• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uygun Fiyata Temiz Ürünler

👔👕👢👠👡👞👟👚👗🎽👖👘👙💼👜👝👛👓🎀 😊

Hadi buyrun bayanlar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bayanlar beğendiğiniz hiç bir ürün yok mu ? 😔

Fiyatlara takılmayın lütfen. Fiyatlarda indirim yapılır.

Ürünlerin hepsi elinize ütülü ve mis gibi ulaşacaktır. 👍

13 teki elbisenin komple boyunu ogrenebilirmiyim. Bikini takiminin fiyati ne kadardir ben 40 bedenim ama sirf gogusten aslinda 38 goguslerimin olcusu 90 normalde alirken kirk beden alıyorum bikini olur heralde. Birde straplez toprlayici sekilde degil mi ? Acilma falan olmuyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

13 teki elbisenin komple boyunu ogrenebilirmiyim. Bikini takiminin fiyati ne kadardir ben 40 bedenim ama sirf gogusten aslinda 38 goguslerimin olcusu 90 normalde alirken kirk beden alıyorum bikini olur heralde. Birde straplez toprlayici sekilde degil mi ? Acilma falan olmuyor

Canm 13 no lu elbise satıştan kaldırıldı. Bikini 40 beden. Bikini dolgulu falan değil. Sadece ince beyaz sünger tarzında bişey var içinde. Fiyatıda 10 tl

Canm 13 no lu elbise satıştan kaldırıldı. Bikini 40 beden. Bikini dolgulu falan değil. Sadece ince beyaz sünger tarzında bişey var içinde. Fiyatıda 10 tl

Elbiseye cok uzuldum gercekten. Peki bikinim kullanim durumu nedir herhangi bir defarmasyonu varmidir. Guzel degil mi ?

Parlak gorunumlu bir tayt var. Onun fiyati nedir. Birde ekleyecegim mini eteklerim var demissiniz. Etek elbise ve taytiniz varsa ekleyeceginiz gormek isterim

Parlak gorunumlu bir tayt var. Onun fiyati nedir. Birde ekleyecegim mini eteklerim var demissiniz. Etek elbise ve taytiniz varsa ekleyeceginiz gormek isterim

Bikiniyi bekarken kullanmıştım bi kaç sefer evlenince mayo şort giymeye başladım. Oyüzden satıyorum biyerinde yırtık falan yok. Taytıda 5 tl ye veririm. Elbiselerim görünenlerden ibaret şimdilik. Detaylı ölçüleri 1. sayfada yazmakda. ☺️

Yepyeni ürünler geldi. Buyrun pazara hepsi çok ucuza. 😊

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1406410546.124181.jpg

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1406410559.495347.jpg $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1406410601.919225.jpg

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1406410625.502571.jpg $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1406410638.577303.jpg

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1406410668.643611.jpg

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1406410685.795231.jpg $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1406410701.215697.jpg

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1406410719.696486.jpg

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1406410738.014408.jpg $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1406410752.730752.jpg

2-3-5-7 fiyat ve beden nedir? :)

Sarı şort hiç kullanılmadı karol w&b collection M beden. 10 tl

Siyah şort 42 beden ama kalıbı biraz dar 38/40 bedene uygun. 7 tl

Bershka bluz M beden 7 tl

Yeşil sıfır kollu bluz S beden hiç giyilmedi. 10 tl

Sarı şort hiç kullanılmadı karol w&b collection M beden. 10 tl

Siyah şort 42 beden ama kalıbı biraz dar 38/40 bedene uygun. 7 tl

Bershka bluz M beden 7 tl

Yeşil sıfır kollu bluz S beden hiç giyilmedi. 10 tl