Uyku düzeni yok...

bmki 40dk da bir kalkar ne var ne yok bakar bide duymazsam oyun oynamaya başlar daha da uyut uyuabilirsen bnce gündüz yormak lazım bebekleri biyerden gelince nasıl uyuyorlar di mi

bnmki 40 dk da bir uyanır ne var ne yok bakr bide duymazsam oyuna başlar uyut uyutabilirsen..bnce gündüz yormak lazım birz biyerden gelince nasıl uyuyolar di mi

Benimki bi ara çok güzel uyuyodu.Akşam 9.30 da yatıp sabah 8 de hiç uyanmadan uyuyodu.Nazarmı değdi ne oldu anlamadım şimdi gece 4 kere falan kalkıyo..We uyutana kadarda canım çıkıyor..

İlgilenen babayı geçtim ben zorla uyutuyorum eşim gidip uyandırıyo.Elifcim senin k.waliden gibi bi kocam var benim: )

yaa bizdede aynı sorun var, illaki saat başı uyanıcak yaramaz.benim kuzeninim bebeğininde uyku düzeni yok hiç doktora danışmış bu konuda, dalga mı geçti biz pek anlamadık ama; verdiği cevabı aynen yazıyorum; uyumasın işte daha ne istiyorsun, uyumayan çocuk çok şey öğrenir, uyuyanın ise vakti uykuda geçer, öğrenemez. yorum size kalmış:))

uykuyada ihtiyaçları var bebeklerin uyumayınca huysuzluk yapıp sürekli ağlayan bebek ne öğrenir bilemem yani ne biçim bi laf etmiş oda :umursamaz:
sende bu eş bende bu kaynana bide bizim bu veletlerde bu huysuzluk varken çabuk yaşlanırız biz

benim bebem de gece 2 kere filan uyanıyor. genelde 9 da uyur, 12 de uyanır, 3 gibi yine uyanır emerek uyur. aslında uyanmıyo da meme istiyo gözlerini açmadan mızmızlanıyo yatakta. yanıma yatırıp emziriyorum. sonra babası alıp yatağına koyuyo. zaten sabah 6da kalkıyorum işe gitmek için. gece eşim yanıma koyuyo oğlanı bazen ruhum duymuyo. oğlan beni emiyo babası yatağa koyuyo. ben baygın uyuyorum o saatte kalkıp gittiğim için. çok komik ya biberon gibi kullanıyorlar beni. eşim sağolsun o konuda yardımcıdır bana.

eskiden oğlum 5-6 saat uyurdu 6 aylık olunca daha sık uyanır oldu. uzun uyumasını da şuna yoruyorum ben oğlumun 40ı çıktığından beri yatarak emziriyorum. uyanır uyanmaz memeyi alınca derhal uykuya dalıyordu. bu sayede uyanmadan meme emmeye alıştı. ben de rahat ettim. bunu yapsanız siz de bi işe yarar mı acaba.

izim cadıda ilk 6 ay 1 yada 2 kere uyanırdı şimdi 3 saat arayla uyanıp emiyor ama Allahtan hemen uykuya dalıyor ama ses yapmadan hemen emzirip yatırırsam sanırım ek gıdaya geçtiğimden beri midesi büyüdü heralde benim sütüm geceleri onu pek tok tutamıyor gibi geliyor birde 1 haftadır gündüzleri çığlık çığlığa bağırmaya başladı ne kucakta duruyor ne yerde uyutmaya kalkıyorum güç bele uyuyup 40-50 dk da uyanıyor normalde çok uykucuydu bütün gün 2 şer saatten 3 kez uyurdu ne oldu anlamadım üfff çocuğun bütün huyu değişti yaa bu sıpa ne zaman düzemne gircek anlamadım her ay yeni bir huy değiştiriyor yaww...

maşallah valla yaa 9da uyuyup 12de uyanıyo ve bide 3te ahh ahh nerde gamze keşke okadar uyusa..12de uyuyup 1de uyanıyo benimki sonrada saat başı...

valla bizimki yeni bir düzen geliştirdi 2 gündür...gece 3 e kadar saatte 1 kalkıyo sonra sabah 07.30 da kalkıyor..valla ben buna razıyım..4 saat yaklaşık kesintisiz uyuyorum...buna da çok şükür..ama yarın nolur bilinmez....

benim oğluşta artık geceleri sık sık uyanmaya başladı gözleri kapalı inliyor sanırım dişlerden ben gene mama yapıp veriyorum gece bir kere aradada su veriyor babası.allahtan kocişim çok yardımcı oluyor alkisalkisalkis

Bizde bu gece 1 saat aryla uyandık offf okadar uzun bir geceydiki hiç bitmiycek sandım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…