Teorik olarak doğru ama evli barkli adamla ilişki yaşamasını normalleştirmek ekstra gereksiz. Bekar adamların soyu kurudu da bizim mi haberimiz yok? Yetişkin kızın olduğu eve ne idugu belirsiz adamı getirmek ayrıca korkunç. Kendi durumuna uygun biri ile birlikte olsa konu sahibinin bu kadar tepki vereceğini de hiç sanmıyorum...
normal görmüyorum.
sadece dediğim şu kadın şu anda 50 yaşa doğru gidiyordur, yani kendi çapında erkek arkadaş edinebileceği son seneleri...
hala kadın olduğunu hala onu isteyen olduğunu filan ispat sendromları yaşıyor- bence. (ki kadının parası için peşinde koşan adamlar da oluyor ,parası varsa, herhalde hepimiz biliyoruz. evli olmasa para için yanaşsa bence o da hemen hemen aynı oranda sıkıntı)
evli bir adam olması korkunç, berbat bir durum ben değil demedim normal de demedim. dediğim şu ki: kızları ağlaya zırlaya anne sen kötü kadın oldun triplerine girdiğinde kadına dank etmeyecek, hatta işi yüksek ihtimalle daha inada bindirecek.
Kendi durumuna uygun biri ile birlikte olsa kısmında da annelere sorun çıkartan çok da konu sahibi öyle değil, biri olmasını hep destekledik diyor...doğru dediğini kabul ediyorum. (annesi madem hayatında birisi olması bakımından desteklendiydi, neden şimdiye kadar olmadı? şimdi fark ne? o konuda da bence düşünmek gerek)
bir de valla ben bu konularda netim. yetişkin 2 kızın anasının evinde işi ne o zaman arkadaşım? bizim annelerimiz ne bitmez çile çekiyorlar ya. 23-25 yaşında bu kızlar, gitsinler kendi evlerine, madem öyle...
kadının yaptığı iyi bir şey dediğimden değil...ama toplumumuzda anneler üzerindeki bu bitmez yük bir yerden sonra patlıyor. kadınlar ya kafayı yiyor ya sürekli hasta (genelde fiziksel hastalıklar da psikolojik kökenli olmak üzere), ya çocuklarına huzur vermiyor ya da böyle saçma sapan şeylere kalkışıyor. böyle bir kazık yiyip, sonra 15-20sene tek başına çocuk büyütüp normal kalmış kadın ben tanımıyorum.
neyse kısacası annecim bu yaptığın sana yakışıyor mu, o çocuklar zamanında bizim yaşımızdan bile küçük, sen bunu kendine yakıştırıyor musun, sen çok daha iyilerine layıksın, demek bence ağlaya zırlaya kötü kadın tiradı atmaktan daha yapıcı.