- 28 Ocak 2009
- 33.851
- 55.416
- 1.123
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
daha önce iş batırmış bunlar nasıl hala güveniyor yine batırırlarsa ne olacak.Dinlese beni. Bi malzeme alınacakmış eğer onu alırsam ortak olurum diyor. Onlar al derse alırım diyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
daha önce iş batırmış bunlar nasıl hala güveniyor yine batırırlarsa ne olacak.Dinlese beni. Bi malzeme alınacakmış eğer onu alırsam ortak olurum diyor. Onlar al derse alırım diyor
Yine bizim cepten gidecek nolcak.daha önce iş batırmış bunlar nasıl hala güveniyor yine batırırlarsa ne olacak.
Şimdiden başladı gdip bişeyler almayaDemekki yaşadıklarınız tecrübe ile sabit.
Siz eşinize tavrınızı koyun, tekrar aynı şeyleri yaşamak istemediğinizi anlatın.
Eşinizde biraz uyanık davransın.
Bir daha bir daha aynı şeyleri yaşayarak tek maddi sıkıntıyı siz yükleniyor olmayın.
ortak olacak yani bari sözleşme falan yapın.Şimdiden başladı gdip bişeyler almaya
Yapmaz onlar dinlemez kimse. Anne oğul ne sözleşmesi derlerortak olacak yani bari sözleşme falan yapın.
Malzeme aldığı kişi öz annesi ne seneti yapacaklar? Ben yanlış anlattım sanırım konuyu ondan yanlış anlaşıldı. Eşimin annesi dükkan kiralamış. Malları da ortanca oğluna aldırmış. Ama daha alınması gereken şeyler varmış ama oğlu artık daha fazla para veremem demiş ilgilenmemiş. Annesi de en büyük oğlu yani eşimden istemiş. Eşim de ben birşeyler için para verirsem gelire de ortak olurum demiş annesi de olmaz demiş. Şimdi beraber alınacakları almaya gitmişler eşimle. Burda çıldırıyorum. para bizden mi gtcek onlar mı alıyor bilmiyorum yanında annesş var diye şuan soramıyorum daHer ailede var sanirim böyle yiyici tipler...
Malzeme parasini borc verebilir.Borc icinde senet yapsin... Birine guvenipte nasil dükkan aciyorlar bilmem,tuhaf.
Off şuan eşya alıyorlar beraber. Parayı kim veriyor bilmiyorumTavrını koy canım.. Olan size olacak..
Dükkana 3 milyar kredi çektik aylık ödemesi 300 tl. Ödeyeceğim dedi ilk ay ödemedi bu ay ödeme geçti ödenmedi bizim işler de çok kötü para yok. Dükkanı da bırskıp gtti mahvoldukTavrını koy canım.. Olan size olacak..