Nikah Uygun davetiye-nikah şekeri

Enterprise

Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2012
20
1
16
Adana
Kızlar İstanbulda oturuyorum evlenmek üzereyim ama düğünüm nikahtan 1 ay sonra falan olacak o yüzden nikah için ayrı düğün için ayrı davetiye bastırmak durumunda kaldık, uygun davetiye basan bir yer biliyormusunuz Bir de nikah şekerini evde yaparsan daha uygun olur dediler ama nereden alacağım nasıl yapacağım modelini nasıl bulacağım bilgi verirmisiniz.

eminönüne gidip istediğin gibi gezip dolaşıp gönlüne göre birşey bulursun eminim ben sana örnek bir resim atıyım eminönünden edindim tüm malzemeleri böyle bir nikah sekeri yaptım bir müşteri için :) resim kötü ama idare ediceksiniz:)

ben de 2 basim yaptim ama tek basim parasi verdim.ve katalogtaki davetiye ucretinin ucte ikisini odedik.internet sitesinden yaptirdim bunu.
nikah sekerine gelince de eminonunde toptanci bulduk.civardaki sekercilere sekerleri de bu yer veriyordu.tanesi 80 kurusa cerceveli nikah sekeri yaptirdik.ayni sekerler diger yerlerde en az 1.50 den basliyordu
isim veremedigim icin yerleri acik yazamadim.ozelden yazarim ama istersen...

bana da acil yardım edersen bu konuda çok sevinirim.1 hafta sonra nikahım var.Sadece nikah elbisem,ayakkabım var.Nikah şekeri, etol,eldiven ve şapka uygun fiyata İstanbul'da nereden bulabilirim.Bide pazar günleri açık mıdır?yani eminönüne gitsem pazar günü bulabilir miyim bir şeyler?

ben pendikte yaptırdım nişan davetiyemi katolog fiyatından indirim yapıyorlar. belli bir miktar üzeri basım parası almıyorlar.
adı K ajans. eminönünde çoğu yer pazar günü kapalı ve kredi kartı ile hafta sonu alışveriş yapamıyorsun. eğer hafta sonu gideceksen nakit hazırla. ya da hafta içi gitmelisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…