Merhaba,
Ben bu ay adetimin 10. Gunu teste basladim ilk gunler silikti dun koyu oldu bir cizginin bu uc kisminda hafif siliklik vardi yumurtlama oldugunu dusundum oncekilerden ve bu gunde yaptim cokfark vardi resimleyip kiyasladim :) benim sormak istedigim dun yumurtlama oldu kliski o gun mu olmaliydi bu gun mu ayrica esim yarin sehir disinda olacak ya yarin ve sonraya denk gelise diye uzuluyorum bilgisi olan varsa yardimci olursa cok sevinirim .
Merhaba,
Ben bu ay adetimin 10. Gunu teste basladim ilk gunler silikti dun koyu oldu bir cizginin bu uc kisminda hafif siliklik vardi yumurtlama oldugunu dusundum oncekilerden ve bu gunde yaptim cokfark vardi resimleyip kiyasladim :) benim sormak istedigim dun yumurtlama oldu kliski o gun mu olmaliydi bu gun mu ayrica esim yarin sehir disinda olacak ya yarin ve sonraya denk gelise diye uzuluyorum bilgisi olan varsa yardimci olursa cok sevinirim .
Canım keşke dün olsaydı spermler 72 saat kalıyor diye biliyorum,bende bu ay kullandım 16. günü Benimde netti 4 gün yaptım 16. Günü yakaladım hemen degerlendirdim şuan beklemedeyim eger adet olursam aşılamaya başlanılacak :)
Canım keşke dün olsaydı spermler 72 saat kalıyor diye biliyorum,bende bu ay kullandım 16. günü Benimde netti 4 gün yaptım 16. Günü yakaladım hemen degerlendirdim şuan beklemedeyim eger adet olursam aşılamaya başlanılacak :)
Ovülasyon testini geçtiğimiz 2 ay ben de kullandım bu ay kullanmayı düşünmüyorum.
Evet yumurtlama gününü göstermesi güzel bir şey ama kendimizi buna şartlandırıp stres yapıyoruz ve stres çok engelliyor gebeliği.
o testi kullandığım ikinci ay hamile kalmıştım. çizgi koyulaşmaya başladığında iki günde bir , tam koyulaştığında üç her gün ilişki yaşamıştık. tabi o test şartlandırıyor ama her ay aynı gün yumurtlama olmuyor mesela hamile kaldığım ay bir hafta geç yumurtladım
Selamlar. ...bizde eşimle ikinci cocuğumuzu istiyoruz. Bir kaç aydır deniyoruz ve mayız ayında hamile olduğuma öğrendim ve iki gün sonra malesef düşük yaptım. Daha çok erkendi hamilelik (5. Hafta).Bu ay ovulasyon testi ile denedik. Iki gün (adetin 11. ve 12. günü) ikinci çizgi vardı ama üçüncü gün c çizgisi çok koyuydu, bu üc günü esimle degerlendirdik. Şimdi sonucu bekliyoruz....acaba positiv olurmu sizce sonuc???ilk iki günde sefaf akintimda vardi (11. , 12. gün).Baya kafama takılıyor ve sürekli düşünüyorum....bir akıl veren olursa çok sevinirim...