- 23 Temmuz 2016
- 45
- 37
- 38
Isin zor canim anneleride yasiyorsa asla annelerinin yerine almazlar seni sende abla olmaya calis iyi bir abla. Konusurken ben sizin annenizin yerine gecemem sizin bir tana anneniz var deyin asla annelerini kotulemeyin. Cocuklara zamninda anneniz babaniz anlasamayip ayrilmislar. Ama simdi ben varim belki anne olamam ama iyi bir abla olirum diyin sorunlarini dinleyiceginizi biseye ihtilyac veya yarim ihtiyaci duydugunda hep yanlari da olacaginizi soyleyin hissetirin. Ama kardeslerinin onlarin öz kardesi oldugunu baska anneden bile olsa onlarla ayni oldugunu anlatin. Kac yasindalar bilmiyorum. Ama nacizene fikrim bunlar. Asla annesini kotulemeyin o sizi kotulese bile size yanlis davrandiklarinda onlara sakince sorun neden sizi kiracak biseymi yaptim diye inanin zamanla anliyacaklardir dogruyu yanlisi. Ama asla anneleriyle yarismayin o sizi brakti size ben baktim o soyle boyle diye. Cunki kaybeden siz olirsunuz eger cocuklari kazanmak istoyorsaniz. Sabir gercekten cocuklarin size sevgi saygi duymalarini isteiyosaniz onlarla yasamak. Bir uzmandan yardim alarak ic dunyalarina inip. Konusarak tatli dille atlatirsiniz. Onlar icinde arada kalmak zordur. RABBIM yardimciniz olsun.