bucukta uyku rutinine basliyorum 8 de uyuyo. 1 de ve 4 te uyaniyo. 4 ten sonra ger saat uyaniyo 7 ye kadar. Beslendikten sonra gazini cikarmaya korkuyorum uyancak die. Gunduz tum gun yaninda cakiliyim. Bi bakiyorum 2 saat uyumak istemio. Bi bakiyorum uyaniyo basiyo yaygarayi uyumak mi istio karni mi ac bi yeri mi agriyo ablayamiyorum en son care geri uyutana kadar. Ilk bebegim gece gunduz o kadar duzenli bi bebekti ki bu beni perisan etti.
Normalde ben de araligi uzun tutmuyorum. Ama mesela uyandi temizlendi beslendi basliyo aglamaya. Gazini cikariyorum altina bi daha bakiyorum az daha emziriyorum. Asla uyku sinyali vermiyo. Son care uyutmayi deneyim diyorum hop uyuyo. Oysa uyanali yarim saat olmus. Yuzustu yatirmak ben de istiyorum ama cok kusan bi bebek uykusunda kusar da bogulursa die korkiyorum yoksa kafayi falan ceviriyo1 1bucuk saatte uykusu gelmeden düzenli uyutun benim bebişimi basta bende uykusu gelmiyo vsvs diyodum megersem bizim düzenlememiz gerekiyomus gercekten. Gündüz uykularını düzenlerseniz gece de rahat edebilir bir de kafasını kaldırıyosa yine siz bilirsinşz tabi ama bize yüz üstü yatmak cok iyi geldi. Gaz agrı sancılarına cok rahatlattı deneyebilirsiniz
Demekki uykusunu alamamıs oluyo diye düşündüm. Ne kadar uyuyo gündüzleriNormalde ben de araligi uzun tutmuyorum. Ama mesela uyandi temizlendi beslendi basliyo aglamaya. Gazini cikariyorum altina bi daha bakiyorum az daha emziriyorum. Asla uyku sinyali vermiyo. Son care uyutmayi deneyim diyorum hop uyuyo. Oysa uyanali yarim saat olmus. Yuzustu yatirmak ben de istiyorum ama cok kusan bi bebek uykusunda kusar da bogulursa die korkiyorum yoksa kafayi falan ceviriyo
Yaa Allah yardim etsin aynen oyle bİzdede ne uyku var ne bisey uyumak istiyor uyutsam hemen uyaniyor sastim kaldim bende2 bucuk aylik da bende var. Gunduzleri babybjorn tarzi bi ana kucagi onda uyuyo. Sallarsan uyuyo birakinca uyanik. Gece 7 bucukta uyku rutinine basliyorum 8 de uyuyo. 1 de ve 4 te uyaniyo. 4 ten sonra ger saat uyaniyo 7 ye kadar. Beslendikten sonra gazini cikarmaya korkuyorum uyancak die. Gunduz tum gun yaninda cakiliyim. Bi bakiyorum 2 saat uyumak istemio. Bi bakiyorum uyaniyo basiyo yaygarayi uyumak mi istio karni mi ac bi yeri mi agriyo ablayamiyorum en son care geri uyutana kadar. Ilk bebegim gece gunduz o kadar duzenli bi bebekti ki bu beni perisan etti.
Sallamaya devam edersem 1 bucuk 2 saat. Sallamazsam 3 dkDemekki uykusunu alamamıs oluyo diye düşündüm. Ne kadar uyuyo gündüzleri
Ben gaz sancisi bitsin diye bekliyorum. Uyku egitimine gecicem sonra. Buyuk oglumda uyku egitiminin cok faydasini gormustum.Yaa Allah yardim etsin aynen oyle bİzdede ne uyku var ne bisey uyumak istiyor uyutsam hemen uyaniyor sastim kaldim bende
Sallamakta bebekleri alıstırıyo bence sallamayı bırakmalısınız bende daha kücükken beşikte sallardım sallardım durunca uyanırdı ve saatlerce sallardım gece. Şimdi kundaklayıp kucagımda pışpışlıyorum bi kıyafetimin üstünw yatırıyorum kimi zaman daha huzurlu uyuyoSallamaya devam edersem 1 bucuk 2 saat. Sallamazsam 3 dk
Uyku egitimini nasıl veriyosunuzBen gaz sancisi bitsin diye bekliyorum. Uyku egitimine gecicem sonra. Buyuk oglumda uyku egitiminin cok faydasini gormustum.
Kusan yani reflülu bebekler yüz üstü yatırılırNormalde ben de araligi uzun tutmuyorum. Ama mesela uyandi temizlendi beslendi basliyo aglamaya. Gazini cikariyorum altina bi daha bakiyorum az daha emziriyorum. Asla uyku sinyali vermiyo. Son care uyutmayi deneyim diyorum hop uyuyo. Oysa uyanali yarim saat olmus. Yuzustu yatirmak ben de istiyorum ama cok kusan bi bebek uykusunda kusar da bogulursa die korkiyorum yoksa kafayi falan ceviriyo
Bebek sallamaktan hic hoslanmayan hic tasvip etmeyen bi insanim ilk oglum hic sallanmadi mesela. Ama bu oglum o kadar cok o kadar cok agliyo ki. En sonunda sallamaya basladik. Yatir kaldir ve ss pat yontemiyle verdim ilkinde. Bunda da bi deniycem olmazsa baska yontemler arastircam mecburSallamakta bebekleri alıstırıyo bence sallamayı bırakmalısınız bende daha kücükken beşikte sallardım sallardım durunca uyanırdı ve saatlerce sallardım gece. Şimdi kundaklayıp kucagımda pışpışlıyorum bi kıyafetimin üstünw yatırıyorum kimi zaman daha huzurlu uyuyo
Dogrudur tabiki.her cocugun dogası farklı ilk aylar cok mızırdanmayla aglamayla hayata adapte olmakla geciriyo bebekler.. benimde ilk bebişim Allah yardımcımız olsunBebek sallamaktan hic hoslanmayan hic tasvip etmeyen bi insanim ilk oglum hic sallanmadi mesela. Ama bu oglum o kadar cok o kadar cok agliyo ki. En sonunda sallamaya basladik. Yatir kaldir ve ss pat yontemiyle verdim ilkinde. Bunda da bi deniycem olmazsa baska yontemler arastircam mecbur
Sezeryan oldugum icin annem hep salladi sallayincada alisti dediğiniz gibi biraktirmam lazim emer uyuyunca uyuyor ama sallayijca uyumuyor Tesekkurler:))Sallamakta bebekleri alıstırıyo bence sallamayı bırakmalısınız bende daha kücükken beşikte sallardım sallardım durunca uyanırdı ve saatlerce sallardım gece. Şimdi kundaklayıp kucagımda pışpışlıyorum bi kıyafetimin üstünw yatırıyorum kimi zaman daha huzurlu uyuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?