üvey annem babamı aldatiyor. ne yapayım ben simdi?

Valla ben konuya inandım çünkü.. kuzenim erkek arkadaşının evine giderdi eskiden annesiyle arası çok iyiydi.
Sonra diyor ki ada birden kadın face girdi gözümün önünde öylesine bakıyordum ona doğru birden şifreyi gördüm ve aklıma kazındı. Sonra eve gitmiş bir bakayım facene demiş girmiş ki ne görsün.. kadın adamın biriyle belden aşağı pis pis konuşuyor..
Resmen diyor ki Allah gösterdi bana.. şoka girmiş tek bana anlattı psikolojisi bozuldu kızın. İlişkisini yürütemedi bir bahaneyle ayrıldı çocuktan.
Çocuğuda ben tanıyorum her gördüğümde içim parçalanıyor hiç bir şeyden habersiz.

Valla inanmayan inanmayabilir tatlım. Inandirmak icin yazmadim ki.hani lafim sana degil.Gerçekten de gerçek üstü bir durum.once ben bile inanmadim.hazmedemedim bu durumu.bu kadar ayrıntıyı nasıl uydurabilirim.arkadaslari da anlamıyorum.

Hayır niye hala şifreyi nerden biliyorsunuz diye soruluyor ki?
Kanıtlar varmış ne yapsam diye soruyor konu sahibi, hala şifresi soruluyor.
Bence babanıza söyleyin ne olacaksa olsun iğrenç bir şekilde ihanete uğruyor hemde aile dostu dediği kişiyle.
Derhal öğrenmesi gerek bu insanların gerçek yüzlerini.

siz direkt karışmayın. delilleri toplayın, iki ailenin de adresine isimsiz posta ile gönderin.
en güzeli PTT yi aracı yapmak.
sonrasında onlar ne yaparsa yapsın.

Sağlam kanıtların varsa söyle mide almaz böylesini aile dostumuz ayağıına yatıp kalkıyor dediğine göre

baban o adamla hiç bir şey bilmeden yüz yüze bakıyor

Teşekkür ederim canım ya . Şifreyi kardeşim kendi söyledi 3 ay sonrada değiştirmiş zaten.neden nasıl değiştirdi bilemicem.3 aydır takip edemiyoruz kardeşimle faceden.

Babama da söylemekten korkuyorum işte canim. Bi arkadas demis inanmazsa iliskiniz biter babanla diye.ya hic inanmazsa.bir de millete anlatir zeytinyagi gibi uste cikarlar.terbiyesiz ahlaksiz ben olurum.Allahım keşke neler olabileceğini ongerebilsem

siz direkt karışmayın. delilleri toplayın, iki ailenin de adresine isimsiz posta ile gönderin.
en güzeli PTT yi aracı yapmak.
sonrasında onlar ne yaparsa yapsın.

Ben de düşündüm canım ama kadın deli her şeyi yapar.hareketleri çok garip.yani hep öyleydi. Hep idare ettik.gider intihar eder medet. Sebebi bana bulurlar.arastirilir ucu bana dokunur diye korktum.yapar yani o kafada kendisi.uzerime sandalye firlatmisligi kardesime bicak cekmisligi var.cocugum olduğu icin böyle polisiye bir olayın içine girmek istemiyorum.bu yüzden korkuyorum işte bana bulaşır ucu diye.aklima neler geliyor

hmm. babanız elden ayaktan düşünce üvey anneniz ona neler yapar bunu da düşünün bence.
bir de kardeşiniz erkek galiba, o ne zamana kadar sessiz kalacak? onun da sabrı tükenebilir bir gün ve durduk yerde başı belaya girebilir.
korkularınızda sonuna kadar haklısınız.
hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama İstanbul da bazı semtlerde posta kutuları var.
yazıları adresi falan bilgisayar çıktısı halinde hazırlayıp, videoları da sizinle ilgili delil kalmayacak şekilde cd haline getirip göndermeniz mümkün değil mi?
sussanız olmaz, susmasanız olmaz. çok zor bir durum.

Tek başınıza söylemeyin. Güvendiğiniz birileri yokmu akrabalar içinde.Babanınızın iyi anlaştığı birileri erkek olursa iyi olur.Eşinizin haberi yoksa onada söyleyin.

Dinende ; o işi yaparken gözle görmedikten sonra zina yapıyor diye suçlamak doğru değil.

Bilemedim durum çok karışık.

Çok zor bir durum Allah kolaylik versin. Ama kanıtıniz yoksa karismayin derim, sizz zor durumda kalırsınız.

Zaten babanızla görüşmüyormuşsunuz yani çokta muhabbetiniz yokmuş.
Elinizde kanıtlar varken nasıl sizi suçlayabilirler.
İnanmazsa da inanmasın siz ben elimden geleni yaptım içim rahat dersiniz en azından.
Herkes kendi hayatından sorumlu, inanmazsa devam eder ihanete uğramaya oda babanızın tercihi olur.
Gün gelir kadından tekmeyi yerse anlar o zaman kendi canından insana mı yoksa elaleme mi inanacağına.

Direk adamın eşine gönderin mesaj içeriklerini o haklarından gelir,, böyle bir durumu bile bile susmak bilmiyorum!!!
Bana kalsa inceldigi yerden kopsun diye düşünürdüm. .Insan hayatta nelerin acısına dayanıyor, , sevdiği kadını kat kat toprağın altına gömüp tekrar evlenebilen bir baba buna da dayanır benim düşünceme göre. .Ha yetiştirdiği çocuğa değil de hala ihanet eden karısına inanmayı tercih ederse öyle babayla zaten görüşmemek en dogrusu olur..

Direk adamın eşine gönderin mesaj içeriklerini o haklarından gelir,, böyle bir durumu bile bile susmak bilmiyorum!!!
Bana kalsa inceldigi yerden kopsun diye düşünürdüm. .Insan hayatta nelerin acısına dayanıyor, , sevdiği kadını kat kat toprağın altına gömüp tekrar evlenebilen bir baba buna da dayanır benim düşünceme göre. .Ha yetiştirdiği çocuğa değil de hala ihanet eden karısına inanmayı tercih ederse öyle babayla zaten görüşmemek en dogrusu olur..

Allah bu zor durumdan selametle çıkarsın sizi ve kardeşinizi. Ama kadının yaptıklarını yanına kalmamalı. aypılacak bikaç şey var; yani Allah korusunda ben öyle yapardım.

1- babanızın da güvendiği birine (amcanız varsa, ya da arkadaşlarından biri) ona durumu anlatın. Yani sizden başka birileri de bilsin bu durumu ki sonrasında size destek olacak biri olsun.
2- adam evli mi bilmiyorum, evliyse eşine mektup gönderin. isimsiz. durumu açıkça anlatan. adamı takip etmesini dostana şekilde tavsiye eden bi mektup. Hangi kadına gelse böyle bi mektup, ardını arar çünkü.
3- babanıza direk söylemeyin. Dolaylı olsun. Sanıyorum mektup en iyi çözüm. Yine suçlamadan eşini takip etmesini, eşinin o evde değilken adamı eve çağırdığını falan yazın. 60 yaşında adam fa... falan bilmez. gözüyle görsün, kendi takip etsin. Kadın şirret anladığım kadarıyla, babanız kendi öğrenmezse, kadın her türlü sıyrılır işin içinden.

Bunları yaparken kendinizi açığa çıkarmayın. Kadın sizden bilmesin.

Elde kanıt olması lazım keske o konusmalarn resmini cekseydiniz
Babanız onları görse bile inkara gecip karısına laf kondurmayablr anlattığınıza göre

Babam küçük bir operasyon gecirmisti.

Teşekkürler canım benim.allahim çok zor çok. Gerçek annen olsa sıkıstirirsin yapma etme yüzümü goremezsin dersin.halledersin.ama bu kadın gerçekten şirret. Kardeşim bi ara ima etmiş. Ne bu samimiyet bu adamla böyle diye.siz bana ne demek istiyorsunuz. İşte yok babanıza söylerim sizi.yok onlar aile dostlarımız falan.onlardan başka kimsesiz yok falan.

Ne yazık ki babamın ailesiyle olan bağını da kopardı.babam küçük bir operasyon geçirdi. Amcam da ziyaretine gelmiş. Adam sariliyormus o kadına. Eli omzuna falan.amcama da garip gelmiş durum.ama amcami kovmaktan beter etmiş o adamla kadın. Babam ağzını acmamis.amcam da şüphelendim yani.bildiginiz bişe varsa biz arkanizdayiz dedi.ama tabi emin olun dedi.soylerseniz arkanizdayiz dediler yengemle.ama tabi böyle bir pisliğe bulaşmak istemiyor kimse.sonucta üvey iz yani.amcamda bile şüphe var yani.tabiki haklı bu çok büyük bir itham.sahit olmak da cok buyuk bişe ki amcam çok dindardir

Kadın kaç yaşında ?

İspatlayıp babanıza anlatacaksınız tabiki. Böyle birşeye göz yummayın.

Bence hiç karışmayın. Siz ve kardeşiniz bu kadar şüphe duyduysanız babanız da şüphelenmiş olmalıydı. Bırakın ne yapıyorlarsa yapsınlar.
Belki de babanız farkında ve göz yumuyordur. Sizin bu kadar şüphe duyduğunuz bir konuda babanızın olaylardan habersiz olduğunu zannetmiyorum pek

Adamla buluştuğunu kendi gözlerinizle görmeden bir şey yapmayın derim. Mümkünse kadını takip edin illaki buluştukları bir yer vardır. Buluştuklarında karşılarına çıkın tesadüfmüş gibi, her ikisiyle de konuşun ve bu ilişkiyi ya bitirin ya da eşlerinizden boşanın deyin. Eğer her ikisini de söylediklerinizi yapmazlarsa adamın karısına elinizdeki belgeleri gönderin. Babanıza söylemek için acele etmeyin öğrenecekse dolaylı yollardan öğrensin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…