• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

üvey anne!!!!

Hımmm:) eşimin yanında mı,gizlice mi? Sizce?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Gizlice tabii ki, eşinin yanında mı eşin hakkında küçük konuşuyor? :30:
Arayı soğutmadan, eşin hakkında hep kötü sözler söylediğini bunun onu iyi anne yapmadığı gibi şeyler. Eşin üzülür bunları duyarsa.

Gizlice tabii ki, eşinin yanında mı eşin hakkında küçük konuşuyor? :30:
Arayı soğutmadan, eşin hakkında hep kötü sözler söylediğini bunun onu iyi anne yapmadığı gibi şeyler. Eşin üzülür bunları duyarsa.

Eşimin yanında söylüyor malesef:(

eşinizde de sorun var hem de ciddi bir psikolojik sorun var onu eşi olarak psikoloğa götürmek zorundasınız. çünkü sürekli kendisini dışlayan insanlara iyilikler yaparak kendini kabul ettirme çabasında. küçüklüğünden gelen bir duygu ve bir psikolojik rahatsızlık diye düşünüyorum.

kim uvey kim oz kim kardes kim anne? kafamda deli sorular

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eşinizin üvey annesi anladığım kadarıyla .
Onun tutumuyla paralel bir tutum sergilemenizden yanayım ben .

Ne eksik ne fazla

ne kadar öz bir yorum..

kesinlikle katılıyorum. sizinle bir aile kurmuş ama onun içinde anne baba hasretiyle yanan bir çocuk var hala. ve bu yüzden o taraftan kopamıyor anladığım kadarıyla. oysa yapılması gereken en güzel şey aynı mesafede kalmak.. nasıl değer görüyorsa aynı değeri vermek.. aksi halde yakın olmak istedikçe yaralanacak..

çocuğunuz var mı? eğer yoksa belki dedim baba olunca daha farklı hisseder, belki içindeki özlemi çocuğuyla giderir.. bilemedim:26:

eşinizde de sorun var hem de ciddi bir psikolojik sorun var onu eşi olarak psikoloğa götürmek zorundasınız. çünkü sürekli kendisini dışlayan insanlara iyilikler yaparak kendini kabul ettirme çabasında. küçüklüğünden gelen bir duygu ve bir psikolojik rahatsızlık diye düşünüyorum.

Ben de aynen böyle düşünüyorum

ne kadar öz bir yorum..

kesinlikle katılıyorum. sizinle bir aile kurmuş ama onun içinde anne baba hasretiyle yanan bir çocuk var hala. ve bu yüzden o taraftan kopamıyor anladığım kadarıyla. oysa yapılması gereken en güzel şey aynı mesafede kalmak.. nasıl değer görüyorsa aynı değeri vermek.. aksi halde yakın olmak istedikçe yaralanacak..

çocuğunuz var mı? eğer yoksa belki dedim baba olunca daha farklı hisseder, belki içindeki özlemi çocuğuyla giderir.. bilemedim:26:

Evlendikten sonra biraz azaldı,çocukla daha da azaldı ama hala var.etrafında birileri olsun istiyor.ona kötülük etseler bile:(

Back
X