- 7 Ekim 2011
- 13.907
- 10.710
- 498
- 30
- Konu Sahibi bikedigordumsanki
-
Bugün siparişlerim geldi.
2 parfüm almıştım.
Biri 2013 nisan üretimli, biri de 2013 temmuz :) çok şükür sıkıntısız bir alışveriş oldu yine :) [emoji56]
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Merhaba,Bellamola değil mi?Sanırım gözümü karartıp deneyeceğim.Birde bulunamayan barkodlar kesin sahte mi
Bulunamayan barkodlar konusunda bir fikrim yok.
Yalnız ben dün parfümlerden birinin şişesinin altındaki koda baktım ve 0 mı O mu anlamadım.
Bulamadı kodu checkcosmetics doğal olarak çünkü kodu yanlış yazmıştım. Sonra dedim ki böyle bir şey olamaz, kutuda yazıyordur kod herhalde.
Bana hep şişe demişlerdi çünkü. Neyse... Kutu üstüne bakınca anladım ki 0mış benim anlamadığım kısım.
Kutuda net bir şekilde kod var. Bazen şişe altındaki net olmuyor. Anlamadım yani ben.
O yüzden isterseniz ambalajını açmadan direkt kutudan kontrol edip ona göre bakarsınız ne zaman üretildiğine.
İade hakkınız var 30 gün içerisinde. O yüzden sıkıntı etmeyin.
Kutusunu attım 1 yıla yakın oldu alalı kutusunu attım ama altında çok netti.Aldığım yerde bilinen bir mağaza içime kurt düştü.Aldığım yere mesaj yazdım ama cevap gelmedi malesef.Ama bellamolayı da deneyceğim sanırım.
Kızlar şuan bütün 50mllik parfümler bellamolada ekstra %15 indirimli .
Kupon kodu: BM50ML3
Annem fondöten almıştı ondan da bir sorun çıkmadı:)Bellamoladan parfüm hariç başka ürünler denediniz mi?
Annem fondöten almıştı ondan da bir sorun çıkmadı:)
Çok sordum biliyorum ama peki onu kontrol edebiliyor muyuz biliyor musunuz?
Bellamola'da parfümleri göremiyorum. Siteye bir şeyler olmuş. :S
Telefondan da girdiğimde aynı sıkıntıyı yaşadım.
Aynen bende göremiyorum anlamadım ne olduğunu:/
Kızlar ne zamandır parfüm alıcam fakat öğrenci halimle en uygun nerden alınır size de bir danışayım dedim.Chanel chance almayı düşünüyorum.Açık parfüm kullanıyordum fakat istediğim gibi değil ve hemen uçup gidiyor.Bir de kanser yaptığını duymuştum.Bilginiz olsun.Öyle tepeden tırnağa ve direk vücudunuza sıkmaktan kaçının.Öptüm canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?