- Konu Sahibi bikedigordumsanki
trendyol gibi sitelerde belirli gülerde inanılmaz indirimler oluyor nerdeyse normal fiyatın yarısından satıyorlar, bir bak derim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bellamola'dan 2 parfüm daha sipariş ettim.
internetten neredeyse yarı fiyatına inen orjinal parfümlere sizce güvenebilir miyim
kutusuyla ambalajlı geliyor ve 250 liralık parfüm 100-150 ye geliyor.
sizce bunlar gerçekten de orjinal mi? :44:
Bende bunu merak ediyorum.Süphe varsa sonuçta 150 veiliyorsa o paraya sahte olacaksa bi o kadar daha verip emin olurum daha iyi.
Merhaba parfümler kesin orijinal mi acaba ben genelde boynerden alıyorum ama kokuyu bilmeyince biraz zor oluyor.Bu arada calvin klein pek tavsiye etmem.Eşimele ikimiz de aldık ama hiç kokmuyor gibi hele eşim hiç ama hiç memnun kalmadı çokta para verdik su gibi kullandı deneyin alın derim bileğinize sıktırın biraz dolaşın kalıcıysa o zaman alın derim
Bende bunu merak ediyorum.Süphe varsa sonuçta 150 veiliyorsa o paraya sahte olacaksa bi o kadar daha verip emin olurum daha iyi.
%100orijinal bu sitedeki parfümler çünkü zaten cheapsmells güvencesine sahip. Ben de sonradan öğrendim.
Aldığınız parfümün altındaki kodu checkcosmetic.com sitesine yazarak da kontrol edebilirsiniz üretim tarihi konusunda.
Ayrıca orijinal parfümler hakkında en çok bilinen yanlış, her orijinal kolunun kalıcı olacağının zannedilmesidir.
Böyle bir durum söz konusu bile değil.
Kalıcılığı orijinallik değil, parfümün notaları belirler. Onu da dikkate almanızı öneririm.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bahsettiğiniz siteden geçen sene almış olduğum orjinal parfümü kontrol ettim, evet orjinalmiş kaydı çıktı ama 27 ocak 2010 yılında üretilmiş, son kullanma tarihi çoktan geçmiş diye uyarı verdi, yani geçen sene almış olmama rağmen son kullanması geçtiği için yarı fiyatına almışım, ne güzel.
diğer parfümlerime bakmaya kalbim dayanmayacak, diğerlerine hiç bakmıyorum bile
Ben de geçen ay aldım. 2013ocaktı üretim tarihi.
Şikayet edip iade talep etmeliydiniz.
Şanssızlık olmuş.
Benim yeni siparişlerim yarın geliyor.
Kullanma tarihi sıkıntılı olursa iade isterim, şikayet ederim. Mutlaka bi şey yaparım.
Babama aldım en son babalar gününde Blvgari Aqva Marine 100 tl idi, babam beğenerek kullanıyor ama sanki bana kokusu orjinal değilmiş gibi geldi :44: Annem de beğenmedi.. Benim çok sevdiğim bir erkek parfümüdür ama sanki benim de içime sinmedi gibi...
%100orijinal bu sitedeki parfümler çünkü zaten cheapsmells güvencesine sahip. Ben de sonradan öğrendim.
Aldığınız parfümün altındaki kodu checkcosmetic.com sitesine yazarak da kontrol edebilirsiniz üretim tarihi konusunda.
Ayrıca orijinal parfümler hakkında en çok bilinen yanlış, her orijinal kolunun kalıcı olacağının zannedilmesidir.
Böyle bir durum söz konusu bile değil.
Kalıcılığı orijinallik değil, parfümün notaları belirler. Onu da dikkate almanızı öneririm.
Her orjinal parfüm elbetteki kalıcı değil ama yukarıda yazdığım markalardan farklı kullanımlar yaptım hepsi başarısız oldu malesef.Fresh çiçek ve meyveli kokuları pek sevmem zaten o yüzden daha yoğun olanları tercih ediyorum.Şu an 2 tane kalıcılık konusunda başarılı parfüm yakaladım ama insan sıkılıyor çeşit olsun istiyor.
Gerçeğini o fiyata alabilecekken neden üstüne bir o kadar daha veriyorsunuz ki:26:
Bellamola özellikle çok bilinen bir site mesela.
Bizim ülkemizde fiyatlara deli gibi kdv bindiği için parfümler mağazalarda o fiyatlara satılıyor..
Bellamola gibi siteler dükkan kirası ödemiyolar..
Onu geçtim zaten İsviçre, amerika tarzı ülkelerde çok daha düşük fiyata satılıyor yani 100 lira net oynuyor.
Ben bir çok kez alışveriş yaptm ve hiç çakma ürünle karşılaşmadım ve parfüm en hassas ve bilgili olduğum konudur
Ha boşa savuracak çok param var diyorsanız orasını bilemem tabi
Bir çok parfüm denedim.Bence kalıcılık oranı en az biri blvgari biri calvin biri de gio ydu hem bayan hem erkek olarak.Tenden tene de değişiyor ama hiç biri mi uymaz tenimize
çokta şikayet okudum emin olamadım.Oyüzden sahteye 150 verene kadar emin olduğuma 250 veririm dedim.Gerçi ona da verdimde 300 küsür ama kalıcılık sıfırdı o markanın yanından gecmem dahaBu arada ben Bulgaristan da bakmıştım ama bizimkileri geçiyordu fiyat
Bu koku çok hoşuma gidiyor ama hafif ince ince kokması gerekirken yoğun ve buram buram kokuyor, sanki ekşimiş gibi :26:
İngiltere'de de fiyatlar Türkiye'den fazla.
Bir kaç yerde denemek lazım şanssızlıklar oluyor.Benim aldığım yer bilinen büyük bir mağazaydı orda çok çeşit denedik test edemedik pek beğendik aldık.Eşim sıkıyor su gibi kokuyor mu diyor yok yani yanına gitsen bile yok.Sonra avm de gezerken yine bilinen bir kozmetikçi ye girip sordum.Aldığım yerde sahte olamayacağınız ama bazen şanssızlıklar olabileceğini söyledi .Teste gönderin dedi ama taşınma durumumuz oldugundan gönderemedim.Dünya kadar para verdiğimiz koca parfüm su niyetine gitti.Eşim esmer ben beyaz ikimizde de kalmadı