- Konu Sahibi bikedigordumsanki
-
Kızlar ne zamandır parfüm alıcam fakat öğrenci halimle en uygun nerden alınır size de bir danışayım dedim.Chanel chance almayı düşünüyorum.Açık parfüm kullanıyordum fakat istediğim gibi değil ve hemen uçup gidiyor.Bir de kanser yaptığını duymuştum.Bilginiz olsun.Öyle tepeden tırnağa ve direk vücudunuza sıkmaktan kaçının.Öptüm canlar
Bu arada şimdi sordum kalmamış chanel change( önceden sipariş verenler çok oluyor gelmeden veya gelince hemen tüketiyor o nedenle kalmayabiliyor..
chance az geliyor dedi..
Şöyle dün arkadaşım istedi christian diorun parfümünü 240 liralık parfümü 145 e aldı valla :))) süper ya ben hep ondan alıyorum. Şişesinin çiziği veya tester oluşu kutusu olmayışı ilgilendimrmiyor beni ben ucuzluğuna orjinalliğine bakıyorum alıyorum arkadaşımdan :)
Yalnız senin chance az geliyormuş başka bir parfüm de almak istersen söyle sorarım kendisine :)
Canım benim "hangi chanel parfümü almalıyım" adlı konuma bakabilirsin. Ben chanel chance'i tester olaral 110 TL'ye arzum77'nin önerdiği siteden aldım:)Kızlar ne zamandır parfüm alıcam fakat öğrenci halimle en uygun nerden alınır size de bir danışayım dedim.Chanel chance almayı düşünüyorum.Açık parfüm kullanıyordum fakat istediğim gibi değil ve hemen uçup gidiyor.Bir de kanser yaptığını duymuştum.Bilginiz olsun.Öyle tepeden tırnağa ve direk vücudunuza sıkmaktan kaçının.Öptüm canlar
Canım benim "hangi chanel parfümü almalıyım" adlı konuma bakabilirsin. Ben chanel chance'i tester olaral 110 TL'ye arzum77'nin önerdiği siteden aldım:)
Bunun dışında indirimli fiyat hiç görmedim sitelerde Chanel parfümlerde. Douglasta 100mlsi 350 TL, 150 mlsi 404 TL idi
Hayatım selam,
Senin almak istediğin Chloe Love ı ayırttım her ihtimale karşı tek kalmış çünkü. Sana resimleri de yolluyorum şimdi. Ok verirsen alırız :) Ben sorun görmedim gayet güzel. Hem en az 100 TL cebinde kalıyor tatlım :)) Kokusunu bende merak ettim şimdi..
Ben de gözümü karartıp netten sipariş verdim şimdi çok uygun fiyatları olduğu için.
Pek güvenim yok ama o kadar tavsiye edildi ki, şansımı deneyeyim dedim.
Bellamola'dan 30ml Kenzo Flower Edp aldım 95 liraya.
30ml tercih etme sebebim ilk kez sipariş veriyor oluşumdan kaynaklanıyor.
Kapıda ödeme yapacağım. Bu da çok güzel bir özellik.
Ama bakalım nasıl çıkacak.
Deneme yapmış olacağım çok sevdiğim kenzo ile. :))
Kenzo hep çok pahalı oluyor. ;( Belki burası kurtarıcım olur.
Instagramda ben de moda_parfum nickli birine denk geldim orjinal parfümlerin testerlarını satıyor. Genelde olumlu geribildirim almış ve bunları da paylaşmış, güvenilir gibi görünüyor şimdilik :) Kapıda ödeme imkanı da yazmış.
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bana çakma gibi geldi çoğu:) tester diyorsa hızlıca uzaklaşın bence
Bellamola güvenilirdir cheapsmells.com güvencesiyle satış yapıyor.
Ben ordan çok parfüm aldım hepsi orjinaldi..
İyi. Sevindim o zaman. :)
Sipariş kısmında dağıtıma çıktı yazıyor şimdi.
Ne kadar sürede geliyor böyle olunca?
Dağıtıma çıktı yazdığı halde birkaç günü bulabiliyor mudur bazen acaba?
Yoksa gecikmeden mi gelir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?