- 25 Nisan 2018
- 3.974
- 7.870
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba arkadaşlar kendimi çok yalnız hissediyorum artık evlenmek istiyorum sevmek sevilmek istiyorum helal yollardan 24 yaşındayım 25 e gircem kapaliyim hala genç ve guzelken evlenmek istiyorum güzelliğimi kimse görmüyor eşim görsün istiyorum zaman hızlı geçiyor kısmetimi bulamamaktan korkuyorum birkaç kişiyle görüştüm icime sinen olmadı olsada yasantilarimiz farklı ben namazında niyazinda biriyim ama karşıma tam tersi kişiler çıkıyor genelde çok şükür işim ve param var yeniyim hatta iş yerine göz attım ama ordada bana uygun birileri yok gibi bekar insanlar var ama yasantilarimiz dini hassasiyetlerimiz farklı düşündükçe üzülüyorum çok girişken biride değilim zamanla tanıdıkca acilanlardanim kısmetimi nasıl bulurum sizce? Bu işlerin nasip kismet olduğuna inananlardanım. Bazen ugraşsanda olmuyor ama çok dua ediyorum en kısa sürede iyi biri nasip olur diye inşallah. Tavsiyeleriniz nelerdir ?
Nasibiniz çıkana kadar bekleyeceksiniz. Dua edin. Güvendiginiz evli nisanlı arkadasınız varsa eşinin arkadaşlarından tanıstırabilir. Ama dediğim gibi aracıya yüzde yüz güvenmeniz lazım. Laf olsun diye kimseyle tanışmayın.Merhaba arkadaşlar kendimi çok yalnız hissediyorum artık evlenmek istiyorum sevmek sevilmek istiyorum helal yollardan 24 yaşındayım 25 e gircem kapaliyim hala genç ve guzelken evlenmek istiyorum güzelliğimi kimse görmüyor eşim görsün istiyorum zaman hızlı geçiyor kısmetimi bulamamaktan korkuyorum birkaç kişiyle görüştüm icime sinen olmadı olsada yasantilarimiz farklı ben namazında niyazinda biriyim ama karşıma tam tersi kişiler çıkıyor genelde çok şükür işim ve param var yeniyim hatta iş yerine göz attım ama ordada bana uygun birileri yok gibi bekar insanlar var ama yasantilarimiz dini hassasiyetlerimiz farklı düşündükçe üzülüyorum çok girişken biride değilim zamanla tanıdıkca acilanlardanim kısmetimi nasıl bulurum sizce? Bu işlerin nasip kismet olduğuna inananlardanım. Bazen ugraşsanda olmuyor ama çok dua ediyorum en kısa sürede iyi biri nasip olur diye inşallah. Tavsiyeleriniz nelerdir ?
Merhaba arkadaşlar kendimi çok yalnız hissediyorum artık evlenmek istiyorum sevmek sevilmek istiyorum helal yollardan 24 yaşındayım 25 e gircem kapaliyim hala genç ve guzelken evlenmek istiyorum güzelliğimi kimse görmüyor eşim görsün istiyorum zaman hızlı geçiyor kısmetimi bulamamaktan korkuyorum birkaç kişiyle görüştüm icime sinen olmadı olsada yasantilarimiz farklı ben namazında niyazinda biriyim ama karşıma tam tersi kişiler çıkıyor genelde çok şükür işim ve param var yeniyim hatta iş yerine göz attım ama ordada bana uygun birileri yok gibi bekar insanlar var ama yasantilarimiz dini hassasiyetlerimiz farklı düşündükçe üzülüyorum çok girişken biride değilim zamanla tanıdıkca acilanlardanim kısmetimi nasıl bulurum sizce? Bu işlerin nasip kismet olduğuna inananlardanım. Bazen ugraşsanda olmuyor ama çok dua ediyorum en kısa sürede iyi biri nasip olur diye inşallah. Tavsiyeleriniz nelerdir
Daha öncesinde evlilik olmuş çocuğu olmayan, kader işte, ayrılmış dini değerlerine bağlı iyi bir eş ve iyi bir iş ve imkanları olan biriyle evlenmeyi düşünür müsünüzMerhaba arkadaşlar kendimi çok yalnız hissediyorum artık evlenmek istiyorum sevmek sevilmek istiyorum helal yollardan 24 yaşındayım 25 e gircem kapaliyim hala genç ve guzelken evlenmek istiyorum güzelliğimi kimse görmüyor eşim görsün istiyorum zaman hızlı geçiyor kısmetimi bulamamaktan korkuyorum birkaç kişiyle görüştüm icime sinen olmadı olsada yasantilarimiz farklı ben namazında niyazinda biriyim ama karşıma tam tersi kişiler çıkıyor genelde çok şükür işim ve param var yeniyim hatta iş yerine göz attım ama ordada bana uygun birileri yok gibi bekar insanlar var ama yasantilarimiz dini hassasiyetlerimiz farklı düşündükçe üzülüyorum çok girişken biride değilim zamanla tanıdıkca acilanlardanim kısmetimi nasıl bulurum sizce? Bu işlerin nasip kismet olduğuna inananlardanım. Bazen ugraşsanda olmuyor ama çok dua ediyorum en kısa sürede iyi biri nasip olur diye inşallah. Tavsiyeleriniz nelerdir ?
Yüz yıl düşünsem aklıma gelmez bu ya çok güldüm bu isteğe, çok garip geldi ama neden garip geldiğini de çözemedim. Allah hayırlısını versin. Gencim güzelim o yaşlar öyle miydi ya. Allahimmm 35 yaş beni vurdu geçti kocama biraz güzelliğimi gostereyim geçti gidiyor eksik kalmayayimHala genç ve güzelken evlenmek istiyorum güzelliğimi eşim görsün istiyorum mu? Olaya çok yanlış yerden baktığın için olabilir mi? Evlilik böyle şeyler nedeniyle yapılmaz.
24 yaşında bu korku ? Mesleğin ne ?Merhaba arkadaşlar kendimi çok yalnız hissediyorum artık evlenmek istiyorum sevmek sevilmek istiyorum helal yollardan 24 yaşındayım 25 e gircem kapaliyim hala genç ve guzelken evlenmek istiyorum güzelliğimi kimse görmüyor eşim görsün istiyorum zaman hızlı geçiyor kısmetimi bulamamaktan korkuyorum birkaç kişiyle görüştüm icime sinen olmadı olsada yasantilarimiz farklı ben namazında niyazinda biriyim ama karşıma tam tersi kişiler çıkıyor genelde çok şükür işim ve param var yeniyim hatta iş yerine göz attım ama ordada bana uygun birileri yok gibi bekar insanlar var ama yasantilarimiz dini hassasiyetlerimiz farklı düşündükçe üzülüyorum çok girişken biride değilim zamanla tanıdıkca acilanlardanim kısmetimi nasıl bulurum sizce? Bu işlerin nasip kismet olduğuna inananlardanım. Bazen ugraşsanda olmuyor ama çok dua ediyorum en kısa sürede iyi biri nasip olur diye inşallah. Tavsiyeleriniz nelerdir ?
İlk paragraf çok haklı ama ikinci paragraf çok absürt. Acil hayırlı koca araniyor tüm eş dost radarları açın cumlesinin kibarcasini yazmissiniz. Bu çok da hoş bir durum değil.Konu sahibinin yaşam tarzı gereği böyle bi evlilik istemesi çok anlaşılır bir şey.
Çok çok doğal olarak sevmek, sevilmek, beğenilmek ve arzulanmak özetle "kadın" olduğunu hissetmek istiyor, e bunun tek çıkar yolu da konu sahibi için uygun bi adamla evlenmek. Mufazakar bi yaşantısı olmasa deriz ki ne evlenmesi, gez toz flört et, ama herkese uygun bir yaşantı değil ki bu.
Konu sahibi, çabalamaya, eşe dosta haber salmaya devam edin. Uygun bulunan tüm adaylarla görüşün, çay için, tanımaya çalışın, sosyal medyadan da belki fikir olarak uyuşacağınız birileri çıkabilir, değerlendirin.
Konuları hep evlilik biriyle tanışma tanışılan kişi için istihareye yatma ile ilgili. Bu kadar evlenmeye takık birinin iyi bir evlilik en azından sağlıklı bir evlilik yapabileceğini zannetmiyorum. Hele ki gencim güzelim hazır böyleyken beni biri görsün nikahına alsın mantığındayken asla.Yüz yıl düşünsem aklıma gelmez bu ya çok güldüm bu isteğe, çok garip geldi ama neden garip geldiğini de çözemedim. Allah hayırlısını versin. Gencim güzelim o yaşlar öyle miydi ya. Allahimmm 35 yaş beni vurdu geçti kocama biraz güzelliğimi gostereyim geçti gidiyor eksik kalmayayim
E konu sahibi evlenmek istiyor nası bulacak başka? Genç güzel ama muhafazakarmış, tenis kulübünde tanışacak hali yok heralde.İlk paragraf çok haklı ama ikinci paragraf çok absürt. Acil hayırlı koca araniyor tüm eş dost radarları açın cumlesinin kibarcasini yazmissiniz. Bu çok da hoş bir durum değil.
İstedigim gibi gezip tozamiyorum yatalak anneannem var anneme yardım ediyorumBence yaşın evlilik için daha küçük , yaş aldıkça özellikle 28,29,30 gibi yaşlarda daha aklı başına kararlar verebilirsin. Ne istediğinden çok ne istemediğine odaklanmalısın , evlilik o yaşlarda zannettiğimiz gibi bişey değil. Gençliğini yaşa gez toz maaşını harca evlenip napcan
Akrabaya haber salamam malesef çekiniyorum ayrıca bir gururum varKonu sahibinin yaşam tarzı gereği böyle bi evlilik istemesi çok anlaşılır bir şey.
Çok çok doğal olarak sevmek, sevilmek, beğenilmek ve arzulanmak özetle "kadın" olduğunu hissetmek istiyor, e bunun tek çıkar yolu da konu sahibi için uygun bi adamla evlenmek. Mufazakar bi yaşantısı olmasa deriz ki ne evlenmesi, gez toz flört et, ama herkese uygun bir yaşantı değil ki bu.
Konu sahibi, çabalamaya, eşe dosta haber salmaya devam edin. Uygun bulunan tüm adaylarla görüşün, çay için, tanımaya çalışın, sosyal medyadan da belki fikir olarak uyuşacağınız birileri çıkabilir, değerlendirin.
"Hala" kısmı biraz komik olmuş. 25 yaşındayken de evlenmek isteyebilirsiniz tabi sizin kararınız ama sanki zamanınız doluyor gibi yazmışsınız, öyle bir şey yok. Bir de güzelliğimi kimse görmüyor diye yakınmışsınız da kapalıyken nasıl göstermek isterdiniz ki? Zaten önemli olan iç güzellik, manevi yönümüz değil mi? Öyle yazmışsınız çünkü. Niyetinizle söyledikleriniz pek uyuşmuyor gibi geldi bana.hala genç ve guzelken evlenmek istiyorum güzelliğimi kimse görmüyor