• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Uygun fiyatlı Park yatak arıyorum (Alıcıyım)

EGEMM44

Miraç&Erva kocaman dünyam
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2011
1.667
2
66
Diğer
Uygun fiyatlı Park yatak arıyorum arkadaşlar elinde olan arkadaşlar bilgi verrse sevinirim babamzda uygun görürse almak isteriz ben batmanda oturuyorum uygun fiyatlı bişi istiyorum çünkü bazı yerlerde sıfır fiyatına yakın fiyatlar oldugunu gördüm
ilgilenirseniz evinirim şimdiden teşekkürler:54:

Son düzenleme:
oyun parkı (beşikler) dedigim eksik yazmısım

Son düzenleme:
70x110 Cm.
* Alt acma unıtesi
* Kapandığında Çantası ile Rahat Taşınabilme
* İki Katlı Olabilen Hamak
* Beşik Gibi Sallanabilme
* Emniyetli Tekerlekler $oyun prkım.jpg
* Çıkarılabilir Emniyet Kemerli Alt Açma
* Çıkarılabilir Oyuncaklı Tente
* Müzik, Titreşim, ışık Kutusu
* Ekstra Cibinlik

70x110 Cm.
* Alt acma unıtesi
* Emniyetli TekerleklerEki Görüntüle 409300
* Ekstra Cibinlik

ay çok güzel bu resmin aynısı deilmi cinsiyeti belli olsun bunu kaçırmayız inşaallah 1aya kadar belli olur inşaallah nerdydinz siz ?

Son düzenleme:
senden haber beklıyorum baska bı sıtedede ılanım vardı bırı daha soruyor ona gore cevap verıcem ılk tercıhım yatagıyla tercıh edenın olucak cnm ıkısıde elımden cıksın ıstıyorum bırde kargo hakkında bılgım yok:32:

eşimle konustum cinsiyeti belli deil belli olsun diyo bide pembe olmasaydı hemen düşünebilirdik yeşil turuncu felan yatak ücretin içine dahil deilmi? ha bide titreşimi felan calıyor deilmi? koydugun için teşekkürler

Son düzenleme:
yatak dahıl degıl tabıkı zaten yatagın fıyat ı okadar tıtresımı 1 senedır denemedım ona bakarım bı ara kucuk bı kutu yana takıyorsun

yatak dahıl degıl tabıkı zaten yatagın fıyat ı okadar tıtresımı 1 senedır denemedım ona bakarım bı ara kucuk bı kutu yana takıyorsun
eşimle detaylı konuştuk cinsiyetinn belli olması taraftarı canm bekleyelim diyo ya gene erkek olursa dio pembiş pembiş olmasın dio bekleyelim ah daha unisex bi renkte olsaydı

bencede cınsıyetı bellı olsun oyle alın senın bır oglun var sanırım hadı buda kız olsun bakalım ALLAH tamamını erdırsın

canım işini görürmü bilmem ama civilim.com da baby 2 go park yatak sıfırı %40 indirime girmiş ve 119 tl.kargo 100 tl sonrasına ücretsiz. bilgin olsun diye söyledim. ben sepete ekledim eşim gelincede alıcam
alabilmen için üye olman gerek.
2.eliyle sıfır arasında çokda fark yok.bu durumda sıfır tercih etmek daha mantıklı bence
civil in mağazasını aradım fiyatı kontrol etmek için 190 tl dediler.indirim doğru yani
bilgine

canım işini görürmü bilmem ama civilim.com da baby 2 go park yatak sıfırı %40 indirime girmiş ve 119 tl.kargo 100 tl sonrasına ücretsiz. bilgin olsun diye söyledim. ben sepete ekledim eşim gelincede alıcam
alabilmen için üye olman gerek.
2.eliyle sıfır arasında çokda fark yok.bu durumda sıfır tercih etmek daha mantıklı bence
civil in mağazasını aradım fiyatı kontrol etmek için 190 tl dediler.indirim doğru yani
bilgine

teşekkür ederim haklısınz bizde bi bakalım

70x110 Cm.
* Alt acma unıtesi
* Emniyetli TekerleklerEki Görüntüle 409300
* Ekstra Cibinlik