- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.666
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Ya hayatımda bölr saçmalık görmedim ben para kazanmayacağın işe yatırım yapılır mı? Utanmadan nasıl para istiyo anlamadım ya. Gelir elde etmeyeceksek neden biz veriyoruz parayı?Tavrını koy kesinlikle kabul etme hiç girmeyin bu topa gene basınız ağıracak kaynanani hiç sevmedim bide evlat ayrımı yapmiyolarmi gicik oluyorum dertsiz başına dert açma
Esin iyi yapmış keske bu tavrını annesine de gösterse simdi kardeşi kendi para alamadı diye annesini araci yapabilir yada ben acacagim diye para isteyip diğer ogluna verebilirYa hayatımda bölr saçmalık görmedim ben para kazanmayacağın işe yatırım yapılır mı? Utanmadan nasıl para istiyo anlamadım ya. Gelir elde etmeyeceksek neden biz veriyoruz parayı?
Eşimin dükkanı var zatenBirde eşiniz su an ne is yapıyor parası varsa kalksın kendi açsın bir dükkan veya siz parayı yeni bir eve falan harcatin böyle hazır ki paradan olduguyla kalacak gibi eşin
Kardeşi para almaya çalışmıyo tamamen annesinin aklı kendi arayıp bedavadan bizden para istiyo. Bişeyler alınacakmış eşim yarın bakacağım diyor. Alırsam ortak olcam diyo. Ortak olmasını da istemiyorum ben.Esin iyi yapmış keske bu tavrını annesine de gösterse simdi kardeşi kendi para alamadı diye annesini araci yapabilir yada ben acacagim diye para isteyip diğer ogluna verebilir
Eşinizin kendine ait bir dükkanı varsa hiç girişmesin ortaklık bir iş yerine zaten daha önce batırmışlar bunuda batırırlarsa bütün borç yine size kalır eşinde esnafmış bu devirde dükkan işletmek kolay değil boşa para vermesin ortak da olmasınEşimin dükkanı var zaten
Dinlese beni. Bi malzeme alınacakmış eğer onu alırsam ortak olurum diyor. Onlar al derse alırım diyorEşinizin kendine ait bir dükkanı varsa hiç girişmesin ortaklık bir iş yerine zaten daha önce batırmışlar bunuda batırırlarsa bütün borç yine size kalır eşinde esnafmış bu devirde dükkan işletmek kolay değil boşa para vermesin ortak da olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?