UYGUN BAŞLIK BULAMADIM :/

anksiyeteli_biri

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2024
24
7
30
Herkese merhabalar. Yaklaşık 5 aydır evliyim. Konuya nasıl girsem bilemedim.
Bunu utana sıkıla yazıyorum lütfen kusura bakmayın. Amacım sizden tavsiye almak. Eşimde erken boşalma sorunu var. Bazen değil de genelde ön sevişme çok az sürüyor hemen birliktelik istiyor, birliktelik anında da 2 dakika içinde boşalıyor. Ee bazen ben orgazm olamıyorum yarıda kalıyorum. Yani orgazm nasıl olunur onu da bilmiyorum kısa sürdüğü için. Onun için ne yapmam lazım.

Bir de ikimizde aynı anda işten geliyoruz mesela onun için bi şelyler yapmak istiyorum heyecan katmak istiyorum. İç giyim hazırlık vs. Fakat nasıl ilerleyeceğimi bilmiyorum. Sizzler bu ikii durumda nasıl yapıyosunuz.

Mesela ben evde olsam o gelmeden giyinir kuşanır onu beklerdim ama aynı anda eve girince bi anlamı kalmıyor.

Yorumlarınızı bekliyorum

Bunu utana sıkıla yazıyorum lütfen kusura bakmayın. Amacım sizden tavsiye almak. Eşimde erken boşalma sorunu var. Bazen değil de genelde ön sevişme çok az sürüyor hemen birliktelik istiyor, birliktelik anında da 2 dakika içinde boşalıyor. Ee bazen ben orgazm olamıyorum yarıda kalıyorum. Yani orgazm nasıl olunur onu da bilmiyorum kısa sürdüğü için. Onun için ne yapmam lazım.

Bir de ikimizde aynı anda işten geliyoruz mesela onun için bi şelyler yapmak istiyorum heyecan katmak istiyorum. İç giyim hazırlık vs. Fakat nasıl ilerleyeceğimi bilmiyorum. Sizzler bu ikii durumda nasıl yapıyosunuz.

Mesela ben evde olsam o gelmeden giyinir kuşanır onu beklerdim ama aynı anda eve girince bi anlamı kalmıyor.

Yorumlarınızı bekliyorum
Öncelikle eşin tedavi olsun hazırlık yapacan yarım saat eşin seni tatmin etmeden 2 dk da bitirecek işini.

Yorumlarınızı bekliyorum
Eve gelince duş alıp yemek yedikten sonra banyoda seçtiğiniz kıyafetleri giyip görsel şov yapabilirsiniz. Şimdiden keyifler diliyorum sjsksks geceler bitmesinnn 🔥 🔥 Orgazmı ben vajinal olarak da klitoral olarak da yaşadım mükemmel bir şey 😍😍o aniden yükselişler, bedendeki elektriklenme , birkaç saniye titreme veee sonuç mutlu son zirveye çıkıp rahatliyorsun. Anlatırken canım çekti 🤣

Ön sevişmeyi uzatın mutlaka , eşin kendini tutmalı hemen boşalmamak için. Daha yeni evlisiniz ve eşiniz uzun süredir mastürbasyon yapıyorsa erken boşalma sorunu yaşaması doğal. Mutlaka dediğim gibi ön sevişme uzun olsun, farklı fanteziler deneyin tek pozisyonda kalmayın

Öncelikle doktara gitmelisiniz kıyafet sorunu 2.plana bırakın o gün gelsin onunla da ayrı bir konu açarsınız fikirde bulunuruz

Kızlar dediklerinizi yaptm dün eşim biraz geç geldi malum Bursa trafiği. Bende giyinmiştim. Oo çok güzelsin dedi. senin iiçin dedim, ama ben hastayım halsizim dedi. boğazı ağrıyormuş. yemek yedik tv izledik Bende kaldım öylece bi şey olmadı yani yatacak vakit üstümü değiştirdim modum düşmüştü uyudum

Kızlar dediklerinizi yaptm dün eşim biraz geç geldi malum Bursa trafiği. Bende giyinmiştim. Oo çok güzelsin dedi. senin iiçin dedim, ama ben hastayım halsizim dedi. boğazı ağrıyormuş. yemek yedik tv izledik Bende kaldım öylece bi şey olmadı yani yatacak vakit üstümü değiştirdim modum düşmüştü uyudum
Bugün olmadıysa yarın olur modun düşmesin

Üzme kendini, kocan senin kocan, diğer gün yaparsınız 😉

X