- 20 Ağustos 2020
- 60
- 18
- 3
- 21
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba onu hep at kılı fırçasıyla kullanmayı öneriyorlar sizde mi öyle yaptınız şart mı almakArkadaşlar krauterhoff selülit jeli bir mucize, alın aldırın :) Sürdükten sonra 1-2 saat yakıyor onu da söyleyeyim ama beni rahatsız etmedi.Çok kısa sürede gözle görülür fark oluyor, öneririm.
Hayır at kılı fırça almadım.Jeli öneren arkadaşım fırça ile kullanmış ve sonuçtan çok memnun olmasına rağmen yakmasını dayanılmaz buluyordu.Jelin kullanma talimatında sürün masaj yapın diyor, fırça fln demiyor.Ben de beyaz ve hassas ciltli olduğumdan fırçasız kullanmayı uygun gördüm.Zaten üşengeç bir insanım, öyle aman aman masaj fln da yapmadım, günde 1 kez sürüp yedirdim o kadar.Banyo sonrası daha çok yakıyor, o yüzden banyo sonrasına da denk getirmedim.Rahatsız edici bir yakma olmadı, ısıtıyor diyelim.Daha önce daha pahalı marka kullanıp sabah akşam sürüp masaj da yapmaya çalışmıştım, faydası olup olmadığından bile emin olamamıştım.Ama bununla 10 günde farkı gözümle gördüm, şiddetle tavsiye ederim.Ki ben 42 yaşındayım ve liseden beri selülitim mevcut.Merhaba onu hep at kılı fırçasıyla kullanmayı öneriyorlar sizde mi öyle yaptınız şart mı almak
Bende önerilerde hep at kılı fırçası görünce acaba şart mı diye düşünmeye başlamıştım.Hayır at kılı fırça almadım.Jeli öneren arkadaşım fırça ile kullanmış ve sonuçtan çok memnun olmasına rağmen yakmasını dayanılmaz buluyordu.Jelin kullanma talimatında sürün masaj yapın diyor, fırça fln demiyor.Ben de beyaz ve hassas ciltli olduğumdan fırçasız kullanmayı uygun gördüm.Zaten üşengeç bir insanım, öyle aman aman masaj fln da yapmadım, günde 1 kez sürüp yedirdim o kadar.Banyo sonrası daha çok yakıyor, o yüzden banyo sonrasına da denk getirmedim.Rahatsız edici bir yakma olmadı, ısıtıyor diyelim.Daha önce daha pahalı marka kullanıp sabah akşam sürüp masaj da yapmaya çalışmıştım, faydası olup olmadığından bile emin olamamıştım.Ama bununla 10 günde farkı gözümle gördüm, şiddetle tavsiye ederim.Ki ben 42 yaşındayım ve liseden beri selülitim mevcut.